Jump to content

Поп фолк скандали (юни 2023)

Препоръчани коментари

Току що, BobiTo каза:

Анелия вече има пара, да я взема. 

То и двете си заслужава да ги вземе. А и със сигурност ще се постарае. Тя рядко прави кавъри.... не знам. Тази последната е гръцки кавър, нали, ама доколкото разбрах й е подарена от половинката й, специално за Любо(в) говоря. На мен "Няма драма" и "Към вратата" от последните й песни най-много ми харесват. А, сега се сетих, че и "Наранихме се" беше кавър, като преди това имаме и версия на български от 2009 мисля на Ивона - "Пясъчно сърце".

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

От 2016-та насам ме заболя устата да повтарям, че Преслава трябва да разтвори кесията и да купи тази песен:

Сподели в други сайтове

Ако съм на Преслава след тея флопове няма да пускам нищо повече за тая година, ще събера кинти, ще намеря някой качествен античалга композитор да ми напише 4 класически рок песни с шибани китарни рифове и жици; ще поръчам 2 авторски песни на Фивос; 2 на Мага; 2 сръбско звучащи. Ще снимам всичко с Георги Малев/Виктор Антонов и ще го изчукам като албум - всеки ден песен с клип. Ама де толкоз акъл при нея.

+ текстове на Теньо Гогов и някакви по-интересни от стандартните текстописци - примерно Папи Транс.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, DevilWish каза:

То и двете си заслужава да ги вземе. А и със сигурност ще се постарае. Тя рядко прави кавъри.... не знам. Тази последната е гръцки кавър, нали, ама доколкото разбрах й е подарена от половинката й, специално за Любо(в) говоря. На мен "Няма драма" и "Към вратата" от последните й песни най-много ми харесват. А, сега се сетих, че и "Наранихме се" беше кавър, като преди това имаме и версия на български от 2009 мисля на Ивона - "Пясъчно сърце".

Най-вероятно всички песни от "Няма драма" насам и е подарил той, иначе за какво го е взела. 😁 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, BobiTo каза:

Най-вероятно всички песни от "Няма драма" насам и е подарил той, иначе за какво го е взела. 😁 

Ако не й подарява песни с които да ни радва, да го праща:

• Haha 2

Сподели в други сайтове

От 18.06.2023 г. от 16:29, DevilWish каза:

Това е певица, ако наистина реши да е в поп-фолка - може да бъде новата номер 1! Точно Невена Цонева с правилни песни и хитове може да размаже всяка! Такива изпълнители трябва да бъдат номер 1 днес!

Много ми се иска да прави и поп-фолк песни, но не знам дали самата тя иска това.... 

Твърде дърта е, за да може децата да рилейтнат на нея и да я направят номер 1 е + липса на излъчване, харизма, усет и концепция. Тя май е наборка на Галош/Пресис. По-добре да си гледа сутляжа и плетките.

• Like 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

От 18.06.2023 г. от 20:27, Olay каза:

Баси циганията и мангалщината е бил този концерт. Тая Тея лъха повече на мангасарщина от Рокса и Софи в комплект.

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Твърде дърта е, за да може децата да рилейтнат на нея и да я направят номер 1 е + липса на излъчване, харизма, усет и концепция. Тя май е наборка на Галош/Пресис. По-добре да си гледа сутляжа и плетките.

Времето е такова, че ако даден изпълнител не рилейтва на по-малките - няма смисъл. Галена, Преслава и донякъде Янева, Емилия и Джордан са единствените, които го правят освен Алфите и тн. Пазарът тук не е като в Сърбия.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

Все още е на 36. Е ти пък сега, сютляжа ... :D 

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Mousie каза:

Времето е такова, че ако даден изпълнител не рилейтва на по-малките - няма смисъл. Галена, Преслава и донякъде Янева, Емилия и Джордан са единствените, които го правят освен Алфите и тн. Пазарът тук не е като в Сърбия.

Да, в Сърбия си уважават изпълнителите. Тук ....... просто без коментар.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

Все още е на 36. Е ти пък сега, сютляжа ... :D 

Именно, тези на по 14-15 ще я гледат като баба им. Твърде късно е за нея, през 2007-ма можеше и да се получи, но редица фактори я спънаха кариерно.

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Именно, тези на по 14-15 ще я гледат като баба им. Твърде късно е за нея, през 2007-ма можеше и да се получи, но редица фактори я спънаха кариерно.

За съжаление..... Чак пък като баба.... Та тя е даже по-малка от Преслава и Галена.... Малина май на тези години стана известна на времето? Много зависи на каква песен ще попаднеш. Но не мисля, че на нея й се занимава точно с поп-фолк професионално? Иначе по участия със сигурност си изпълнява. 

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Mousie каза:

Времето отся адаптивните, талантливите и приспособяващите се. Тези, които станаха звезди чрез манипулация, залязоха. Тези, които станаха звезди с курвенлък и цици, се сбабиджосаха, провиснаха и съответно никой не се вълнува от тях. Всичко си е в реда на нещата.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Mousie каза:

Времето е такова, че ако даден изпълнител не рилейтва на по-малките - няма смисъл. Галена, Преслава и донякъде Янева, Емилия, Джордан и Емануела са единствените, които го правят освен Алфите, Даймънд, Меди и Мега стар и тн. Пазарът тук не е като в Сърбия.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

За съжаление..... Чак пък като баба.... Та тя е даже по-малка от Преслава и Галена.... Малина май на тези години стана известна на времето? Много зависи на каква песен ще попаднеш. Но не мисля, че на нея й се занимава точно с поп-фолк професионално? Иначе по участия със сигурност си изпълнява. 

Аз като бях на 14-15, тези на 30+ ги възприемах като пътници за оня свят. 

Малина винаги е била младолика, кръшна, пластична и във форма, никой не й даваше 40+. Просто ген.

Невена няма излъчване. Няма харизма. Дори гласово не е кой знае колко разпознаваема и индивидуална. Нали пробва в чалгата и резултатът бе Симониш Заглориш:

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Времето отся адаптивните, талантливите и приспособяващите се. Тези, които станаха звезди чрез манипулация, залязоха. Тези, които станаха звезди с курвенлък и цици, се сбабиджосаха, провиснаха и съответно никой не се вълнува от тях. Всичко си е в реда на нещата.

А можеш ли да кажеш кои са според теб тези, които все още ги има в поп фолка, но скоро и те ще бъдат отсяти?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Аз като бях на 14-15, тези на 30+ ги възприемах като пътници за оня свят. 

Малина винаги е била младолика, кръшна, пластична и във форма, никой не й даваше 40+. Просто ген.

Невена няма излъчване. Няма харизма. Дори гласово не е кой знае колко разпознаваема и индивидуална. Нали пробва в чалгата и резултатът бе Симониш Заглориш:

Ама тя освен това и "Жестока" със Слави Трифонов, няма друга поп-фолк песен. По-скоро модерен фолклор, но изпълнява поп-фолк.

На времето в попа беше номер 1 със "За тебе песен нямам".

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Mousie каза:

А можеш ли да кажеш кои са според теб тези, които все още ги има в поп фолка, но скоро и те ще бъдат отсяти?

Преслава и Галена. 

Едната от миналата година няма хит.

Другата бълва песен след песен коя от коя по-тъпи, тук таме нацелва голям хит (само благодарение на кавъри и дуети), но има и песни като ЧРД, Горчиво и не знам си какво.

Реално Галена е на издихание, а Преслава раздава рокли тази година. Щом Цуре Пеевска има по-голям самостоятелен хит от двете тази година, а народа не я ебава за 2 стинки, за какво говорим изобщо?

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Преслава и Галена. 

Едната от миналата година няма хит.

Другата бълва песен след песен коя от коя по-тъпи, тук таме нацелва голям хит (само благодарение на кавъри и дуети), но има и песни като ЧРД, Горчиво и не знам си какво.

Реално Галена е на издихание, а Преслава раздава рокли тази година. Щом Цуре Пеевска има по-голям самостоятелен хит от двете тази година, а народа не я ебава за 2 стинки, за какво говорим изобщо?

Цура не пуска често песни, но когато пусне почти винаги става хит! Нацелва си ги песните и това си е!

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

почти милион за месец, май най-силните гледания на Джия до момента.

Мамино Синче има сборно 8+ милиона от канала на Пайнер и Хит Микс

Spoiler

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Мамино Синче има сборно 8+ милиона от канала на Пайнер и Хит Микс

Покажи скрито съдържание

Обаче забележи, че най-гледаните й все са кавъри: :D 

• Like 2

Сподели в други сайтове

• Stela locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...