Stela Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 От 23.06.2023 г. от 18:19, BobiTo каза: Не знам защо си мислят, че с една и съща песен ще се получи два пъти, почти никога не се. На Фики му се получават еднаквите и то вече няколко пъти. И за мен е странно, но при него върви. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 2 часа , Stela каза: Кой пък беше Саранди, че да му пречи някой на участията... Тоя същия дето навремето си помисли, че ще стане Азис ли? Тръгнал и той неизвестния герой да се жалва. Като гледам само на такива като него и безхитовата от десетилетие алкохоличка им липсват участия. Другите си имат пълни графици. Не е въпроса кой, а защо изобщо е Саранди .... И от къде толкова и с каква наглост копира гърмежите на лидерката????? ????? ????? ????? ????? Добре че е никой неизвестен бездарник от народа, иначе за косата да го е фанала Spoiler Spoiler Spoiler 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 2 часа , Stela каза: На Фики му се получават еднаквите и то вече няколко пъти. И за мен е странно, но при него върви. Е той прави само цигански кючеци без капка стойност и индивидуалност, това музика ли го наричаш? На мен ми се повръща от неговото "творчество". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 5 часа , BobiTo каза: Е той прави само цигански кючеци без капка стойност и индивидуалност, това музика ли го наричаш? На мен ми се повръща от неговото "творчество". Тя и Анелия години наред правеше комерсиални чалгарии от Пашев на тема "беше само секс, нищо повече", но ти го наричаше творчество и музика нали? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Кой би могъл да спаси кариерата на Дончо от тотално забвение?! Явно с Фики няма да се получи. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 2017-та беше wild. Жалко, че такива кувренски химнове повече не се произвеждат! Липсва ми Яница 2014-2019. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Maya Day! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Само да кажа, че Парти тайм беше първата чалга песен, която оглави БГ ТОП 100 по БТВ. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 @Andrew Cunanan.ma3u neceH me onucBa 🤪 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Току що, meleto каза: Само да кажа, че Парти тайм беше първата чалга песен, която оглави БГ ТОП 100 по БТВ. Веднъж и БТВ да блеснат с вкус! Имаш ли инфо кои са останалите чалга песни, оглавили тази тъй престижна класация? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 32 минути, Andrew Cunanan. каза: Кой би могъл да спаси кариерата на Дончо от тотално забвение?! Явно с Фики няма да се получи. Никой. Да имаше кариера, да говорим за спасяване, а то .... нищо. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 3 минути, meleto каза: Само да кажа, че Парти тайм беше първата чалга песен, която оглави БГ ТОП 100 по БТВ. Ta3u neceH HaucmuHa GapMe6e omBcqkage, 4ak Me gpa3He6e. B4epa cu q nycHax u ú ce u3keFux, Ho egHo BpeMe Me HepBupa6e kBa MaHuq be6e 🤣 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 1 минута, asylum каза: Ta3u neceH HaucmuHa GapMe6e omBcqkage, 4ak Me gpa3He6e. B4epa cu q nycHax u ú ce u3keFux, Ho egHo BpeMe Me HepBupa6e kBa MaHuq be6e 🤣 Ох не можех да я понасям, нито Мая, нито Живия Комикст, нито Партито, нито Тайма 2005та. Ама сега си е време. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Току що, Andrew Cunanan. каза: Веднъж и БТВ да блеснат с вкус! Имаш ли инфо кои са останалите чалга песни, оглавили тази тъй престижна класация? Помня, че първата дето влезе от чалга гилдията е Анна. Май беше тази: Анна - Една любов си отива WWW.VBOX7.COM Общо взето след като Парти тайм спечели, класацията се напълни с чалга и падна от ефир след няколко месеца или година. Просто хората не се кефят на подобен микс поп+чалга. Реално вкараха чалгата, защото попът тотално не произвеждаше нищо, но пък по този начин загубиха лоялната си аудитория, която не можа да преглътне това омесване. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 @Andrew Cunanan.🍦😋👅 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 12 минути, asylum каза: @Andrew Cunanan.ma3u neceH me onucBa 🤪 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 4 минути, asylum каза: @Andrew Cunanan.🍦😋👅 не и аз да пускам рандъм бози на още по-рандъм певачки. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 !!! C K A H g A /\ !!! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Какво се случи с тази версия на Галин? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари