Lelqtian Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Сашкадей 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Равносметката от последния месец: Хора с различни псичихески проблеми продължават да възраждат стари хитове на Преслава в тикток, че с текущите й песни видимо не се получава. Галена издаде песни за половин албум. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 Щом ще е тема Сашка, песен с която постоянно поздравявам моето момченце "Иване, Иване имаш ли кажи .... ПАРИИИИИИИИИИИИИ и всички Иване ти по мен ги изхарчиииииииииииииии" 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 ЖЕСТОКА!!! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 17 минути, ANGEL каза: Галена издаде песни за половин албум. Очакваме скоро в аптечната мрежа по празните рафтове за инсулин. Изпихме ли кафета или се мотаем като Сашето? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 преди 2 минути, Lelqtian каза: Очакваме скоро в аптечната мрежа по празните рафтове за инсулин. Изпихме ли кафета или се мотаем като Сашето? Пия го още Моето пиене на кафе е 2 часа! Айдеееееееееееее! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 @Kitty Хелоу кити 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 Ето това се казва истински кОпооооооооооон! Айде, има ли тука Жоренцааааа? Да се чувстват поздравени! Сашка трябва да направи още някой хит след Георги и Иван, например Мария, направи ми ти една ...... какво? 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 17 минути, Lelqtian каза: Очакваме скоро в аптечната мрежа по празните рафтове за инсулин. Изпихме ли кафета или се мотаем като Сашето? B3e Mu 4a6ama om ycmama! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Току що, DevilWish каза: Ето това се казва истински кОпооооооооооон! Айде, има ли тука Жоренцааааа? Да се чувстват поздравени! Сашка трябва да направи още някой хит след Георги и Иван, например Мария, направи ми ти една ...... какво? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Току що, DevilWish каза: Ето това се казва истински кОпооооооооооон! Айде, има ли тука Жоренцааааа? Да се чувстват поздравени! Сашка трябва да направи още някой хит след Георги и Иван, например Мария, направи ми ти една ...... какво? UMa 3a Huko/\a 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ нещо много любимооооооооооо! Ох, неееееееее мога - 2:22 погледа на Нешка! Не , не, не, спуквам се от смях! Любимо ми е!!! 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 @SG 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 @WindWalkerMonk, @Fast 😅😘 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 4 минути, DevilWish каза: АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ нещо много любимооооооооооо! Ох, неееееееее мога - 2:22 погледа на Нешка! Не , не, не, спуквам се от смях! Любимо ми е!!! Червена путинска скумрия. Давай, Сашке! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 7 минути, DevilWish каза: АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ нещо много любимооооооооооо! Ох, неееееееее мога - 2:22 погледа на Нешка! Не , не, не, спуквам се от смях! Любимо ми е!!! Не помня това предаване, нали, освен Шашка, друго не ми е попадало нали, та Нешка май така си гледа по принцип? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 преди 1 минута, DarkChild каза: Червена путинска скумрия. Давай, Сашке! Много ме кефи как не им дава думата. Сашка била за кръчмите... Ами, да..... за там е, а ти си за цирка, бабушкеро (rofl) Сашка е много яка! 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Apm! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 преди 2 минути, Lelqtian каза: Не помня това предаване, нали, освен Шашка, друго не ми е попадало нали, та Нешка май така си гледа по принцип? Определено не гледа така..... Не виждаш ли как лошо й става? Сашка с това стихотворение я навря.... къде? Сещате се... Е, как ще помниш друго като това е най-запомнящото се и хитовото от този сезон?! Много ясно! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Evergreen! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 1 минута, DevilWish каза: Определено не гледа така..... Не виждаш ли как лошо й става? Сашка с това стихотворение я навря.... къде? Сещате се... То и аз като видя Нешка лошо ми става ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 3aBpa6maHe! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 преди 1 минута, Lelqtian каза: То и аз като видя Нешка лошо ми става ... Да отива като учителка по География от 6 до 8 клас, че да коментира Сашка тая бабушкера и да избива комплексите си върху ЧАЛГАТА както я нарича е излишно. Мина й времето отдавна. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари