Emanuela.Carey Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 15 минути, SG каза: Специално са се събрали, за да придърпат в един отбор SG и @Emanuela.Carey след спора им от онзи ден. Това са то певици, които наистина мислят за феновете си. Песен на годината идва 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Намерила с кой да прави дуети. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 24 минути, asylum каза: PegHo e u XaBaHa Хавана не стана голям хит там. Трябва да им нареди и Завиждайте! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Като нищо да запее кавърите. Такива са нашите. Иначе явно песента е от Тирович, а клипа го е платила тя. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 7 минути, DarkChild каза: Като нищо да запее кавърите. Такива са нашите. Иначе явно песента е от Тирович, а клипа го е платила тя. Авторска песен от Тирович? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Току що, Willy каза: Авторска песен от Тирович? Ами не знам. Що досега не е направила Галена (или никоя друга) авторска песен от Фивос? Знам, че имаше една сръбкиняс цял албум от него преди време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Тази Алма Матер колко е досадна.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 7 минути, DarkChild каза: Ами не знам. Що досега не е направила Галена (или никоя друга) авторска песен от Фивос? Знам, че имаше една сръбкиняс цял албум от него преди време. Фивос е гръцкия Оцко, цялата му дискография е от крадени арабски песни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Галена трябва да изпее на сърбите дуета й с Десислава, защото е вселенски хит там. Те да не я сложат да подгрява? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 1 час, Willy каза: Да, Галена вече е в Белград с целия си екип от фотографи, гримьори итн... А музикантите й къде са? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 27 минути, Olay каза: Фивос е гръцкия Оцко, цялата му дискография е от крадени арабски песни. Глупости. Това е едно от най-големите им имена. Написал е безброй хитове с много разнообразна музика. За мен той и Йоргос Теофанус са стожерите на гръцката музика (следователно и на налата чалга) в последните 30 години. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 15 минути, pacho каза: Галена трябва да изпее на сърбите дуета й с Десислава, защото е вселенски хит там. Те да не я сложат да подгрява? Няма да се изненадам да е направила някакъв неадекватен подбор подбор а ла Гюрултия. Ще пеят на някакъв стадион Ташакмайдан. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Преслава 170к за ден?😫 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Есил пее на София Прайд в момента. Май за първи път са викнали две фолк певици. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Опаааа крем карамелиеее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 15 минути, Fast каза: Есил пее на София Прайд в момента. Май за първи път са викнали две фолк певици. Резил и Рокса ще откажат и най-върлият гей. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Роксана ми хареса повече, въпреки че не знаеше къде се намира. Есил претупа нещата с този машъп. Скучна ми беше. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 2 часа , asylum каза: PegHo e u XaBaHa Редно е да забие Чупката. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 2 минути, Fast каза: Роксана ми хареса повече, въпреки че не знаеше къде се намира. Есил претупа нещата с този машъп. Скучна ми беше. Мога да си я представя, след като c/\e3e om сцената, ga казва "отвратителни педали"🤣 5 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Прея, Михаела Филева и Дара се представиха страхотно. Искрено се изненадах, че Рут Колева не беше там. Май не е минавал прайд концерт без нея последните пет и колко години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 B yHucoH c geHq 4 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 1 минута, asylum каза: B yHucoH c geHq Трябваше да поканят Емануела, тя има повече тематични песни 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 goSoguHa EMaHye/\a Ha seú napaga 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Каква Емануела? Тя е путинистка. По-скоро би пяла на контра прайда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Рашия трябва да е там! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари