xroflx9 Публикувано на Май 19 Report Share Публикувано на Май 19 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Това много ми звучи като песен на Преслава. Вокалите не са записани/миксирани на най-доброто качество за гласът ѝ, което малко сваля от потенциала на песента. Както Десита в последната ѝ песен звучи заглъхнала. Иначе не е лош проект, да видим ще стане ли хит. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Йеееееее, най-накрая някоя с розова коса! От "Пак" не е имала толкова брутално яка песен! Зарибяваща е, самото изпяване. Добре звучи. Ще си я слушам с кеф! Току що, Emanuela.Carey каза: Това много ми звучи като песен на Преслава. За това ли толкова ме радва! Ясно! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Песента еднаквее с останалите на Томов, но пък не е лоша Изпяването на Сими отново е брутално Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Топ хитачка от Симона💣 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Става, нищо че малко ми звучи като демо. Обаче трябва да ликвидират този който им прави специалните ефекти в последните два клипа 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 Това ми е най-слабата песен на Симона. Дори оная тъпия в Трилогията имаше повече потенициал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Много хубаво пее Лиди на куплетите! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 15 минути, Willy каза: Става, нищо че малко ми звучи като демо. Обаче трябва да ликвидират този който им прави специалните ефекти в последните два клипа Киберсектор са ги правили, но вероятно са им платили по-малко и са получили по-ниско качество. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Продължават да залагат повече на клиповете, отколкото на песните. Но песента поне е най-приятната на Симона след онези от 2021, тъй че може би има някакъв лек прогрес. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Хубава е, като цяло на Симона са най-силните самостоятелни в Алфа. Но една идея по-лиричните ми харесват повече, така нахъсана не е моето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Броя до три ... и остават Тройници? Що става тука 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Хубуу, че момата може да брои до 3, ама не е ли много дърта вече, за да е само до 3? 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: Хубуу, че момата може да брои до 3, ама не е ли много дърта вече, за да е само до 3? По скоро мома ли е "момата", като знаем коя маман я продуцира, е върпоса. Не дали е дърта, то спрямо оная пенсионерка Малката, всичките са като току що излезли от, както би казала Счета, 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Става 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Това интро вече го чухме в друга песен на Алфарите.. Синтезирания глас на Симона й отива, не квичи толкова с него Музиката става. След припева ми харесва този отсвир, но следващия сме го чували... Можеше само с първия да си остане. Тези семпли на афроамериканци са ми странни, като от 90-те на евродиско хитовете, но на такъв тип песни не пасват преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Това много ми звучи като песен на Преслава. Вокалите не са записани/миксирани на най-доброто качество за гласът ѝ, което малко сваля от потенциала на песента. Както Десита в последната ѝ песен звучи заглъхнала. Иначе не е лош проект, да видим ще стане ли хит. Не е заглъхнал, по-скоро има ефект като на ел. китара и звучи неестествено. Тук Томката го е намалил леко и е вкарал ехо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 17 часа , lucellent каза: Песента еднаквее с останалите на Томов, но пък не е лоша Изпяването на Сими отново е брутално По добре че песнта е от Томов от колкот на да е на Асенов! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Нелоша песен. Симона си ми остава адски противна. Тук на Теди Александрова ли се прави ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Симона извади топ песен, буквално не съм я спирала. С розовата коса е жестока. 💗💗💗 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Много яка песен от Симона и видеото е жестоко! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Хубав кавър на Пиян се е получил 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Ужасна е. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Хитов хит! НЕ съм я спрял, откак е излязла, сигурно най-слушаната ми самостоятелна песен за тая година! Ако я беше изпяла Преслава щеше да е тотален хит не само удома. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 12 часа , Andrew Cunanan. каза: Хитов хит! НЕ съм я спрял, откак е излязла, сигурно най-слушаната ми самостоятелна песен за тая година! Ако я беше изпяла Преслава щеше да е тотален хит не само удома. И у нас е в топ 3 на най-големите хитове. Любимата ми песен на Симона! Не съм я спирал.... Една от малкото от тази година които мога да нарека любими. Даже ми е по-любима от Вендета и Пак! ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.