DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 Току що, BobiTo каза: Анелия вече има пара, да я взема. То и двете си заслужава да ги вземе. А и със сигурност ще се постарае. Тя рядко прави кавъри.... не знам. Тази последната е гръцки кавър, нали, ама доколкото разбрах й е подарена от половинката й, специално за Любо(в) говоря. На мен "Няма драма" и "Към вратата" от последните й песни най-много ми харесват. А, сега се сетих, че и "Наранихме се" беше кавър, като преди това имаме и версия на български от 2009 мисля на Ивона - "Пясъчно сърце". Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 От 2016-та насам ме заболя устата да повтарям, че Преслава трябва да разтвори кесията и да купи тази песен: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 @DarkChildxumoB xum! 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Ако съм на Преслава след тея флопове няма да пускам нищо повече за тая година, ще събера кинти, ще намеря някой качествен античалга композитор да ми напише 4 класически рок песни с шибани китарни рифове и жици; ще поръчам 2 авторски песни на Фивос; 2 на Мага; 2 сръбско звучащи. Ще снимам всичко с Георги Малев/Виктор Антонов и ще го изчукам като албум - всеки ден песен с клип. Ама де толкоз акъл при нея. + текстове на Теньо Гогов и някакви по-интересни от стандартните текстописци - примерно Папи Транс. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 7 минути, asylum каза: @DarkChildxumoB xum! Наскоро го гледах. Няма вече такива интервюта. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 22 минути, DevilWish каза: То и двете си заслужава да ги вземе. А и със сигурност ще се постарае. Тя рядко прави кавъри.... не знам. Тази последната е гръцки кавър, нали, ама доколкото разбрах й е подарена от половинката й, специално за Любо(в) говоря. На мен "Няма драма" и "Към вратата" от последните й песни най-много ми харесват. А, сега се сетих, че и "Наранихме се" беше кавър, като преди това имаме и версия на български от 2009 мисля на Ивона - "Пясъчно сърце". Най-вероятно всички песни от "Няма драма" насам и е подарил той, иначе за какво го е взела. 😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, BobiTo каза: Най-вероятно всички песни от "Няма драма" насам и е подарил той, иначе за какво го е взела. 😁 Ако не й подарява песни с които да ни радва, да го праща: 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 47 минути, asylum каза: @DarkChildxumoB xum! "Просто се усмихни :)" "И умрелите кучета знаят, че се казвам Луна" 30:51 "МедиЦА" Яде ми се Цаца 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 От 18.06.2023 г. от 16:29, DevilWish каза: Това е певица, ако наистина реши да е в поп-фолка - може да бъде новата номер 1! Точно Невена Цонева с правилни песни и хитове може да размаже всяка! Такива изпълнители трябва да бъдат номер 1 днес! Много ми се иска да прави и поп-фолк песни, но не знам дали самата тя иска това.... Твърде дърта е, за да може децата да рилейтнат на нея и да я направят номер 1 е + липса на излъчване, харизма, усет и концепция. Тя май е наборка на Галош/Пресис. По-добре да си гледа сутляжа и плетките. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 От 18.06.2023 г. от 20:27, Olay каза: Баси циганията и мангалщината е бил този концерт. Тая Тея лъха повече на мангасарщина от Рокса и Софи в комплект. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Твърде дърта е, за да може децата да рилейтнат на нея и да я направят номер 1 е + липса на излъчване, харизма, усет и концепция. Тя май е наборка на Галош/Пресис. По-добре да си гледа сутляжа и плетките. Времето е такова, че ако даден изпълнител не рилейтва на по-малките - няма смисъл. Галена, Преслава и донякъде Янева, Емилия и Джордан са единствените, които го правят освен Алфите и тн. Пазарът тук не е като в Сърбия. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Твърде дърта е, за да може децата да рилейтнат на нея и да я направят номер 1 е + липса на излъчване, харизма, усет и концепция. Тя май е наборка на Галош/Пресис. По-добре да си гледа сутляжа и плетките. Все още е на 36. Е ти пък сега, сютляжа ... 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, Mousie каза: Времето е такова, че ако даден изпълнител не рилейтва на по-малките - няма смисъл. Галена, Преслава и донякъде Янева, Емилия и Джордан са единствените, които го правят освен Алфите и тн. Пазарът тук не е като в Сърбия. Да, в Сърбия си уважават изпълнителите. Тук ....... просто без коментар. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, DevilWish каза: Все още е на 36. Е ти пък сега, сютляжа ... Именно, тези на по 14-15 ще я гледат като баба им. Твърде късно е за нея, през 2007-ма можеше и да се получи, но редица фактори я спънаха кариерно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 Току що, Andrew Cunanan. каза: Именно, тези на по 14-15 ще я гледат като баба им. Твърде късно е за нея, през 2007-ма можеше и да се получи, но редица фактори я спънаха кариерно. За съжаление..... Чак пък като баба.... Та тя е даже по-малка от Преслава и Галена.... Малина май на тези години стана известна на времето? Много зависи на каква песен ще попаднеш. Но не мисля, че на нея й се занимава точно с поп-фолк професионално? Иначе по участия със сигурност си изпълнява. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 4 минути, Mousie каза: Времето е такова, че ако даден изпълнител не рилейтва на по-малките - няма смисъл. Галена, Преслава и донякъде Янева, Емилия и Джордан са единствените, които го правят освен Алфите и тн. Пазарът тук не е като в Сърбия. Времето отся адаптивните, талантливите и приспособяващите се. Тези, които станаха звезди чрез манипулация, залязоха. Тези, които станаха звезди с курвенлък и цици, се сбабиджосаха, провиснаха и съответно никой не се вълнува от тях. Всичко си е в реда на нещата. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 14 минути, Mousie каза: Времето е такова, че ако даден изпълнител не рилейтва на по-малките - няма смисъл. Галена, Преслава и донякъде Янева, Емилия, Джордан и Емануела са единствените, които го правят освен Алфите, Даймънд, Меди и Мега стар и тн. Пазарът тук не е като в Сърбия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Току що, DevilWish каза: За съжаление..... Чак пък като баба.... Та тя е даже по-малка от Преслава и Галена.... Малина май на тези години стана известна на времето? Много зависи на каква песен ще попаднеш. Но не мисля, че на нея й се занимава точно с поп-фолк професионално? Иначе по участия със сигурност си изпълнява. Аз като бях на 14-15, тези на 30+ ги възприемах като пътници за оня свят. Малина винаги е била младолика, кръшна, пластична и във форма, никой не й даваше 40+. Просто ген. Невена няма излъчване. Няма харизма. Дори гласово не е кой знае колко разпознаваема и индивидуална. Нали пробва в чалгата и резултатът бе Симониш Заглориш: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Времето отся адаптивните, талантливите и приспособяващите се. Тези, които станаха звезди чрез манипулация, залязоха. Тези, които станаха звезди с курвенлък и цици, се сбабиджосаха, провиснаха и съответно никой не се вълнува от тях. Всичко си е в реда на нещата. А можеш ли да кажеш кои са според теб тези, които все още ги има в поп фолка, но скоро и те ще бъдат отсяти? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 почти милион за месец, май най-силните гледания на Джия до момента. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Аз като бях на 14-15, тези на 30+ ги възприемах като пътници за оня свят. Малина винаги е била младолика, кръшна, пластична и във форма, никой не й даваше 40+. Просто ген. Невена няма излъчване. Няма харизма. Дори гласово не е кой знае колко разпознаваема и индивидуална. Нали пробва в чалгата и резултатът бе Симониш Заглориш: Ама тя освен това и "Жестока" със Слави Трифонов, няма друга поп-фолк песен. По-скоро модерен фолклор, но изпълнява поп-фолк. На времето в попа беше номер 1 със "За тебе песен нямам". 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, Mousie каза: А можеш ли да кажеш кои са според теб тези, които все още ги има в поп фолка, но скоро и те ще бъдат отсяти? Преслава и Галена. Едната от миналата година няма хит. Другата бълва песен след песен коя от коя по-тъпи, тук таме нацелва голям хит (само благодарение на кавъри и дуети), но има и песни като ЧРД, Горчиво и не знам си какво. Реално Галена е на издихание, а Преслава раздава рокли тази година. Щом Цуре Пеевска има по-голям самостоятелен хит от двете тази година, а народа не я ебава за 2 стинки, за какво говорим изобщо? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 Току що, Andrew Cunanan. каза: Преслава и Галена. Едната от миналата година няма хит. Другата бълва песен след песен коя от коя по-тъпи, тук таме нацелва голям хит (само благодарение на кавъри и дуети), но има и песни като ЧРД, Горчиво и не знам си какво. Реално Галена е на издихание, а Преслава раздава рокли тази година. Щом Цуре Пеевска има по-голям самостоятелен хит от двете тази година, а народа не я ебава за 2 стинки, за какво говорим изобщо? Цура не пуска често песни, но когато пусне почти винаги става хит! Нацелва си ги песните и това си е! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: почти милион за месец, май най-силните гледания на Джия до момента. Мамино Синче има сборно 8+ милиона от канала на Пайнер и Хит Микс Spoiler 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Мамино Синче има сборно 8+ милиона от канала на Пайнер и Хит Микс Покажи скрито съдържание Обаче забележи, че най-гледаните й все са кавъри: 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари