DevilWish Публикувано на Май 18 Report Share Публикувано на Май 18 Музика: Даниел Димитров Аранжимент: Даниел Димитров Текст: Анастасия Мавродиева Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Нали вече Галена имаше Шеф? Малко е чопнала и от "Дай ми, дай ми" на Мира. Типично циганска работа. Роксо, Роксо, по-добър кючек от "Няма слабо" още не си направила! Остава си любим! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Слушах песента им на моменти нищо не им се разбира на Роксана за какво пее в самата песен явно който е записвал песнта е бил глух. Като цяло песента им неми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Началните диалози през канализацията ли са ги записвали? Музиката бива, Бизоноксана пак вие на умряло чаве.. Това изпяване ми бие на тия на Стружката където вика "Мръсни са ми ръцете.... " Тоя клип е твърде евтинджос не мога да повярвам че Люси Тулупи го е снимал 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Единствената стойностна песен, посветена на "шефа". 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Единствената стойностна песен, посветена на "шефа". 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.