Emanuela.Carey Публикувано на Май 30 Report Share Публикувано на Май 30 Музика и аранжимент: Маджуна Текст: Маджуна и Ра Мюзик 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 По-добро от последните песни на Десита, Лидия и Симона 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: По-добро от последните песни на Десита, Лидия и Симона Абе изобщо може ли да се сравнят с тройниците 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Току що, THE IIconic каза: Абе изобщо може ли да се сравнят с тройниците Че това не е ли оня шимейл Десита? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Опропастена музика и откъм изпълнител (гласови данни) и откъм текст. Тия Вая, Зиая, Мая, Киа изобщо не ги различавам... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 преди 3 минути, THE IIconic каза: Абе изобщо може ли да се сравнят с тройниците Не! Вая ги събира всичките Алфи само под една цица. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Не! Вая ги събира всичките Алфи само под една цица. джука 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Клипът е скандален! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 По-безмислен клип не се сещам да се е появявал тази година. Хем някакъв опит за провокация и скандал,хем изглежда някак недовършено и евтино. Песента има някакъв потенциал и би имала успех при някоя по-талантлива. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 XumoB xum 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 1 час , ANGEL каза: Опропастена музика и откъм изпълнител (гласови данни) и откъм текст. Тия Вая, Зиая, Мая, Киа изобщо не ги различавам... Мая си е много различима и секси хит! Другите до номераци даже не са стигнали, бедничките ще си останат никому неизвестни магистрални феи от народа! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не са им лоши песните на Ра Мюзик, ама с тези мижави гледания и участия не знам колко им е рентабилно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 10 минути, Mousie каза: Не са им лоши песните на Ра Мюзик, ама с тези мижави гледания и участия не знам колко им е рентабилно. Не се притеснявай, пласира ги добре Емануела в древната професия. 😁 То това е целта на Ра. "Жоро" ми харесва повече! Тая не ме кефи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 преди 26 минути, Mousie каза: Не са им лоши песните на Ра Мюзик, ама с тези мижави гледания и участия не знам колко им е рентабилно. Ами по-добре от колкото да купят милион гледания, а пък реално никой да не ги знае. Засега участията на Киара и Вая са обединени с други изпълнители - Галин, Емануела, Константин. Според мен им е рано за пълни самостоятелни участия защото нямат песни, а и така големите имена ги промотират. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 36 минути, Mousie каза: Не са им лоши песните на Ра Мюзик, ама с тези мижави гледания и участия не знам колко им е рентабилно. Ама и питаш, все едно не знаеш кой е маман на тоя курник. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Много странна песен нито ми харесва нито не ми харесва 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Неслушаемо е с този гаден глас. Голите кадри в клипа са копирани от "Момиче от лед" на Симона. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 19 часа , Emanuela.Carey каза: По-добро от последните песни на Десита, Лидия и Симона Вярно звучи доста хитово. Бившият Алфа Маджуна явно вече дава хитовете на конкуренцията. Бях чел, че Галин го посъветвал да отиде на вокален педагог, но той не искал, и затова вече не пее в Алфа. Все още прави песни за тях (например новата на Гъбин), но рядко. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 преди 29 минути, Gerganafen каза: Вярно звучи доста хитово. Бившият Алфа Маджуна явно вече дава хитовете на конкуренцията. Бях чел, че Галин го посъветвал да отиде на вокален педагог, но той не искал, и затова вече не пее в Алфа. Все още прави песни за тях (например новата на Гъбин), но рядко. Да Галин каза на лайв че Маджуна е отказал да ходи на вокален педагог и затова са го махнали от Алфа 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.