Emanuela.Carey Публикувано на Май 15 Report Share Публикувано на Май 15 music: Costi vocal: Patricia Nikolova & JJ strings: Georgi Yanev lyrics: Anastasia Mavrodieva & Rosen Dimitrov mix & master: Costi Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 Наистина е Влез 2.0, но пък е хубава песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Като изключим повтарящата се мелодия от преди години, саунда е добър, но нищо грабващо поне от първо слушане. Отсвира на цигулката е банална... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Кости като отпреди 10-15 години, но липсва зарядът. Като че ли песента не се връзва с модерните времена. California girls we're unforgettable... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Ама не се спря с тези яки клипове тая жена!!! Някак си ми подобен на "Бонбони", но още по-добър. Песента е нещо между "Влез" и "Бонбони" по-скоро, като е по-надолу от "Влез" и по-добре от "Бонбони". Положението е - бива! Не знам дали ще е хит, но става за слушане и танци. 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Просто не заслужаваме такава жена и такъв артист! 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Хубава песен, но нищо интересно, текста е под всякаква критика, а са го писали двама човека... 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 🐂💩 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Песента не е нищо особено. Клипа обаче е добър, но с кинтите на Дидко е лесно, реално Цветелина няма лош клип от както е с него. Парите правят чудеса/ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Къде да се обадим да и направят един бърз уелнес чек, че колкото и да ми се иска да си драсне клечката самичка, по-добре не. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Песента не впечатлява и не се отличава кой знае колко. Приликата с Влез по-скоро разваля нещата. Клипа е добър, визиите са топ, но това беше ясно. Предната песен беше по-добра и изпипана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Мачкай Цуци! Покажи на останалите беднячки как се прави 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Тая прилика с "Влез" е нарочно търсене ама няма да мине номера. "Балкания", "Форцааа" и т.н. бяха модерни до едно положение. Някой май живее в десетилетие преди актуалното... Клипа е като всичките и след Шиши - скъпи, лъскави, в случая ефектен, захаросан - топ е, няма какво да се каже. Парите какво ли не правят. Песента обаче е та*ак. Ако бяхме 2010 сигурно щеше да е сезонен хит но тоя път ще мине вяло. Последното брутално беше "Бой,Бой". 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Най-големит професионалист в жанра! Респект! С години никакво развитие няма при Цветелина Янева еднотипни песнички с яки те клипове. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Най-слабата й песен от няколко години насам. Очаквах много повече след такива дълги паузи които пак взе да прави, смисъл тя е приятна песничката ама нещо не е както трябва, за да е брутална и зарибяваща и да я слушам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Безлична е. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Аз не мога да я изслушам цялата, до средата или ми става скучно или си пускам Влез 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Малко скучно 😕 Напразно похарчени пари 😄 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 "Влез" с нов текст. Чакаме догодина "За контакти" с нов текст, 2025-та да прави римейк на "Мога пак" или "Секс тактика" и да приключва вече певческата си "кариера". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 С тоя клип Цветелина вдигна БВП на страната с 0,5 %. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Много ми харесва и песента и видеото. Тази жена е на нивото на Галена! Страхотна е и е много красива. Това ми е най-любимата част от текста: Всяка глътка вода ми става сълза, с водка преглъщам я. Пиша "Липсваш ми", после го изтривам, а тебе как? Ще е хубаво да бъде по - продуктивна, а не по 1 песен на година ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.