asylum Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 8 часа , THE IIconic каза: Марица Ферер ми е топ. А от турските Ендер и Йълдъз ❤️ преди 8 часа , Lelqtian каза: Какъв прайд, Доня Галина празнува 8ми март. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Турбуленция обаче колкото бързо стана мегахит, толкова бързо изчезна от полезрението Свърши ли годността на хитовете или просто такива песновки зарибяват бързо и после омръзват? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Стамболова я пее по участия редовно. Еми Стамболова - Турболенция(live от Наше село) - By Planetcho WWW.VBOX7.COM Еми Стамболова - Турболенция(live от Наше село) - By Planetcho 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 10 часа , DarkChild каза: Тази песен е от сериала Росалинда Главният актьор (на 57 години) разбуни духовете вчера с тези снимки. Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. Направо съм вашата нова Зайка. Благодаря, че постваш песента! Наскоро се чудих коя я пееше. преди 35 минути, Emanuela.Carey каза: Турбуленция обаче колкото бързо стана мегахит, толкова бързо изчезна от полезрението Свърши ли годността на хитовете или просто такива песновки зарибяват бързо и после омръзват? Те затова се наричат комерси всички тези песни, по които Рамания припада от години (99% от жанра) - минават като актуална реклама сред чалга публиката, после заминават. Затова и самите изпълнители вече не могат да бъдат приемани насериозно. Добра идея на asylum за гръцки ден, ето нещо супер яко, на което по-късно ще му постнем и бруталния Бг вариант (децата в Рама да затаят дъх и да чакат: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Greek Queen 😍 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 преди 2 часа , asylum каза: Greek Day 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 21 минути, pacho каза: Стамболова я пее по участия редовно. Еми Стамболова - Турболенция(live от Наше село) - By Planetcho WWW.VBOX7.COM Еми Стамболова - Турболенция(live от Наше село) - By Planetcho "Който няма собствени хитове, пее чуждите!" -Луна. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Някой случайно да има CD RIP/MASTER mp3 на този хит с гръцки привкус? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Много добри дуети имаме между нашите и гръцки изпълнители! ❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Английски и Гръцки! Чудесна комбинация! Обожавам я! ❤️ 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Greek hit 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 само изпълнители - традиционалисти - скрит гей, военнопрестъпница и Джен. ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 преди 9 минути, asylum каза: Това наистина ли са го казали? Който не харесва Райна да умре и да пукне дано? 😮 Ахахаххахахахаха. Не, не, не, не вярвам! Това е ВЪРХЪТ! 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Ергенът в тренда: 1 Булгаристан 10 Холандия 12 Германия 20 Белгия 20 ЮКей Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Турбуленция обаче колкото бързо стана мегахит, толкова бързо изчезна от полезрението Свърши ли годността на хитовете или просто такива песновки зарибяват бързо и после омръзват? Не съм много съгласен с теб. Песен на две години все още да прави близо 300к на седмица е всичко друго, но не и забравена. Не знам какъв процент идва от България, но няма друг чалга проект с подобно задържане в дългосрочен план откакто следим гледания. А Емилия поне се доказа, че не е комплексарка на тема гледания и не купува. ''Бг юнаци'' е флоп и можеше да вкара някой милион за престиж, но не го направи. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Който не харесва Есил, да получи СЮРГЮН дано! В клозета ми сюргюн мъчи, зная само, че в момента клеча. 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Happy birthday Tutse! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Обещано... Какви песни имаха и изпълнители като Малина в други времена! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 преди 10 минути, asylum каза: Happy birthday Tutse! Честит Рожден Ден, Теодора! ❤️ Мръдна.... пръдна....пръдна.... ама накрая наистина се чува пръдна и винаги е било така! Огън жена! Ей! ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Поредната песен възродена от Тикток. Аз честно казано я бях забравил. Официално авторска ли е, защото ми звучи като нещо от Иштар? преди 48 минути, -A. каза: Не съм много съгласен с теб. Песен на две години все още да прави близо 300к на седмица е всичко друго, но не и забравена. Не знам какъв процент идва от България, но няма друг чалга проект с подобно задържане в дългосрочен план откакто следим гледания. А Емилия поне се доказа, че не е комплексарка на тема гледания и не купува. ''Бг юнаци'' е флоп и можеше да вкара някой милион за престиж, но не го направи. Аз къде съм написал че Турбуленция е забравена? Просто че няма същия магнитуд в по-дълъг времеви период като големите хитове от по-предни години. Рядко виждам все още да се избухва на нея както в началото когато излезе. Не вярвам това лято да бъде въртяна толкова, а до следващото съвсем ще изчезне от ротациите на дискотеките според мен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 преди 16 минути, Emanuela.Carey каза: Поредната песен възродена от Тикток. Аз честно казано я бях забравил. Официално авторска ли е, защото ми звучи като нещо от Иштар? Аз къде съм написал че Турбуленция е забравена? Просто че няма същия магнитуд в по-дълъг времеви период като големите хитове от по-предни години. Рядко виждам все още да се избухва на нея както в началото когато излезе. Не вярвам това лято да бъде въртяна толкова, а до следващото съвсем ще изчезне от ротациите на дискотеките според мен. Две тела беше голям хит през 2004. Много се харесваше. Няма лошо да я възражда това нещо, което дори не знам какво е. Само се говори за него. Честно казано ми е безинтересно и скучно. На времето наистина нещата бяха по-различни. Нямаше инстаграм, нямаше тик-ток и подобни... Добре са се сетили за нея. Ама всички цигани го възпяха тоя тик-ток! Голяма мода! Ще отшуми като бонбонките Тик-так и това! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Ние след като изслушаме "Алкохол" два поредни пъти: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Еее не... Lili Ivanova - Благодаря за уважението и прекрасните цветя... | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Благодаря за уважението и прекрасните цветя на талантливата певица Галена! Здраве, щастие и много успехи! ❤️❤️❤️❤️❤️ @Willy 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари