RumyanaFen Публикувано на Май 24 Report Share Публикувано на Май 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Неслушаемо ми е. Лорена се дере повече от обикновено, слаб аранжимент. Със сигурност няма да вдигне интереса към Габриела. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Бие ми леко на шопската салата 🤣 2 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 "обичааам шопската салата, ракия ледена да пия..." 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 ТрансУродлена мяза на нещо по-лошо от кон ама се подиграва на другите като ги нарича кон и се хили като пача ПУтканов A.K.A Малоумния репортер и в чалга клип доживяхме да го видим Това кавър на шопската салата ли е music: Medi, Aleksandar Asenov , Мъдьо плагиата и тоя Сашко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Ох....като излезе тийзърът се чудех кой е автор на този съдържателен текст - Костадин Милев или Ники Гурманов....то накрая се оказа че и двамата са го писали 🤣🤣🤣 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 1 минута, Just_Me каза: Ох....като излезе тийзърът се чудех кой е автор на този съдържателен текст - Костадин Милев или Ники Гурманов....то накрая се оказа че и двамата са го писали 🤣🤣🤣 Малко са. Поне още двама трима е трябвало да викнат да го ошлайфат като хората. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qshamechos Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Приятна и запеваема песен, според мен ще е хит. Браво, че и Мега Стар залагат на нови композитори както и Галин почна с Ники Томов. Песента ми напомня на нещо от стиловете на Иво Моллов и Спас Лазаров през 2010-2013. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 То ретрото че е на мода, на мода е ... ма като пресолиш манджата .... песента са я крали от шопската салата от преди 40 години, текста са го свили от преди 25, клипа са го гепили от преди 20 ... 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Аранжиментат е як обаче, кефи. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 На такива като Лорена трябва да им се забрани да “пеят”, просто разваля цялата песен с гадния си глас. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Най-тъпата песен на Лорена, Габа също е нямала по-тъпа! Медал за най-големия боклук и на двете. Освен от "Шопската салата" и от друга бясна чалгия са го крали това, ама не мога да се сетя точно сега. Видеото е пародия и лигня. Категорично - това е дъното! Върнаха ни доста назад с подобие на песен от преди не знам колко години.... някой да го изчисли! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 От всички тъпотии дето изцвъкаха тези дни, това е най-слушаемо... и пак ще има седмица живот. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Старата песен на нов глас с нов текст. Нищо ново неправят само боксуват на едно място... Явно всички са фенове на Шишарката и на неговата - шопска салата 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.