Just_Me Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Не намеква нищо лошо за ЛГБТ. На нея 2/3 от обкръжението й е от гейове 🤷♀️ 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Много яка циганийка. 😄 Тестът е топ. Много ме кефят такива по-лежерни текстове. Музика е много ударна. На мен Емрах ми е приятен като тембър и песни, така че и тук ме кефи изпяването му. Галена доста разчупено и различно си е изпяла частта. Една от причините да е толкова време на върха е точно това,че не пее всяка песен по един и същи начин. Сигурна съм,че това ще е огромен хит. Ако и самостоятелната на Галче за лятото е топ, ще и простим за онова нелепо трио и кавъра на Илиян. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Това нахъсано и накъсано пеене тип Гери-Никол не им отива и на двамата, иначе си е цигания. Ще я въртят, ще се слуша, освен това са подсилили с купен трафик. Ще се внуши на хората, че са набарали хит, като са взели вече такъв. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Обаче Галена как се е скрила зад Емрах, реално песента е нейна, тя я носи на гърба си, но ако има хейт да го изяде той основно. Иначе това за Ергена е майтап защото тоя последния (пак му забравих името) е имал връзки с мъже. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 От 2.06.2023 г. от 3:03, Гальо каза: Това нахъсано и накъсано пеене тип Гери-Никол не им отива и на двамата, иначе си е цигания. Ще я въртят, ще се слуша, освен това са подсилили с купен трафик. Ще се внуши на хората, че са набарали хит, като са взели вече такъв. Няма кво да внушават, защото песента за 2 дни гръмна като тотален хит. Не виждам и нищо съмнително при гледанията. В Тик Ток също вече разбива. Няма как такова зарибяващо парче да не стане хит. Това е клипче на песента на 1- ви ден. https://streamable.com/cusj24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 5 часа , petya1 каза: Няма кво да внушават, защото песента за 2 дни гръмна като тотален хит. Не виждам и нищо съмнително при гледанията. В Тик Ток също вече разбива. Няма как такова зарибяващо парче да не стане хит. Това е клипче на песента на 1- ви ден. https://streamable.com/cusj24 На тази част се избухва, защото е от оригиналната песен, след това се забива щото никой не знае този текст. Много удобно за снимане 🥱 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.