GriskoBeats Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 От 25.02.2024 г. от 16:07, meleto каза: Топ. Дето се вика Брюксел 2025. Да припомня казаното преди две седмици @Willy защо сме на едно мнение. Сега трябва да си търся нов фаворит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Приемете Еврото, спечелете Евровизия! А Швеция днес я приеха в Нато, наградата я получиха миналата година. Аман от тоя политически конкурс! Антверпен 2025! Само за последното не се бъзикам :Д Хърватия ще спечели толкова, колкото финландския олигофрен спечели - никак 💋 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 8 Author Report Share Публикувано Март 8 Ако съдим по гледанията, които тук са много на почит, в канала на Евровизията и топ 20то им за февруари, ще кажем отново Ахой на Ротердам. Преди Европапа, която излезе на 29ти, са само песни от януари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 8 Author Report Share Публикувано Март 8 И междудругото Гърция. Ама много междудругото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 4 минути, Lelqtian каза: И междудругото Гърция. Ама много междудругото. Много зле, но все пак в типичния й стил на песен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Мале аз тази година не мога да си направя и топ 3, какво остава за топ 30. Най-слабата година без конкуренция. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 На мен ми е по-интересна от миналата година. А и най-малкото ще е в Швеция, което само по себе си дава заявка за много добро хостване. Само фактът, че Петра ще е водеща ме надъхва вече да идва 😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 2 часа , Willy каза: Мале аз тази година не мога да си направя и топ 3, какво остава за топ 30. Най-слабата година без конкуренция. Нарочно ли ми повтаряш постовете хахах И аз нямам три песни. И една нямам, но допускам Белджъм. Разочароващи са залозите за момента. Брескавица беше добре, но стига да можеше да пее на живо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 2 часа , meleto каза: Нарочно ли ми повтаряш постовете хахах И аз нямам три песни. И една нямам, но допускам Белджъм. Разочароващи са залозите за момента. Брескавица беше добре, но стига да можеше да пее на живо. Не, даже темата не съм чел! 🤣 Гърция ми хареса и това ми прави топ 2, има още 5-6 окей песни, но нищо уау. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 9 Author Report Share Публикувано Март 9 Проблема не е в песните, проверете си ушите и евентуално тествайте за ковид а липсата на очевиден победител на тоя ранен етап като последните ... поне 2 години? определено прави конкурса по интересен. Това ме зариби последните дни, Кишинев 2025. Да знам че нямат зала, ще хостват във влака за Букурещ. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Гърците си пращат чалгийка и не им дреме, а ние все да плащаме данък обществено мнение, много е срамно да пратим нещо по-така. Никакво чувство за принадлежност и национална идентичност от нас. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Нямаше изобщо да следя Евровизия като отпадна Бресквица, но Гърция ми е тотален фаворит. Дори в туитър я харесват много. Очаквам догодина Тайрович да представи Сърбия с песен на Ганев докато ние си бъркаме в носовете. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Гледам финала на Мелфест и е е*аси нивото Миналата година беше повече от ясно, че Лорийн ще спечели, но тази година има няколко разностойни участника в лицето на Марис Сур, Маркус и Мартинес, Жаклин, Дотер, Медина … 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 От 8.03.2024 г. от 16:51, Willy каза: Мале аз тази година не мога да си направя и топ 3, какво остава за топ 30. Най-слабата година без конкуренция. Аа казах ли ви аз, а казах ли ви!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 От 10.02.2024 г. от 11:47, FikLena каза: май и тази година ще е мега скучна ? липсва ми 2021 Ротердам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Официално е вече, близнаците от Норвегия ще представят шведите в Малмьо. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 9 Author Report Share Публикувано Март 9 преди 1 час , Wild_Style каза: Официално е вече, близнаците от Норвегия ще представят шведите в Малмьо. Мор лайк форгетъбъл, особено в океана от сходни песни тая година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 10 Author Report Share Публикувано Март 10 ИИИ приключваме сезона на национални финали с Португалия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 10 Author Report Share Публикувано Март 10 Представителя на Армения. Песента щели да я пуснат скоро, предполагам на касетка, цеде и магнетофонна лента. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Снощи шведите преподадоха мастър клас на цяла Европа. Евровизия Стокхолм 2025 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 преди 2 часа , Wild_Style каза: Снощи шведите преподадоха мастър клас на цяла Европа. Евровизия Стокхолм 2025 Европа е в отбора на аматьорите. Реално много рядко произвежда нещо запомнящо се. На година има по макс 3 такива изпълнения. Не е зле Швеция, но песента няма заряд на победител. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 преди 13 часа , Wild_Style каза: Снощи шведите преподадоха мастър клас на цяла Европа. Евровизия Стокхолм 2025 Никак не е невъзможно… да спечелят пак де. Да домакинстват в Стокхолм - абсурд, от Киев 2017 не е хоствала столица. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 10 Author Report Share Публикувано Март 10 Израел все пак ще участват Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 10 Author Report Share Публикувано Март 10 преди 57 минути, Blueberry каза: Никак не е невъзможно… да спечелят пак де. Да домакинстват в Стокхолм - абсурд, от Киев 2017 не е хоствала столица. Лисабон 2018. А и зависи кой ще спечели, Хърватска, Белгия, Швейцария (примерно), а и не само, имат по една достатъчно голяма зала на кръст точно в столицата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 Ривамп от Албания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари