asylum Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 7 минути, DevilWish каза: Ама тя по-висока от съпругът й Галена. Ha mokoBe e noMHume /\u? 1 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 Току що, asylum каза: Ha mokoBe e Е то токовете няма да я направят 20 санта по-висока.... Без значение и преди ми е правило впечатление, че по принцип е по-висока от него. Но въпрос на вкус де... 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 2 минути, DevilWish каза: Е то токовете няма да я направят 20 санта по-висока.... Без значение и преди ми е правило впечатление, че по принцип е по-висока от него. Но въпрос на вкус де... 10+ caHma, ok! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 преди 1 минута, asylum каза: 10+ caHma, ok! Така може, тя съвсем кобила става Е тук много ме кефи. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 преди 3 минути, Willy каза: Тая беше яка! Аз се кефя и на тази от нереализираните й От промоцията на Счетоводителката ❤️ Бързааааааааааш... нещо те грабнеееееееееееееееееее..... 2 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 2 минути, DevilWish каза: Тая беше яка! Аз се кефя и на тази от нереализираните й От промоцията на Счетоводителката ❤️ Бързааааааааааш... нещо те грабнеееееееееееееееееее..... онлайн сме! Айде колеги вие няма ли да потанцувате. "Не искаш малко, искаш точно мен!" 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 Току що, Willy каза: онлайн сме! Като я чуех и все се сещах за скайп. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 54 минути, DevilWish каза: Ама тя по-висока от съпругът й Галена. RIP grammar Доста се е състарил. Той не беше ли по-млад от нея? Прилича на към 50. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 преди 2 минути, DarkChild каза: RIP grammar Доста се е състарил. Той не беше ли по-млад от нея? Прилича на към 50. Не мисля, че е по-млад, мисля че е по-голям от нея? Галена е 85 - т.е. на 38. Иначе определено и на мен така ми изглежда, може и да е на толкова. Нека някой по-запознат да каже. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 28 минути, Willy каза: онлайн сме! Айде колеги вие няма ли да потанцувате. "Не искаш малко, искаш точно мен!" Tq gpyGa /\uHuq uMa npegBug 🤣 преди 33 минути, Willy каза: Cnoge/\ux q ogeBe, Ho nak 3ac/\yJaBa apeee https://youtu.be/BXDvE27IEuQ 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 Току що, asylum каза: Tq gpyGa /\uHuq uMa npegBug 🤣 Cnoge/\ux q ogeBe, Ho nak 3ac/\yJaBa apeee https://youtu.be/BXDvE27IEuQ Обожавам я Дай ми, но повече харесвам една от любимите ми нейни песни, пак казвам СЛЕД Тихо ми пази, защото тя за мен е ненадмината! ❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 30 минути, DevilWish каза: Като я чуех и все се сещах за скайп. Това е новогодишната програма на която Райна бягала от Галена да не я докосне бремена за да не остане и тя с бебче.😫 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 преди 6 минути, Willy каза: Това е новогодишната програма на която Райна бягала от Галена да не я докосне бремена за да не остане и тя с бебче.😫 Сериозно? Тоест, тук Галена беше бременна? Оф, е тая песен ако я беше пуснала сега щеше да е МЕГА ХИТ! Също една от любимите ми песни нейни. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Току що, DevilWish каза: Сериозно? Тоест, тук Галена беше бременна? Оф, е тая песен ако я беше пуснала сега щеше да е МЕГА ХИТ! Също една от любимите ми песни нейни. Нали е снимана декември, а роди февруари. То си личи и на клипа. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 8 минути, Willy каза: Това е новогодишната програма на която Райна бягала от Галена да не я докосне бремена за да не остане и тя с бебче.😫 Hu Moa 🤣🤣🤣 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 преди 44 минути, Willy каза: Нали е снимана декември, а роди февруари. То си личи и на клипа. Да. Ох, даже и гаджето ми има една любима песен на Галена ама и на мен ми е една от любимите! Това същество - има вкус за музика! Признал съм! От първото ме хванаааааааа - БАБА-ЦУЦОЛАНААААААААА, не не мога да престанааааааааааааааааааа чиш чиш чиш чишшшшшшшшшшшшшшшшшшш 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 1 час, DarkChild каза: RIP grammar Доста се е състарил. Той не беше ли по-млад от нея? Прилича на към 50. По-голям е от нея - набор 81 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 Любов.... ИМАМЕ ЛИ ГЪСКА? Гъска? Гъска? 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 36 минути, Just_Me каза: По-голям е от нея - набор 81 Аха. Мислех, че е доста по-млад от Деса. То само 2 години. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Галена вярно голямо унижение е преживяла. Дори не искам да си представям какво е да пееш собствената си песен,а публиката да я пее на техния си език… никога не е имала късмет и успех на концертната сцена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Не мисля, че е унижение, стадиона гръмва при обявяването на името й. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 2 часа , DarkChild каза: RIP grammar Доста се е състарил. Той не беше ли по-млад от нея? Прилича на към 50. Ама пък са бая слаби. Явно не ядат у тях "Боровец" и "Галена". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Гледам в Тикток коментарите сърбите твърдят че Феноменален било крадена песен и се смеят че никой не пее на български. Ама на Шампанско и сълзи и Луда по тебе газ пикаят да напишат навсякъде че са кавъри. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари