DevilWish Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Клип: 4 червени луни Песен: Генерал Певица: Преслава Идол: Галош ----------------------------- Как трябваше да бъдат: Дует - Пантера; Албум - Кой; Песен - На тебе не отказвам Клип - Една жена; Певица - Галош; Идол - Преслава; А - нелия. Според мен дали певица или идол все едно, и двете са получили каквото са заслужили навярно. За песен съм абсолютно ЗА Генерал. За клип.... не, че е лош, ама Една жена наистина е по-доброто... Дуета е по-скоро В твоите очи? 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Галош доминираше 2015-та. Но най-големият соло женски хит беше: + Брадъра и Дуета с Фики. След Август просто Преслава я прегази с танкера. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Галош доминираше 2015-та. Но най-големият соло женски хит беше: + Брадъра и Дуета с Фики. След Август просто Преслава я прегази с танкера. След август Галена изкара само Една жена през декември. Това не означава че Пантера, Очите и Стара каравана още не са мачкали и есента. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Току що, Willy каза: След август Галена изкара само Една жена през декември. Това не означава че Пантера, Очите и Стара каравана още не са мачкали и есента. Преслава я гледаше цяла България в брадъра, там се направи и премиера на песента й. И Една жена е доста по-малък хит от С теб или с никой, Видимо изневерил, Аз съм дявола и т.н. Жесток клип направи тогава Галош, но песента е зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 2 минути, Willy каза: След август Галена изкара само Една жена през декември. Това не означава че Пантера, Очите и Стара каравана още не са мачкали и есента. Забравяш този пош хит: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Преслава я гледаше цяла България в брадъра, там се направи и премиера на песента й. И Една жена е доста по-малък хит от С теб или с никой, Видимо изневерил, Аз съм дявола и т.н. Жесток клип направи тогава Галош, но песента е зле. Песента на мен ми е по-любима от други нейни мега хитове, но е факт че е по-малък хит от другите посочени. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Забравяш този пош хит: Тука не знам кое е по-смешно. - Самата песен - Спас Лазаров който сам я лийкна - Обложката на Пайнер 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 И според мен Галена имаше няколко мегахита. А "очите" е хита на годината, нейни трябваше да са дует, клип, песен, певица и идол. Това са наградите които заслужаваше. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 10 минути, Willy каза: 4 червени луни е много як и скъп клип, но е просто едно позиране от Цура която има много по-силни. Една жена от друга страна... Няма какво тия демонски извращения да се поощряват. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Току що, Willy каза: След август Галена изкара само Една жена през декември. Това не означава че Пантера, Очите и Стара каравана още не са мачкали и есента. Като песни - да, мачкаха си. Даже тогава изтече и “Навътре в мен” на Галена. Но Преса намаза страшно много от Брадъра. Тя е единственият човек, който го изкараха като Господ - буквално. Ако беше по-умна можеше и албум да пусне след предаването, ама откъде такъв акъл. Пролетта участваше и в Капките, но съвпадна със скандала от наградите, и имиджово не й се отрази много добре. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Единственият начин по който Галин успя да се докосне до Галена! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Току що, Willy каза: Тука не знам кое е по-смешно. - Самата песен - Спас Лазаров който сам я лийкна - Обложката на Пайнер Мен повече ме кефи от песента на Пашев. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 минута, Willy каза: Единственият начин по който Галин успя да се докосне до Галена! Чудно, но Мария сервира за първи и последен път ПО-ГОЛЯМ хит от тези тримцата: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 2 минути, Mousie каза: Като песни - да, мачкаха си. Даже тогава изтече и “Навътре в мен” на Галена. Но Преса намаза страшно много от Брадъра. Тя е единственият човек, който го изкараха като Господ - буквално. Ако беше по-умна можеше и албум да пусне след предаването, ама откъде такъв акъл. Пролетта участваше и в Капките, но съвпадна със скандала от наградите, и имиджово не й се отрази много добре. Щеше да пуска албум тогава, но нещата нещо се прецакаха, даже щеше да е Си ди + Ди ви ди. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 преди 3 минути, Willy каза: Песента на мен ми е по-любима от други нейни мега хитове, но е факт че е по-малък хит от другите посочени. Една жена и мен много ме радва. Иначе "Навътре в мен" си е много яка песен, какво толкова й се смеете Ми за "ЕДНА ЦЕЛУВКА" какво ще кажеш? Егати якия кючек! Какви танци сме въртяли на тая песен, не е за споделяне! (rofl) 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Чудно, но Мария сервира за първи и последен път ПО-ГОЛЯМ хит от тези тримцата: Въобще не е чудно обаче. Истинска коледна песен, която хваща главно детския таргет, а не рапа на Г***н. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Като изключим колко е ефтин този клип, Да ти омекне е топ: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 преди 4 минути, DarkChild каза: Няма какво тия демонски извращения да се поощряват. Мъжът просто получи заслуженото в клипът! Добре го нареди! И "ДАЙ МИ" е брутална като видео, а още по-яка е като песен! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Най-подценения проект на Галош. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 Току що, Andrew Cunanan. каза: Най-подценения проект на Галош. Мен само "Да ти олекне" не ми харесва от последните й проекти. От 2014 насам обаче "Ти не си за мен" и "Хавана-Тропикана" са ми номер 1 за нея. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Всички ще съгласим, че тази песен заслужаваше успеха на "Пиян": 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 21 минути, DevilWish каза: Ако са били за 2015, освен Певица за Преслава, Песен 1000000% е била "Генерал", просто това беше най-добрата песен за тази година. Всъщност Галена какви награди спечели тогава? За клип 100% ама с коя песен? Реално "В твоите очи" си беше най-голямата песен за 2015, което се утвърди и чрез чудесното задържане във времето. Но понеже е дует и затова нямаше правото да е номинирана. За "Стара каравана" съм на мнение, че във времето също се видя, че си е заслужавала наградата - макар и във въпросната година да не гръмна чак като "Генерал" и "На тебе не отказвам", се оказа по-трайна от въпросните. Нали, слагаме настрани, че "Хабиби" беше на светлинни години над всички. А на Янева и 100 кила дори не можах да си спомня клипа веднага. Тия на Галена от 2015 са 100 пъти по-легендарни. преди 12 минути, Olay каза: Не беше ли обратното? За Преслава не знам дали е правила и тя нещо подобно, но за Галена мога да потвърдя, тъй като тогава ме бяха повлекли на въпросното Пресово участие. Не съм виждал самата Галена, но хората бяха доста развълнувани, че са я видели да идва и да слага цветето, даже после го споделиха и на Преслава, но тя не знам дали го прие насериозно или си помисли, че я бъзикат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Всички ще съгласим, че тази песен заслужаваше успеха на "Пиян": Само аз не. Пиян си е ритмична песен, тук се ръмжи като за световно, мелодията е леко заглушена. Клипа е готин, ама чак да припадам по него. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Хита на 2015-та мое да е бил "В твоето междукрачие", ама този на 2023-та е: нали, @SG? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари