Andrew Cunanan. Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Явно някои фенове на Счетоводителката, бивши на Преслава, пишещи се преди 10 години в Скайп "Разбивача на женски сърца" се чувстват доста фрустрирани от факта, че Мис Айфон и нейното пословично напъване не дават желания от тях резултат - а именно тя да бъде разпознаваема не само сред роднините си. Много се радвам да видя като почнат да падат маските на хрисими и морални стожери и се покажат истинските лица на хората. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 @WindWalkerMonk cmo npo e uckaLa Da u3nee Da nykHesh DaHo, Ho ca q zeH3ypupaLu 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 22 минути, Andrew Cunanan. каза: Явно някои фенове на Счетоводителката, бивши на Преслава, пишещи се преди 10 години в Скайп "Разбивача на женски сърца" се чувстват доста фрустрирани от факта, че Мис Айфон и нейното пословично напъване не дават желания от тях резултат - а именно тя да бъде разпознаваема не само сред роднините си. Много се радвам да видя като почнат да падат маските на хрисими и морални стожери и се покажат истинските лица на хората. Съветвам те да прочетеш правилата на първа страница, преди да пишеш обидни квалификации и лепиш етикети. Поздрав с този мегахит, който дъни за трета поредна година чалготеките и слънчака 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Дали е твърде рано или е просто достатъчно късно? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Ако някой се обижда от моите слова: 1. проблемът е изцяло негов; 2. щом се е обидил, значи съм го оцелил право в сърцето. Просто на подсъзнателно ниво усеща, че съм прав и квалификацията ми е 1:1 с истината. Аз не се обиждам от някакви хора в някакъв форум Чакаме Меди и Пресис. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Чакаме Меди и Пресис. Не вярвам да пуснат дует. Според мен ще има feat с Габриела. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Ако някой се обижда от моите слова: 1. проблемът е изцяло негов; 2. щом се е обидил, значи съм го оцелил право в сърцето. Просто на подсъзнателно ниво усеща, че съм прав и квалификацията ми е 1:1 с истината. Аз не се обиждам от някакви хора в някакъв форум Чакаме Меди и Пресис. Не ми се прави на остроумен, а чети какво съм те предупредил, защото втори път няма да те предупреждавам. Гери-Никол е снимала клип на нова чалга песен (Оцкова). 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 1 час, pechenko каза: Съветвам те да прочетеш правилата на първа страница, преди да пишеш обидни квалификации и лепиш етикети. Поздрав с този мегахит, който дъни за трета поредна година чалготеките и слънчака Аз обиди в горния пост не виждам. И със сигурност няма такива, ако някой се е писал така, това е факт. Кое правило точно е нарушено? Иначе за Турболенция е така, това казах и аз вчера. Още цепи мрака. Титаничен хит. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Следващото след "Бяла роза", което ще остане във времето! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 Любимата ми! Поне да я бяхте публикували с клипът! Обичам Яница, не обичам Баница и не си падам пияница! ❤️ 😘 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Явно някои фенове на Счетоводителката, бивши на Преслава, пишещи се преди 10 години в Скайп "Разбивача на женски сърца" се чувстват доста фрустрирани от факта, че Мис Айфон и нейното пословично напъване не дават желания от тях резултат - а именно тя да бъде разпознаваема не само сред роднините си. Много се радвам да видя като почнат да падат маските на хрисими и морални стожери и се покажат истинските лица на хората. Върна ме в периода в който с @pechenko и Ричи правехме класацията. Всъщност беше доста готино! Помните ли как властваше нашата "КАК ТИ СТОИ?" Любима песен! По този повод: @Mousie очаквам коментар за тази песен 😘 Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Аз обиди в горния пост не виждам. И със сигурност няма такива, ако някой се е писал така, това е факт. Кое правило точно е нарушено? Иначе за Турболенция е така, това казах и аз вчера. Още цепи мрака. Титаничен хит. Изобщо не ме интересува това за “разбивача” въпреки, че това не е известно на целия форум и е нещо като лично инфо, но както казах не ми дреме и няма да издребнявам. Относно правилата на първа страница, които никой не чете: 3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати т.е заяжда се, нарича ме селянка и ми говори в женски род, което си е обида, но няма как да се засегна от такива плитки неща и просто му казвам да прочете правилата, да не пише обидни квалификации и да лепи етикети ( бил съм хрисим, стожер, паднала ми маската ) някакви измислици и глупости, но той продължава да остроумничи и да се прави на шест без десет. Подмятанията за някакви неща от преди повече от 10 години са меко казано смешни. Имал честа да се докосне до мен, след това се скара с мен и за тези 10/12 години ми търси вниманието и всеки път тича след коментарите ми и прави опити да ме захапе. Това е като цяло май дарлинг.. просто едно предупреждение от един “хрисим и стожер”, но упс маската му паднала Мушамата на Емилия пак е онлайн: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 преди 4 минути, pechenko каза: Изобщо не ме интересува това за “разбивача” въпреки, че това не е известно на целия форум и е нещо като лично инфо, но както казах не ми дреме и няма да издребнявам. Относно правилата на първа страница, които никой не чете: 3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати т.е заяжда се, нарича ме селянка и ми говори в женски род, което си е обида, но няма как да се засегна от такива плитки неща и просто му казвам да прочете правилата, да не пише обидни квалификации и да лепи етикети ( бил съм хрисим, стожер, паднала ми маската ) някакви измислици и глупости, но той продължава да остроумничи и да се прави на шест без десет. Подмятанията за някакви неща от преди повече от 10 години са меко казано смешни. Имал честа да се докосне до мен, след това се скара с мен и за тези 10/12 години ми търси вниманието и всеки път тича след коментарите ми и прави опити да ме захапе. Това е като цяло май дарлинг Мушамата на Емилия пак е онлайн: Даже преди около 2-3 седмици я хванах в канала на Хит Мюзик, представи си. Не очаквах, че я излъчват. DSTV излъчват Галена с Честит Рожден Ден и още една песен, но в момента не се сещам. Това също е нещо което ме учуди? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 Глория взе кардинално решение – готова е да напусне страната Примата на попфолка с остра реакция заради скандални публикации Глория обяви, че тя и близките й ще са следващите, които са готови да напуснат страната заради многобройните спекулации за личния й живот. Примата на попфолка никога не се е впускала в подробности относно своя интимен свят, но последните медийни публикации я извадиха от равновесие с безпочвени твърдения за нея и настоящия й приятел Добромир. “Как не ви е срам, имате ли капка мозък в тия глави? Кои сте вие да се бъркате в животите на хората и да измисляте гнусотии? Затова толкова популярни хора напускат тази държава, аз и моите близки ще сме следващите! Дано сте щастливи сега!” – написа гневно фолк звездата. Феновете на Глория предизвика буря от подкрепящи я коментари в социалната мрежа, като феновете й засвидетелстваха подкрепа и са категорични, че не вярват на измислиците, тиражирани в жълти медии. Ето какво пишат някои от почитателите й: “Ако имаш младо -гадже измислят гнусотии, ако е богат- материалистка си, ако е беден – използва те… Непрекъснато се бъркат в живота на хората… Жалки същества, които не виждат по-далеч от носа си…. Без никаква стойност… Не мога да ги нарека и журналисти, щом са неспособни и работата им е да измислят жалки статии… Ти си прекрасна, не им обръщай внимание, знаеш коя си, знаеш какво е в къщата ти, цениш стойностните отношения в семейството ти (личи си отдалеч, колко сте прекрасни и ти и дъщеря ти)”, “Злобата няма предел, няма скрупули и срам! Измислиците и клюките са приоритетни занимания на комплексарите и дребните души. Тази помия ни залива отвсякъде! Да, долно е, гнусно е, обидно е! И не знам колко над нещата трябва да е човек, за да не се впечатлява от всичко това. Мисля , че е невъзможно…” “В нашата държава е така всеки пише гнусотии всякакви, Вие и Вашето семейство сте пример за мен! Бъдете благословени!” Примата на попфолка е пословична със своята премереност в поведението си и никога досега личният й живот не е бил обект на такъв интерес и всевъзможни интерпретации. Глория взе кардинално решение - готова е да напусне страната - Signal.bg SIGNAL.BG Глория обяви, че тя и близките й ще са следващите, които са готови да напуснат страната заради многобройните спекулации за личния й живот. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 3 минути, DevilWish каза: Даже преди около 2-3 седмици я хванах в канала на Хит Мюзик, представи си. Не очаквах, че я излъчват. DSTV излъчват Галена с Честит Рожден Ден и още една песен, но в момента не се сещам. Това също е нещо което ме учуди? Сигурно ги въртят безплатно не мисля че Галена или Емилия си плащат за ротация точно в тези пропаднали телевизии 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 преди 1 минута, pechenko каза: Сигурно ги въртят безплатно не мисля че Галена или Емилия си плащат за ротация точно в тези пропаднали телевизии Може, наистина се учудих, че ги видях точно по тези телевизии... Сега точно не мога да се сетя коя беше втората песен на Галена там, но с Честит Рожден ден я засичам поне два пъти по поздравите. А с Мария пък какво се случва? Как така "Обичам да е лято" я въртят по Фен? Не е ли в Пайнер? Нищо не се разбра за нея. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Слушаме ли песента на @Achito @Achito Чакаме дует с Цветелина Янева 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 Току що, pechenko каза: Слушаме ли песента на @Achito @Achito Чакаме дует с Цветелина Янева И аз попаднах на тази песен. Дебютна ли му е ? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Дочух, че било императорски ден? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари