Andrew Cunanan. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Току що, hohster каза: оФцата Пеевска няма представа какво е изтървала да и го надене някой чернокож, щеше да пее цял животт "Болкаааааа мояяяяяяяяяяя" Абе, далеч не е офца, като може да купи и продаде държавата няколко по няколко пъти. А ти, палавнико, откъде знаеш, че не ся въртяли на чеверме? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Абе, далеч не е офца, като може да купи и продаде държавата няколко по няколко пъти. А ти, палавнико, откъде знаеш, че не ся въртяли на чеверме? Скъпи, не е всичко е до парите само. Трябва и акъл, за да боравиш с тях. Боравенето, колкото и да е жалко, го върши друг, тя събира остатъци само, нищо, че за нас изглежда че може да продаде държавата 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Абе, далеч не е офца, като може да купи и продаде държавата няколко по няколко пъти. А ти, палавнико, откъде знаеш, че не ся въртяли на чеверме? Току що, hohster каза: Скъпи, не е всичко е до парите само. Трябва и акъл, за да боравиш с тях. Боравенето, колкото и да е жалко, го върши друг, тя събира остатъци само, нищо, че за нас изглежда че може да продаде държавата @Andrew Cunanan. той е прав. Цура е просто една фигура, навсякъде е под контрол и с охрана. Но има една лидерка дето е правила дори анална любов с черен. Те са си били гаджета де. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Току що, WindWalkerMonk каза: @Andrew Cunanan. той е прав. Цура е просто една фигура, навсякъде е под контрол и с охрана. Но има една лидерка дето е правила дори анална любов с черен. Те са си били гаджета де. Значи много мразя някой да ми гъделичка любопитството! КОЯ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Току що, Andrew Cunanan. каза: Значи много мразя някой да ми гъделичка любопитството! КОЯ? Ще ме убие затова, но Деси Слава е имала връзка с черен. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Значи много мразя някой да ми гъделичка любопитството! КОЯ? Аз 💦 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 2 минути, xroflx9 каза: Аз 💦 Ами прави сте си с Деса! Не може мъж два метра висок го гледам вчера у фитнеса, станал му под душа от тренировката - то няма 10 санта. Ми как да не го гледаш едно миниатюрно такова на 90 кила мускули, 1,90+. Набива се на очи. Имам и снимка даже като си тръгваше как му е под анцунга от фитнеса. Всички жени коментираха. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 13 минути, hohster каза: Балкански джаз с мирис на манго ще е. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Най - големия принос в чалгата обаче има Татяна. Тя ги научи да си правят клизма. Преди това ситуацията беше Душ или направо, което водеше до грозни моменти и доста миризливи. Откакто Тоти реши този проблем, дори Галин и мъжете се отпуснаха. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 "Очакване" наистина си е баш проект тип "Кадифе", за какъвто тип Глория е подигравана от години - облечена класно, разхождаща се и седяща насам-натам кокетно, а за фон песен с обичайното й умерено пеене с издължените фрази, просто е с много по-грабващ типичен ретро аранжимент. Неслучайно още от излизането на кадифето твърдя, че ако беше излязла в силните й години, щеше да е хит. На нея й трябва нещо наистина разчупено тип "Илюзия" примерно, да смени малко балните рокли, да се пораздвижи, да сложи някой ефект в клипа. Но ако много държи винаги да е статична - поне в лице да представи някакъв артистизъм. Ей такова нещо винаги би било идеално за нея и е класи над стандартната й продукция, че и ако сложи и тя новото младо лъвче вътре може да вземе да привлече и по-голям интерес. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 10 минути, WindWalkerMonk каза: Ами прави сте си с Деса! Не може мъж два метра висок го гледам вчера у фитнеса, станал му под душа от тренировката - то няма 10 санта. Ми как да не го гледаш едно миниатюрно такова на 90 кила мускули, 1,90+. Набива се на очи. Имам и снимка даже като си тръгваше как му е под анцунга от фитнеса. Всички жени коментираха. Жени ходят във фитнеса? Аз мислех, че е само гей територия 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 29 минути, WindWalkerMonk каза: Ще ме убие затова, но Деси Слава е имала връзка с черен. Нана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Мнението ми за Деса след години, в които Фокса я наричаше "табуретка", а Силвия разпряваше, че си пъха тампона пред нея - 6,5/10; Мнението ми за Деса след признанията на @WindWalkerMonk - 11,5/10 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 29 минути, WindWalkerMonk каза: Най - големия принос в чалгата обаче има Татяна. Тя ги научи да си правят клизма. Преди това ситуацията беше Душ или направо, което водеше до грозни моменти и доста миризливи. Откакто Тоти реши този проблем, дори Галин и мъжете се отпуснаха. Отпуснаха им се сфинктерите на Горан, Галин и компания 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Десислава дава вид на много мила и затворена, но е страшна разпоретина! ТРЯБВА ДА СЕ УЧИМ ОТ НЕЯ! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Мнението ми за Деса след години, в които Фокса я наричаше "табуретка", а Силвия разпряваше, че си пъха тампона пред нея - 6,5/10; Мнението ми за Деса след признанията на @WindWalkerMonk - 11,5/10 Че и НА МЕН ми се вдигна мнението за нея, и то без да имам вашите сексуални фантазии. I mean... this is HUGE 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 50 минути, SG каза: "Очакване" наистина си е баш проект тип "Кадифе", за какъвто тип Глория е подигравана от години - облечена класно, разхождаща се и седяща насам-натам кокетно, а за фон песен с обичайното й умерено пеене с издължените фрази, просто е с много по-грабващ типичен ретро аранжимент. Неслучайно още от излизането на кадифето твърдя, че ако беше излязла в силните й години, щеше да е хит. На нея й трябва нещо наистина разчупено тип "Илюзия" примерно, да смени малко балните рокли, да се пораздвижи, да сложи някой ефект в клипа. Но ако много държи винаги да е статична - поне в лице да представи някакъв артистизъм. Ей такова нещо винаги би било идеално за нея и е класи над стандартната й продукция, че и ако сложи и тя новото младо лъвче вътре може да вземе да привлече и по-голям интерес. Е стига, между Кадифе и очакване няма нищо общо. Кадифе няма никакъв заряд, фразите са завлачени, нищо не ми е останало в главата от тая песен. Очакване е топ проект. Относно втората част, Глория никога няма да може са направи това нещо. Няма да й се дават толкова пари. Те с Ивана не се трогнаха когато Преслава и Галена клякаха пред Оцко, който дори на Немската направи мегахит. С Кости беше същата история. Деси Слава и Камелия винаги поне са опитвали и затова техните стари хитове са по запомнени, а успехите им повече и по големи. Особено на Деса, която направи няколко гигахита които баба Каме, а и Вана/Глора не са виждали от 2004/5. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 13 минути, WindWalkerMonk каза: Е стига, между Кадифе и очакване няма нищо общо. Кадифе няма никакъв заряд, фразите са завлачени, нищо не ми е останало в главата от тая песен. Очакване е топ проект. Относно втората част, Глория никога няма да може са направи това нещо. Няма да й се дават толкова пари. Те с Ивана не се трогнаха когато Преслава и Галена клякаха пред Оцко, който дори на Немската направи мегахит. С Кости беше същата история. Деси Слава и Камелия винаги поне са опитвали и затова техните стари хитове са по запомнени, а успехите им повече и по големи. Особено на Деса, която направи няколко гигахита които баба Каме, а и Вана/Глора не са виждали от 2004/5. Както казах - Очакване мачка с аранжимент. Представи си нещо толкова ударно и за фон на Кадифе. Макар че на мен и така ми харесва, не се случва вече често с песни на Гло. Да, не й се дават такива пари, а на Десислава й се даваха дори след фалит. Една от основните разлики между тях двете, между Глория и Камелия и между Глория и певици от други генерации - тя още си мисли, че инерцията от златните години я носи нанякъде, а те знаят, че трябва да се влага, за да се задържиш, особено в това гадно време на музиката напоследък, когато песните вече не са толкова важни, защото тъй или иначе в повечето случаи са едни и същи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Галошина пак яде дървото във Фейсбук Галена платила на Лили Иванова HOTNEWS.BG Горещи новини 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: Галошина пак яде дървото във Фейсбук Галена платила на Лили Иванова HOTNEWS.BG Горещи новини Преславо, иди да й удариш два шамара, да се осъзнае най-накрая! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Като цяло участието на ГАлена в Гласът - не беше в нейна полза. Хейтът към нея се увеличи доста. Или просто идва време, в което ще видим необратим спад. Щото почнат ли да ти сипват - си чао. Така бяха Глория, Ивана... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 В топ 3 на тренда има два пъти Галена и песента на Янева. Всичко е топ! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 5 минути, meleto каза: Като цяло участието на ГАлена в Гласът - не беше в нейна полза. Хейтът към нея се увеличи доста. Или просто идва време, в което ще видим необратим спад. Щото почнат ли да ти сипват - си чао. Така бяха Глория, Ивана... Според мен беше 50 на 50, в повечето случай когато натискаше бутон с крак и правеше леки закачки имаше яко хейт в фб, но да не забравим и куп позитивни коментари след няколко изказвания като това срещу Кали и Тото, победата, избора на песни(пак 50 на 50) и така натам. Като цяло обаче мина доста безлично защото през цялото време беше по-събрана и леко скучна. Искам циркове и скандали като Звезде гранда! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 4 мильончета. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари