DevilWish Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 минута, BobiTo каза: Утре Галена и Теа! Дует ли? 😮 Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Галя явно е решила и тая година да не отстъпва на никого 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 10 минути, Danger. каза: Галя явно е решила и тая година да не отстъпва на никого 3a MeH Bcu4ku muq npoekmu ca koMnpoMucHu u mq MoJe noBe4e om gyemu c ymaúku. geH ga MuHe, yc/\yGa ga HanpaBu… 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 9 минути, asylum каза: 3a MeH Bcu4ku muq npoekmu ca koMnpoMucHu u mq MoJe noBe4e om gyemu c ymaúku. geH ga MuHe, yc/\yGa ga HanpaBu… Еее Теа е топ, коте 😘 И дуетът е топ, ще гърми! 🔥 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 4 минути, Just_Me каза: Еее Теа е топ, коте 😘 И дуетът е топ, ще гърми! 🔥 6me 4yq, ako oHaq nee Ha bugarski 🤣 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Аз Теа Трансович като съм я блокирал във всички платформи няма как да я чуя тази песен 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Башка и Преса ще се припокриват визуално, и Пижов е един “креативен директор” като Добри 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Башка и Преса ще се припокриват визуално, и Пижов е един “креативен директор” като Добри 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 3 часа , asylum каза: 6me 4yq, ako oHaq nee Ha bugarski 🤣 Да, бе. Ще се унижава. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 3 часа , Danger. каза: Галя явно е решила и тая година да не отстъпва на никого Така е било, така ще бъде и през следващите 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Тая песен как до сега съм си мислел, че е на Цоцко, а тя на великия Биолчев с яките акорди на китарка с хубав вокал 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 12 минути, FolkEmpire каза: Тая песен как до сега съм си мислел, че е на Цоцко, а тя на великия Биолчев с яките акорди на китарка с хубав вокал Отвратително вибрато. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Една от малкото (да не кажа единствена) тупалки на санданската истеричка 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 11 минути, DarkChild каза: Отвратително вибрато. За мъжки глас Янчо е супер.Малко "шъшка" ама пее. Аз набивам слуха повече на китарката: тъун тън тъунннн 1:20 1:30 Я като заговорих за китарка: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 10 минути, DarkChild каза: Една от малкото (да не кажа единствена) тупалки на санданската истеричка Ей тва е тупалка: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Райна имала една единствена тупалка в кариерата и това била “Кажи и, че съм ти сестра”? Айде по-сериозно, не сме 1ви април. Дайте малко по-обективно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Ей това е най-голямата й песен: Като чуя интрото и като почнеее..... Музиката е убиец. А това звучеше от всеки сбор 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 От 13.06.2023 г. от 17:26, SG каза: Егати якия албум дето е издал Графа. Фенът на всяка чалгарка може сам за себе си да се замисли дали нямаше да му е кеф да притежава нещо подобно на любимката си, вместо тези дето държим на албумите да се водим живеещи в миналото. ГРАФА – Вековна гора (Vinyl) – Монте Мюзик MONTEMUSIC.NET Чакаш ли Абракадабра?! преди 54 минути, GSA каза: Райна имала една единствена тупалка в кариерата и това била “Кажи и, че съм ти сестра”? Айде по-сериозно, не сме 1ви април. Дайте малко по-обективно. Айде да имаме Райна дей у форума? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Това ми най-любимата песен на Галс от Ти не си за мен насам. Няма еуфории, няма ВНЛ, няма уелкъмс или ергени. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 37 минути, Willy каза: Това ми най-любимата песен на Галс от Ти не си за мен насам. Няма еуфории, няма ВНЛ, няма уелкъмс или ергени. На мен пък тази ми харесва от близкото минало Много готини баси от Ганев А от новата песен тази част 2:51 Когато гласа й е като изсвирен на синтезатор Оо--оОоО--ОО 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 час, Willy каза: Айде да имаме Райна дей у форума? Имайте си у Македония. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 час, Willy каза: Айде да имаме Райна дей у форума? ❤❤❤ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 5 часа , FolkEmpire каза: Ей тва е тупалка: С това може да изтупа само килима пред блока. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 7 часа , FolkEmpire каза: Я като заговорих за китарка: преди 5 часа , Willy каза: Чакаш ли Абракадабра?! Айде да имаме Райна дей у форума? UMaxMe, aMa Heúce😅 nuxMe om fo/\k/\opHuq fpe6 om nopmoka/\ 🧃 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 9 часа , Willy каза: Чакаш ли Абракадабра?! В интерес на истината - да. Само не знам за какво ги издава толкова тези песни една след друга и си ги блокира взаимно, да няма турне? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари