WindWalkerMonk Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 преди 24 минути, SG каза: Жалък опит да се изкопира Party Animals още преди да е излязла. Първата й песен, която стигна милион в Spotify. Че тя публиката сама си я кара Деси Слава да е толкова ромска щом дори в платформа, която не е толкова използвана от ромите, първият й милион трябва да е на такава долнопробна песен, вместо на Ангелите плачат или След 100 жени. Не ги знам тези тракове съжалявам. Явно наистина са долнопробни щом не са успели да стигнат милион. Ами не всяка песен може да е качествена и успешна като да вдигнем много шум. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 А Галена дали проклина Сторарови, че заради простотийката, в която я викнаха да участва, и заради безумното наливане на фемилито в крещящо фалшиви цифри, сега нейната по-добра соло песен с по-добър клип вече трети ден се мъчи да стане номер 1 в Трендинг? Махалите тотално победиха. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 7 Author Report Share Публикувано Юни 7 преди 1 минута, SG каза: А Галена дали проклина Сторарови, че заради простотийката, в която я викнаха да участва, и заради безумното наливане на фемилито в крещящо фалшиви цифри, сега нейната по-добра соло песен с по-добър клип вече трети ден се мъчи да стане номер 1 в Трендинг? Махалите тотално победиха. Вгорчена ситуация. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 И Вас ли текстът на тази песен Ви разплаква? преди 20 минути, SG каза: А Галена дали проклина Сторарови, че заради простотийката, в която я викнаха да участва, и заради безумното наливане на фемилито в крещящо фалшиви цифри, сега нейната по-добра соло песен с по-добър клип вече трети ден се мъчи да стане номер 1 в Трендинг? Махалите тотално победиха. по-добра?????????? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Малина обаче много добре го зачука на всички от старата генерация, като само тя и Деса моат да се похвалят със САМОСТОЯТЕЛЕН МЕГАХИТ в периода 10-19: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 7 Author Report Share Публикувано Юни 7 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: И Вас ли текстът на тази песен Ви разплаква? по-добра?????????? 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 За мен Малина е примата' на фолка, а Глория е прим'ата на фолка. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 7 Author Report Share Публикувано Юни 7 Току що, Andrew Cunanan. каза: За мен Малина е примата' на фолка, а Глория е прим'ата на фолка. Да или не >>>>>>> Мъжете с нас полудяват 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Току що, DevilWish каза: Да или не >>>>>>> Мъжете с нас полудяват Първият клип в чалгата сниман с Кран. Кралица на иновациите. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: по-добра?????????? Колкото и аз самия да я приемам за твърде обикновена, пак е за предпочитане пред... онова. А за клипа е ясно. Но то и при Галена го има този момент напоследък соло проектите й да остават в сянката на някакви простотии с нейно участие, популяризирани до голяма степен заради влиянието на махалите в днешната чалга музика. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Топ проект! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 7 Author Report Share Публикувано Юни 7 МУЗИКА дни и нощи в душата НИ звучииии. Поздравен е ЦЕЛИЯТ ФОРУМ! ❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Когато на 16-тата година от кариерата си представяш такова качество. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 ЧРД на Малина. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Малина наистина беше от онези изпълнители, които успяха да докажат, че дори и без да си най-талантливия можеш да си сред най-разнообразните и предпочитаните, стига да имаш усет за шоубизнес. Не знам как можа системата да я изхвърли дори и нея, безскрупулна работа. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Аз харесвам само Татяна от актуалните и Силвия от легените, съжалявам! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 преди 6 минути, SG каза: Малина наистина беше от онези изпълнители, които успяха да докажат, че дори и без да си най-талантливия можеш да си сред най-разнообразните и предпочитаните, стига да имаш усет за шоубизнес. Не знам как можа системата да я изхвърли дори и нея, безскрупулна работа. Тя поне е артистична. Има изпълнители които хем не могат да пеят добре, хем са тотални дърва без отличителна естетика. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Аз харесвам само Татяна от актуалните и Силвия от легените, съжалявам! Кралица на мърчандайза, не знаех, че е пуснала собствена марка Легени! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Малина е още една легенда, която през миналото десетилетие тотално разби уж най-великата Хлория. Аларма, Всякакви мъже, Ситуация, Двойници, Не спира да боли, Виж какво, Ако ще да звъниш, Не те забравям, давай питай, Грехове...всички са по-успешни от кулите на баба. Без тия хитове Малина за 10 години има само още Без извинение, Амнезия и При теб ми е сърцето. Брутал проекти, които незаслужено флопнаха. Да не забравим че беше и на последното турне. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 преди 2 минути, Willy каза: Малина е още една легенда, която през миналото десетилетие тотално разби уж най-великата Хлория. Аларма, Всякакви мъже, Ситуация, Двойници, Не спира да боли, Виж какво, Ако ще да звъниш, Не те забравям, давай питай, Грехове...всички са по-успешни от кулите на баба. Без тия хитове Малина за 10 години има само още Без извинение, Амнезия и При теб ми е сърцето. Брутал проекти, които незаслужено флопнаха. Да не забравим че беше и на последното турне. близо 9 милиона сумарно на песен БЕЗ никаква реализация, при това БАЛАДА. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 преди 10 минути, Fast каза: Тя поне е артистична. Има изпълнители които хем не могат да пеят добре, хем са тотални дърва без отличителна естетика. И артистична, и желаеща да влага, и въпреки липсата на голям талант - с изявена музикална начетеност. Предлагаше много разнообразна продукция, която се харесваше на всякакви таргети и до последно дори по-младите поколения я знаеха и я признаваха за име. Това всъщност щеше да й помогне да се напасне и с днешния покъртителен вид на жанра без да изглежда смешна, за разлика от други, тъй като кючеците и песните за махали, а също и чупките в ханша, винаги са били сред запазените й марки - буквално от първата й поява в какъвто и да е ефир. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Е ако така го слагаме тя е разбила и Ивана и Кама. И дори Софи Маринова. Сега както казах Ивана и Глория дори не опитаха да са актуални, за което аз нямам научно обяснение до ден днешен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Това е дискотечен мастодонт, ако беше в канала на Планета щеше да има над 10 милиона. Един от най-силните дуети в чалгата изобщо. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Е ако така го слагаме тя е разбила и Ивана и Кама. И дори Софи Маринова. Сега както казах Ивана и Глория дори не опитаха да са актуални, за което аз нямам научно обяснение до ден днешен. Не опита Гергана, не опита Камелия, която до Дразни ме дали имаше и 2 песни за десетилетието. Ивана изкара цял албум или два, до 2016 спамеше с песни през цялото време и то какви ли не. По едно и също време изкара балади, курвенски, Ало мамо и с по-модерни клипове като тия от 2016 и пак не стана нищо. Глория всяка година пускаше по 3-4, ако не и повече песни и пак нищо. Просто публиката тотално ги отхвърли и те не хванаха новата хитова линия. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 7 Author Report Share Публикувано Юни 7 На това какви танци сме хвърляли през лято 2009, когато бяхме още малки.... Мале, мале! И има защо! 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари