Emanuela.Carey Публикувано на Май 18 Report Share Публикувано на Май 18 Музика: DJ Цеци Текст: DJ Цеци и Ариа Аранжимент: Дидо Калпаков Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Доста изтъркана тематика “ние сме българи и за нищо не ставаме” Тоя Пеци е противен и досаден Иначе самата песен има потенциал ако е само Ариа и текста се пипне Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Смело да почнат снимките на бензиностанция. Но тематично и автобиографично като за мАрия. И кво толкова стягат коли, куфари, зарзават, все едно не знам къде ще я води тоя 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Кой идиот от PR-а на OMV е решил , че е удачно да си правят в реклама на песен с участието на видно надрусания ненормалник Цецо и един от свързаните лица със самоубийството на Теофиков?! Що за лош вкус, що за идиотия?! Песента е абсолютна глупост, тая се дере като магаре а този никога не е бил певец и няма да бъде. Единствения случай в който ми е звучала добре е в "Живее ми се", евентуално може и в "Класа". Какви са тия глупости които ни предлага в момента не знам?! А този е добре никой да не работи с него. То и с Пашев като цяло, и без това се изтърка и кой ли ги слуша вече. Ванеса , Дана и тоя Робов директно да си минат в Пайнер като им приключат договорите и толкова. И без това последните им песни са видимо евтини и смотани. Фолка затъва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Galena x DJ Damyan от АлиЕкспрес… не е лоша… 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Харесвам Ариа ама това е...... просто трябваше да направи песента с DJ Дамян и щеше да се получи. Припевът е хубав, клипът.... ами поне се посмяхме с тия овце! БЕЕЕЕЕЕ-Е-Е. Типично за Лудата Главичка. Селяния до шия. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Копаем дъното. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Хубава музика от Калпака, Цецо на Миконос все едно казва МикРонос Скучно канто, може би липсва по-свежо. Песничката е трябвало да избухне, а е като приспивна песничка за лека нощ. Когато хейтят човека с когото си правила дуета и го подкрепяш хахаха 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 3 часа , FolkEmpire каза: Хубава музика от Калпака, Цецо на Миконос все едно казва МикРонос Скучно канто, може би липсва по-свежо. Песничката е трябвало да избухне, а е като приспивна песничка за лека нощ. Когато хейтят човека с когото си правила дуета и го подкрепяш хахаха Тя не знам чете ли ги изобщо тия коментари 🤣 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 38 минути, Just_Me каза: Тя не знам чете ли ги изобщо тия коментари 🤣 Те ще й избодат очите... BlindMOME Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Трагедия... Ариа да се връща при Ганев незабавно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.