Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 А имаше години, в които Анелия пускаше хита на лятото! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Тя песента на Анелия върви по-слабо дори от тази на Глория и Тони Дачева... Скандално!Има нещо много съмнително тук, това просто не е възможно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 14 минути, asylum каза: E/\a, xabubu 🤣 А аз кога? Ще дойда със моята добра приятелка Саша Рико. Ще направим курбан. 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 51 минути, Olay каза: Да не сте мислили, че на Теа песента е авторска? Разбира се, че не, Теа няма авторска песен! Дано скоро се появи кавър и на 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: А аз кога? Ще дойда със моята добра приятелка Саша Рико. Ще направим курбан. A3 Be4e kynux bu/\emu 3a meb u BaH4emo Be/\ukoBa!!! 6me uMa ca6a ga mu Hocu kyfapa! 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Коя 34? пуска нова песен утре, иска да се конкурира с Десс и Емануелция! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 8 минути, asylum каза: A3 Be4e kynux bu/\emu 3a meb u BaH4emo Be/\ukoBa!!! 6me uMa ca6a ga mu Hocu kyfapa! Супер, всички покани, само мен - не. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 След Филип Плейн, Галс набара и други випове. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 25 минути, BobiTo каза: Коя 34? пуска нова песен утре, иска да се конкурира с Десс и Емануелция! Те Десс и Емануела ако наистина пуснат машъп ще са резила на сезона (след "Най-добрите"). Скъпата ми оригинална Коя може и да изпъкне измежду тях, но не и над всичко друго, което се издаде, например новия чалга химн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 24 минути, Andrew Cunanan. каза: Супер, всички покани, само мен - не. Om MeH ga MuHe 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 От доста време песен за 4 часа не беше влизала толкова бързо и високо в музикалния бг тренд! Може би това ще е хита на лятото. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Ето от къде се е вдъхновявала Анелия за новия клип: 6 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Дано Е Ми Ли Я плаща за рекламата на песента им,че Доня Минети ще се разори и за дуета на Десита и Сими нищо няма да остане Все пак се борим за 1М за 24часа. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 4 минути, Olay каза: Ето от къде се е вдъхновявала Анелия за новия клип: Този е по-добре направен и по-скъп от Аналния. 2 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Обаче сърбите веднага да наспамят че оригинала бил техен, много са ми абсурдни понякога. Сигурно там ако кажеш че “Luda za tobom” е с гръцки оригинал ще те линчуват публично. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Мъжът на Емилия фалира - Lupa BG LUPA.BG Материалното положение на фолк певицата Емилия и съпруга й Жорж Башур никак не е цветущо. „Уикенд” научи, че бизнесменът вече не е милионе... Еми да тръгва на лов. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 39 минути, Andrew Cunanan. каза: Защо има жена в кадъра? преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Обаче сърбите веднага да наспамят че оригинала бил техен, много са ми абсурдни понякога. Сигурно там ако кажеш че “Luda za tobom” е с гръцки оригинал ще те линчуват публично. Така става като правиш кавъри. Винаги си на*бан. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 15 минути, xroflx9 каза: Дано Е Ми Ли Я плаща за рекламата на песента им,че Доня Минети ще се разори и за дуета на Десита и Сими нищо няма да остане Все пак се борим за 1М за 24часа. Е, ми ли я? Не, мръсна е. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 1 час, Willy каза: След Филип Плейн, Галс набара и други випове. Много грозно е обърнала гръб на единия, само за да кифлее вероятно в "по-добрия си профил". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 14 минути, BobiTo каза: Много грозно е обърнала гръб на единия, само за да кифлее вероятно в "по-добрия си профил". Ми нали са еднояйчни? Кво да му гледа на другия? Изглежда по-стара от тях. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 50 минути, THE IIconic каза: Десислава не е виновна, че съвместява полезното с приятното! Силвия да се беше ебала и тя, и тя щеше да има кариера! 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 1 час, Olay каза: Ето от къде се е вдъхновявала Анелия за новия клип: Както и от този хит на дружката й Гуци 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари