Lelqtian Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 8 часа , Willy каза: Това не е Галена????? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 2 минути, Lelqtian каза: Това не е Галена????? Tq e 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 44 минути, asylum каза: neúce /\eBa!? ПОРЪЧКАНИТЕ ВИНИЛИ ЩЕ БЪДАТ ИЗПРАЩАНИ СЛЕД 7 ЮНИ. 🤣 Според мен е прилична цена за плоча, ако изключим че е на Графа. Поне като издава албум човека, ти дава повод да си го купиш, изглежда като сувенир, а не като фризби от 2.50 да се подхвърля на плажа. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 6 часа , asylum каза: Haú-Be4e 3a @FolkEmpire Това е по-гот 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Току що, FolkEmpire каза: Това е по-гот E, cynep xum cu e! MHo’o qcHo! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 7 минути, Lelqtian каза: Според мен е прилична цена за плоча, ако изключим че е на Графа. Поне като издава албум човека, ти дава повод да си го купиш, изглежда като сувенир, а не като фризби от 2.50 да се подхвърля на плажа. Абе като за българска плоча действително е малко повечко от необходимото, при все, че дори и Лили си ги пуска по макс 40. И все пак, макар и да не съм слушал целия албум, дори и само заради заглавната песен в никакъв случай не бих го нарекъл фризби. По-добре от това, което чалгата предлага на феновете си на носител. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Утре - Десита и Симона - “От кеф да си умирам” И "Дръж се" на Яница - утре! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Само като им видиш заглавията на Алфите и на Яница вече знаеш за какви задаващи се поредни флопове става въпрос. И как за пореден път въпросните ще подпомогнат няколкото купувачи да изглеждат като големите сензации. Кога чалгата стана предвидима като Глория? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 преди 15 минути, Jouey каза: И "Дръж се" на Яница - утре! По-интересното предложение от двете със сигурност. Дано засенчи Травестита и Симона. На Симона "Броя до три" е страхотна, нямаше смисъл да участва в този дует. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Средата на годината сме, а още никой не е възродил песен на Деси Ковачка. Какво се случва? 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 28 минути, SG каза: Абе като за българска плоча действително е малко повечко от необходимото, при все, че дори и Лили си ги пуска по макс 40. И все пак, макар и да не съм слушал целия албум, дори и само заради заглавната песен в никакъв случай не бих го нарекъл фризби. По-добре от това, което чалгата предлага на феновете си на носител. И аз не съм го слушал, и точно това казвам - на чалгите са фризби. А Лили вероятно печата повече бройки, та затова е свалила цената. Или просто инфлацията. А Ванчето ако пусне винил с мега хитовете си гърмежи, няма как да сложи каквато и да е цена и да не се сдобия с въпросния носител. преди 9 минути, SG каза: Само като им видиш заглавията на Алфите и на Яница вече знаеш за какви задаващи се поредни флопове става въпрос. И как за пореден път въпросните ще подпомогнат няколкото купувачи да изглеждат като големите сензации. Кога чалгата стана предвидима като Глория? Е нека отчетем как Тройниците имат напредък - вече споделят целокупното ни желание да ни отърват от себе си. Лично мен не ме бърка как, с кеф, без кеф, дори не е държа да е перманентно, само да е по-бърже. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Кус, кус, кус the tempo ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Гюрвещицата къде е била на концерт на Джони Деп ли, какво? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 25 минути, Jouey каза: И "Дръж се" на Яница - утре! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 10 минути, Lelqtian каза: И аз не съм го слушал, и точно това казвам - на чалгите са фризби. А Лили вероятно печата повече бройки, та затова е свалила цената. Или просто инфлацията. А Ванчето ако пусне винил с мега хитовете си гърмежи, няма как да сложи каквато и да е цена и да не се сдобия с въпросния носител. Е нека отчетем как Тройниците имат напредък - вече споделят целокупното ни желание да ни отърват от себе си. Лично мен не ме бърка как, с кеф, без кеф, дори не е държа да е перманентно, само да е по-бърже. Да чак в последствие схванах, че не целия ти пост е shade към Графа. Не се надявай Тройниците да престанат скоро да се излагат покрай продуцента си, но пък виж, даваш ни добра идея да се надяваме на плоча от ВАНЯ ВЕЛИКОВА - най-уникалното нещо, което музиката може да види към 2023 и съответно грандиозен завършек на един цикъл на Бг културата, започнал някъде около 1960та. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 38 минути, asylum каза: На Мира как й се иска да го завърти и да засучи, едвам се запира. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 7 минути, SG каза: Да чак в последствие схванах, че не целия ти пост е shade към Графа. Не се надявай Тройниците да престанат скоро да се излагат покрай продуцента си, но пък виж, даваш ни добра идея да се надяваме на плоча от ВАНЯ ВЕЛИКОВА - най-уникалното нещо, което музиката може да види към 2023 и съответно грандиозен завършек на един цикъл на Бг културата, започнал някъде около 1960та. Мда, понякога сам се изненадвам Но плоча от Ванчето ще е уникално наистина, моля се на иконите да го видим ако не в нашия лайфтайм, в този на Лили! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 42 минути, SG каза: Само като им видиш заглавията на Алфите и на Яница вече знаеш за какви задаващи се поредни флопове става въпрос. И как за пореден път въпросните ще подпомогнат няколкото купувачи да изглеждат като големите сензации. Кога чалгата стана предвидима като Глория? А то щото тези не купуват хич, Алфа са заредили пак милион, милион и нещо, доколкото стигнат парите. Мирела и Алпай 1,5 млн за 10 дена и след това 500К за 30. Изчезнали от всякакви класации, и изобщо спомени, че е излизала такава шитня. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Яничка Бананичка пуска утре. 🍌 Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Форума вече не забива, но линковете все още не се показват. При вас как е? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 преди 3 минути, Stela каза: Форума вече не забива, но линковете все още не се показват. При вас как е? При мен няма проблем. Ти от телефон ли влизаш? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Току що, DevilWish каза: При мен няма проблем. Ти от телефон ли влизаш? Да, от телефон. Само линковете от инстаграм не ми се показват. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Току що, Stela каза: Да, от телефон. Само линковете от инстаграм не ми се показват. Аз в момента не съм от телефона, но от инсаграм и при мен не се показват. Може би когато цъкнеш на тях излиза, но иначе не. Самите линкове, когато публикуваме песен ми излизат. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 14 минути, Гальо каза: А то щото тези не купуват хич, Алфа са заредили пак милион, милион и нещо, доколкото стигнат парите. Мирела и Алпай 1,5 млн за 10 дена и след това 500К за 30. Изчезнали от всякакви класации, и изобщо спомени, че е излизала такава шитня. Алфите пускат платена реклама, но понеже песните им не са worthy мигом изпадат извън играта, когато рекламата свърши. Но при Мирела и Алпай не беше баш така. Около 1.2М им секна рекламата и после имат още над милион, като броим и топика. Не са с чутовен хит, но за имена като МИРЕЛА и АЛПАЙ е успех. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари