Marin Публикувано на Май 30 Report Share Публикувано на Май 30 музика: Теди Александрова и Даниел Ганев текст: Теди Александрова, Марио Йорданов и Соня Ангелова - Сиана аранжимент: Даниел Ганев 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Брутална! Има яко заряд, но до болка познати отсвири… Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Ганев официално е изчерпан откъм отсвири. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Ганев официално е изчерпан откъм отсвири. + 1 Самата песен има заряд, това е и което се търси в момента. За клубовете върви ама последното което ми е много любимо на Теди си остава "Автогол". Нека предложи някаква такава хитова поредица. С черната коса е готина. Истината е, че няма да е от най-слушаните ми нейни песни, а по принцип има доста такива които въртя и до днес от самото й начало като изпълнител! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Top xumoB xum 🌹🧿 mix & Adriana Style!! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Втора част на "Граници". Пак по-добре от Цица и Слави. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Какъв е тоя Дон Марио? Ужасен е ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Нахъсано и със заряд определено, но или нещо липсва, или е малко изчерпано вече... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 16 часа , DevilWish каза: + 1 Самата песен има заряд, това е и което се търси в момента. За клубовете върви ама последното което ми е много любимо на Теди си остава "Автогол". Нека предложи някаква такава хитова поредица. С черната коса е готина. Истината е, че няма да е от най-слушаните ми нейни песни, а по принцип има доста такива които въртя и до днес от самото й начало като изпълнител! Според мен си пази истинския хит 365, който и той трябва да излезе скоро май 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.