DevilWish Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 Когато не можеш да се стискаш и го направиш пред новата кола: И пак не е първата, но поне е пред колата: 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 Глория каза!!! Даже и кака ви Петя (Преслава) ръкопляска! Какво знаете, Вий? Истинска фенка и приятелка! ❤️ 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 @SG виж какъв пъзел предлагат на Лили Иванова в Хиполенд! Веднага ми излезе, та нали съм фен на пъзелите. EDUCA Пъзел 1000 части Портрет на Лили Иванова EDU19639 WWW.HIPPOLAND.NET Търсиш EDUCA Пъзел 1000 части Портрет на Лили Иванова EDU19639? ➤ Купи сега за 29.98 лв. ✅ Хиполенд ✅ Бърза доставка ⭐ Безплатна доставка над 89.00 лв. ☎️ 02 / 40 484 Специално за теб: А за да сме по темата, нека ви поздравя с нещо на нашата любима "Как не Ви е срам"? 1 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Машъпа на Емилия е много тъп, направо не знам как се е спряла на тези песни. Та тя пееше далеч по яки по участията си, говоря за чужди и на колеги, да беше записала тях. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 Той е силен! Като парфюм остава... пРРРРРобвах всичко, да го забРРРРРРавя.... ❤️ Взе, че ми се прислуша Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 В колата искааааааааааааааааа, да се натискааааааа ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 @WindWalkerMonk 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 7 часа , asylum каза: Taq ce neHcuoHupa. Блазе й. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Най-риплейваната част е аутрото. Заслужено! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 преди 2 минути, Willy каза: Най-риплейваната част е аутрото. Заслужено! Оф..... обаче ме зариби! Има нещо яко в тая песен.... :@ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 2 минути, DevilWish каза: Оф..... обаче ме зариби! Има нещо яко в тая песен.... :@ Мен лично изпяването и текста...как го пее това ПРЕДАТЕЛ ТАКЪВ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 Току що, Willy каза: Мен лично изпяването и текста...как го пее това ПРЕДАТЕЛ ТАКЪВ На мен това: Къв си ти? Луд ли си да ме унижаваш? Къв си ти? Луд ли си да ме раняваш! Харесва ми по-скоро отмъщението в клипът, защото аз равен нямам в отмъщението си към бивши любови. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Емрах продължава да качва Ергенът навсякъде с обложка "EMRAH x GALENA", обаче на клипът си я написа фийт, все едно не пее повече и от него в песента. 😂 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 Току що, Willy каза: Емрах продължава да качва Ергенът навсякъде с обложка "EMRAH x GALENA", обаче на клипът си я написа фийт, все едно не пее повече и от него в песента. 😂 Ами тя има по-голямо участие. Добре прави, че го пише като дует, продуцентите ли са решили да е ft. не мога да разбера. Факт, че това си е дует с ft. Орк. Чар. Някой се прецака да го напише като фийт. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 1 минута, DevilWish каза: Ами тя има по-голямо участие. Добре прави, че го пише като дует, продуцентите ли са решили да е ft. не мога да разбера. Факт, че това си е дует с ft. Орк. Чар. Някой се прецака да го напише като фийт. Преди да излезе беше качена час по-рано като премиера с отброяване. Първо беше само Емрах и Галена. После го смениха на фийт, после добавиха и Чар, накрая добавиха и Ганев в описанието. Предполагам е изписана фийт защото всичко в този проект плаща Емрах, Галена просто участва с име, глас и визия, без средства. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 преди 1 минута, Willy каза: 2024 година правят 20 години на сцената. Аз лично съм ЗА такъв дует, поне да направят със свестни изпълнители и двете, а не като тази година Галена или Преслава с тоя банален Кокаин. Ами даже да не стана от хитовете им, песента си е супер яката! ❤️ По ме кефи от Живей, Живей по-скоро ми беше като пълнеж в албум, то и такъв остана. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 преди 6 минути, Willy каза: Преди да излезе беше качена час по-рано като премиера с отброяване. Първо беше само Емрах и Галена. После го смениха на фийт, после добавиха и Чар, накрая добавиха и Ганев в описанието. Предполагам е изписана фийт защото всичко в този проект плаща Емрах, Галена просто участва с име, глас и визия, без средства. Да, ако беше включена, тъй като тя има по-голямо участие, реално трябваше да е изписано първо нейното име... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Кишев има лейбъл? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 5 минути, DevilWish каза: 2023 година правu 20 години на сцената. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 преди 1 минута, Willy каза: Кишев има лейбъл? Едва ли... Иначе погледнах този канал, има най-различни песни. Тоя текст бил на Карлос? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 2 минути, Willy каза: Кишев има лейбъл? He 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 В този канал е била и най-яката песен на Цветина. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари