SG Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 преди 10 минути, WindWalkerMonk каза: По това време рулираше. Даже нека кралските кажат, но благодарение на Азо и Деса в прай тайма в брадъра Глора беше тема номер 1. Имаше фотосесия в някво списание помня и те се превъзнасяха, че е най - добрата фотосесия в България. На другия ден в клас всички момичета бяха с тва списание и искаха да докарат визията. Десс и Азо бяха в Брадъра чак 2007, въпросната обложка е от 2005. Да ти кажа не го помня това как са я хвалили за фотосесия, от престоя им там останаха други, по-големи класики. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Най голямата звезда в чалгата в Силвия, после е Татяна. Точка. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 преди 3 минути, asylum каза: Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. Глория скандализира тук! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Най голямата звезда в чалгата в Силвия, после е Татяна. Точка. !!!!!!!! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Най голямата звезда в чалгата в Силвия, после е Татяна. Точка. Пък после Милица. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 На Мили това й е по-голям хит дори: Милица се бори за мястото на Андреа в групата Сахара WWW.VBOX7.COM Андреа толкова артистична кога??? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 преди 42 минути, SG каза: Обаче и Примата как се беше разгони/лила тогава. И то не за мъжко списание, а за обложка на албум. И до днес се опитвам да си представя как се е разхождала така, с цялата си класа, пред екипа! Свий скритото съдържание Искам @Willyда коментира, убеден съм, че не го е виждал това! Ама само как са й изкривили лицето и то хем да си личи че е тя, хем да мяза тотално друг човек. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 @Kittyкогато Пепи избере мъж за романтична и сексуална връзка вместо нея! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 преди 46 минути, SG каза: Обаче и Примата как се беше разгони/лила тогава. И то не за мъжко списание, а за обложка на албум. И до днес се опитвам да си представя как се е разхождала така, с цялата си класа, пред екипа! Свий скритото съдържание Искам @Willyда коментира, убеден съм, че не го е виждал това! Ахахахаааа , това е от фотосесията на Влюбена в живота, ох, умирам от смях... Не е ли под нивото й така да се разгонва? Или може би това е достойно когато си влюбена в живота, отдаваш му се с цялото си същество. Ах! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: @Kittyкогато Пепи избере мъж за романтична и сексуална връзка вместо нея! Тук прилича на транс малко, но за времето си е яка фотосесия. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 аз в Рамания: vs. аз в реалния живот: 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: @Kittyкогато Пепи избере мъж за романтична и сексуална връзка вместо нея! Тук мяза на Пеньо от Брадара 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Помните ли когато Ивана тъкмо беше изпаднала от борда, и Кали се опита да й вземе статута на социална певица? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 Току що, Andrew Cunanan. каза: аз в Рамания: vs. аз в реалния живот: Ау, много е яка Преслава с това фередже. Страхотна е! Искам клип с тази визия!!!! Не се шегувам, тук наистина ме кефи! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 0:11 Жената паяк посрещнете 0:14 СТЕФКЕЕЕЕ 1:04 ДРЪПНЕТИ СА МАЛКООО 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 преди 2 минути, Fast каза: Помните ли когато Ивана тъкмо беше изпаднала от борда, и Кали се опита да й вземе статута на социална певица? Чак пак да си хабим от паметта да помним това... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 Глория - Влюбена в пилота (травестит версия) сега е момента Елза Парини да се вдъхнови с навършването на пълнолетие на този шедьовър!!! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 преди 1 минута, DevilWish каза: Глория - Влюбена в пилота (травестит версия) сега е момента Елза Парини да се вдъхнови с навършването на пълнолетие на този шедьовър!!! Житейското ми мотто: "Не понасям твоите комплекси и на пук на тях оставам секси" 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Житейското ми мотто: "Не понасям твоите комплекси и на пук на тях оставам секси" Мен когато ме ядосат Кой си ти, че така ще ме променяш?!? Кой ти дава право на това???? (Гневна икона, клечка кибрит, кола и чук) 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 преди 6 минути, DevilWish каза: Глория - Влюбена в пилота (травестит версия) сега е момента Елза Парини да се вдъхнови с навършването на пълнолетие на този шедьовър!!! Когато загрееш, че изпадането на Глория зад борда даже вече е пълнолетно... Обаче колкото и бъзици да отнася за този период, повечето песнички си бяха много яки - ето и нещо приятно на борда. Тук в клипа също така е много забавно как си мисли, че Азис й хвърля погледи и й праща целувки но нея, а не на момчето. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 любимата песен на @WindWalkerMonk преди 2 минути, SG каза: Когато загрееш, че изпадането на Глория зад борда даже вече е пълнолетно... Обаче колкото и бъзици да отнася за този период, повечето песнички си бяха много яки - ето и нещо приятно на борда. Тук в клипа също така е много забавно как си мисли, че Азис й хвърля погледи и й праща целувки но нея, а не на момчето. Това ми е една от нейните най-любими песни евър. 1 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 преди 1 минута, SG каза: Когато загрееш, че изпадането на Глория зад борда даже вече е пълнолетно... Обаче колкото и бъзици да отнася за този период, повечето песнички си бяха много яки - ето и нещо приятно на борда. Тук в клипа също така е много забавно как си мисли, че Азис й хвърля погледи и й праща целувки но нея, а не на момчето. Добри песни имаше в албума, помня едно лято няколко години по-късно как изпратих да ми го купуват от Фантастико когато ми докладваха, че в магазина го има.хахаха беше поредната ми лигавщина и прищявка да го имам на оригинален носител, но повечето от албумите по онова време държах да ги имам на оригинален носител. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Все си мисля, че Мосад, Интерпол, ЦРУ и МИ-6 са сменили ейтая Глора с киборг-аутист, за да въведат нов световен ред и да си присвоят едно от националните ни богатства: 😭 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари