Emanuela.Carey Публикувано на Май 20 Report Share Публикувано на Май 20 Music Producer: Dejan Kostic Lyrics: Dragan Brajović - Braja, Marieta Angelova Music and Arrangement: Dejan Kostic 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Трудно може да стигне Милица Павлович, но много, много добър опит! Текста е изпипан по аранжимента, клипа е супер добър! Дано това даде тласък на GIA напред и нагоре, има доста яки песни и глас! Успех! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Не. Ста. Ва. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Брутално е всичко! Джия винаги ме е кефила! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Супер музика на сърбина ама тоя гадния вокал... котката навън по-добре пее от тази Гя. Добре, че беше тая продукция да й пъхне няколко бона за хубава музика 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Йе! Много готина! Слушал съм оригинала, нашето също се е получило доста добре. На мен обаче любима си ми оставя "Паля"! Джия изглежда брутално! Добър проект! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Съсипа хубавата песен 😫 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 След Милица П. и хитът на 2022-ра в Сърбия, просто не върви. Аранжиментът при Милица също е далеч по-добър. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Добре е, но си признавам, че нямаше да я довърша ако не бяха Валерия и Айлин. Валерия е брутална във всеки кадър. Супер естествено седи пред камера. Песента ми е странна, изпяването е различно, естрадно. Не знам дали ще се хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Уфф точно Джия ли трябваше... и аранжимента са променили, няма го зарядът като от оригинала може и да е от гадния микс/мастър на бате Пешо 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Брутална е песента, от вчера не съм я спрял. Отдавна не ми е харесвала песен така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Топ отвсякъде! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Потрес. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Три коври на едно място и едната полу гола пей там нещо си след това се мяскат оставаше да излезе и Евгени и да ги лепне и трите голям пример дават нямат спирачки тези праскачи скъпи...💩 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Много е яка и са супер секси и трите. Добре се е получило определено. Успех! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Не е зле, но настина липсва заряд. Като първи клип в канал е доста прецакана премиерата. На мен въобще не ми излиза в търсачката. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Жестока, много ми харесва. Прави добри гледания, но наистина не се показва никъде и в търсачката не излиза докато не отвориш канала и. С тази зверска реклама, и ако се показваше това е готов хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.