DevilWish Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Галена отдавна е известна с това, че е изключително добронамерена с екипа си - води ги по екскурзии, води ги с нея в чужбина и т.н. Сашка е от екипа на Галена. Сашка урежда участията на Галена. Андреа е бясна на Сашка и е съвсем нормална човешка реакция да помисли, че Галена стои зад това нещо. Андреа е права в случая да се сърди. Не смятам, че Андреа завижда на Галена, то е ясно от ден едно коя на коя иска да прилича, и коя ксерокопира другата, за да й тръгне успешно кариерата и да стигне хоризонти, които бяха непосилни за нея преди това. То си личи, че е добронамерена с тях. Даже прекалено ако ме питаш. Чак пък толкова - няма нужда. Накрая точно такива хора могат да й забият нож в гърба. Трябва да имате добра комуникация, но не е хубаво да допускаш толкова близко някого до себе си. Трябва да има дистанция и да се знае - кой, кой е! Винаги ми е изглеждала и добра, но и наивна като човек. Но то освен участия, проектите си зависят главно от нея, кога да пусне песен, какво ще пусне и т.н. Така, че боли я Галена..... била е със Сашка, била и без нея.... 100% и без нея ще си има участия. На всеки му идва времето, Сашка също ще я е изместят, няма как. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Току що, DevilWish каза: То си личи, че е добронамерена с тях. Даже прекалено ако ме питаш. Чак пък толкова - няма нужда. Накрая точно такива хора могат да й забият нож в гърба. Трябва да имате добра комуникация, но не е хубаво да допускаш толкова близко някого до себе си. Трябва да има дистанция и да се знае - кой, кой е! Винаги ми е изглеждала и добра, но и наивна като човек. Но то освен участия, проектите си зависят главно от нея, кога да пусне песен, какво ще пусне и т.н. Така, че боли я Галена..... била е със Сашка, била и без нея.... 100% и без нея ще си има участия. На всеки му идва времето, Сашка също ще я е изместят, няма как. Без Сашка може да има участия, но няма да са 300, ще са 100. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 Току що, Andrew Cunanan. каза: Без Сашка може да има участия, но няма да са 300, ще са 100. Нали ти казах, на всеки му идва времето, ще дойде някой друг който да им урежда участия, даже въпросната патка може да се откаже. Участията на някои изпълнители може да зависят от нея..... но не е тя тази която ги е изградила като имидж, присъствие, клипове, визия и т.н. Ами на Преслава кой й ги урежда? Тя май не работи с нея? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 2 минути, DevilWish каза: Нали ти казах, на всеки му идва времето, ще дойде някой друг който да им урежда участия, даже въпросната патка може да се откаже. Участията на някои изпълнители може да зависят от нея..... но не е тя тази която ги е изградила като имидж, присъствие, клипове, визия и т.н. Ами на Преслава кой й ги урежда? Тя май не работи с нея? Жени Димова от Пайнер. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 Току що, Andrew Cunanan. каза: Жени Димова от Пайнер. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Току що, DevilWish каза: това и: 1. нощна смяна 2. без теб 3. първа шпага са ми неслушаеми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Без Сашка може да има участия, но няма да са 300, ще са 100. Тя и без това не се хаби - има максимум 15 на месец, както и Преслава. Преслава обхваща сряда (рядко), четвъртък, петък и събота, същата е и ситуацията при Галена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 Току що, Andrew Cunanan. каза: това и: 1. нощна смяна 2. без теб 3. първа шпага са ми неслушаеми. На мен пък най-слаби са ми Нощна смяна и Пак ще ме обичаш..... следвани от Усещане за Мерилин и скучната, приспивна - По-влюбен от всякога.... А да и "Без теб" - яко скучна БОЗИЦА! Май няма други песни които да не харесвам. От последните просто доста слаби са ми Мълчете си и Спомени. Можеше и без тях. Аз "Балканско за разкош" много си я харесвам и грам не ме интересува дали има успех или не, у дома цял месец беше МЕГА ХИТ. Имах нужда от такава неангажираща песен с такъв ритъм, отдавна не беше предлагала.От "Дишай" която е 100 пъти по-слаба от "Балканско за разкош"! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 54 минути, Andrew Cunanan. каза: Така казано звучи абсурдно, НО Има n на брой заведения в страната със сумарно x на брой участия за годината. Тези n на брой заведения в страната със сумарно x на брой участия за годината трябва да се разпределят между всички изпълнители. Сашка, ако има договори с тези заведения, може да ги принуди да канят само нейни изпълнители и така сериозно да ограничи участията на свободните електрони без компания и мениджмънт като Андреа. И естествено, че Сашка ще бута нейните изпълнители на всяка цена, защото получава % от всяко договорено участие. Преди години бившата шефка на Сашка - Камелия се оплакваше от това, че Пайнера е наложил монопол върху заведенията, сключвайки договори с тях за години напред. Сега същото прави Сашка. Май изказването на Камелия не е било, защото принципно НЕ е правилен този модел и ощетява една сюрия нейни колеги, а защото е ИСКАЛА най-голямото парче от баницата да е за САШКА, а НЕ за ПАЙНЕРА. И към всичко това да добавим, че е достатъчно някой с МНОГО пари да стане повелител и на самата Сашка и от там нататък всичко се урежда така, както този изпълнител иска, за да изглежда той/тя Най. Включително и като се контролират изпълнителите, които Сашка менажира. И други хора (не знам дали са във форума) могат да потвърдят, че веднъж Сашка публично е държала конско на Софка, че си е намерила сама допълнителни участия - под претекст, че 'ако шефката разбере, ще стане лошо'. Галеновите вероятно си мислят, че отдръпването ми от тяхната напоследък се базира главно на моите си теории за фалшиви цифри, но честно казано този статут на монопол, който тази жена се опитва да налага над жанра с парите на мъжа си ми е по-дразнещото. Цял живот е искала да е приемана от народа за най-голямата и съвсем се самозабрави покрай това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Fikiday 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 20 минути, SG каза: И към всичко това да добавим, че е достатъчно някой с МНОГО пари да стане повелител и на самата Сашка и от там нататък всичко се урежда така, както този изпълнител иска, за да изглежда той/тя Най. Включително и като се контролират изпълнителите, които Сашка менажира. И други хора (не знам дали са във форума) могат да потвърдят, че веднъж Сашка публично е държала конско на Софка, че си е намерила сама допълнителни участия - под претекст, че 'ако шефката разбере, ще стане лошо'. Галеновите вероятно си мислят, че отдръпването ми от тяхната напоследък се базира главно на моите си теории за фалшиви цифри, но честно казано този статут на монопол, който тази жена се опитва да налага над жанра с парите на мъжа си ми е по-дразнещото. Цял живот е искала да е приемана от народа за най-голямата и съвсем се самозабрави покрай това. Абсолютно съгласен съм с целия ти пост, но ще добавя още нещо: Системата със Сашка не е от вчера или от днес. Преди труженичките с богати мъже/бащи да се пръкнат, системата беше същата, само че не се даваха пари, а проценти от участия и продажби. Ивана създаде и предложи този модел на работа. После чрез Андреа и Галена той се преструктурира, но същината се запази - даваш, за да си лидер. И то не на почитателите си, а на мениджъра/продуцента. Една от най-добрите песни на Оцко въобще. Колкото е елементарна, толкова е и гениална. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 Публикува се любимата ми "Бум" на Фикретището, ама аз пък ще дам някои яки дуети.... 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Toп дует! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Довечера съм на участие на Глория на "Аспарухово пее и танцува" Айдееееееееееееееееееееееееее ще се превърнем ли в кубчета от лед (party) 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 36 минути, SG каза: И към всичко това да добавим, че е достатъчно някой с МНОГО пари да стане повелител и на самата Сашка и от там нататък всичко се урежда така, както този изпълнител иска, за да изглежда той/тя Най. Включително и като се контролират изпълнителите, които Сашка менажира. И други хора (не знам дали са във форума) могат да потвърдят, че веднъж Сашка публично е държала конско на Софка, че си е намерила сама допълнителни участия - под претекст, че 'ако шефката разбере, ще стане лошо'. Галеновите вероятно си мислят, че отдръпването ми от тяхната напоследък се базира главно на моите си теории за фалшиви цифри, но честно казано този статут на монопол, който тази жена се опитва да налага над жанра с парите на мъжа си ми е по-дразнещото. Цял живот е искала да е приемана от народа за най-голямата и съвсем се самозабрави покрай това. Пак не отговори на въпроса, защо точно на Андреа? Защо точно на човек който така или иначе дори и да издиша малко по-различно - друг ще е виновен? Защо не на истинската й конкуренция? Защо не на Алфа или Даймънд - конкуренция на Мега? Защо точно на болна и забравена персона? Галеновите не знам какво си мислят, обаче сериозно ли си вярваш че Галена през 2023 се издържа главно/изцяло от парите на Галин и не прави достатъчно и сама? Най-платена е за участия, а в проектите й през годините като спонсори са влизали топ светвни брандове като Самсунг, Филип Плейн, H&M... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 преди 3 минути, hohster каза: Довечера съм на участие на Глория на "Аспарухово пее и танцува" Айдееееееееееееееееееееееееее ще се превърнем ли в кубчета от лед (party) Дай тогава да го обърнем на Глория Day !!! Айде, Фики и Глория може да се състезават! Започвам с нещо страшно любимо! Балада е, да се плаче и да се тъгува, но по-положително моля! Мъжете ви превръща ли са любовта в Крепост? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 6 минути, DevilWish каза: Дай тогава да го обърнем на Глория Day !!! Айде, Фики и Глория може да се състезават! Започвам с нещо страшно любимо! Балада е, да се плаче и да се тъгува, но по-положително моля! Мъжете ви превръща ли са любовта в Крепост? нямаме мъже, само жени и деца 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Жени Димова от Пайнер. Tq ce neHcuoHupa, uMam HoBa преди 9 минути, hohster каза: Довечера съм на участие на Глория на "Аспарухово пее и танцува" Айдееееееееееееееееееееееееее ще се превърнем ли в кубчета от лед (party) CHuMaú 3a Hac 😅 преди 6 минути, DevilWish каза: Дай тогава да го обърнем на Глория Day !! YOK 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 9 минути, asylum каза: Tq ce neHcuoHupa, uMam HoBa CHuMaú 3a Hac 😅 Смееш се, ама имам две деца вече 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 преди 13 минути, asylum каза: Tq ce neHcuoHupa, uMam HoBa CHuMaú 3a Hac 😅 Yok ама Глория ще се ядоса и ще каже "АЗ СЪМ ВАШАТА ПРИСЪДА" Ох, Крепост и Присъда са ми любимите нейни песни и не мога да преценя коя е по-добра! ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 преди 15 минути, hohster каза: нямаме мъже, само жени и деца Има и други семейни, по различен начин! (rofl) Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 2 минути, DevilWish каза: Yok ама Глория ще се ядоса и ще каже "АЗ СЪМ ВАШАТА ПРИСЪДА" 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 преди 5 минути, asylum каза: @vasilkotov6831 преди 3 години Тази песен колко чекии е отнесала само един господ знае .Една от най-добрите и песни ,Глория нещо съвършенно стил, визия и талант. (rofl) (rofl) (rofl) 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари