Just_Me Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 23 минути, BaGaBoNtIn каза: Галена вярно голямо унижение е преживяла. Дори не искам да си представям какво е да пееш собствената си песен,а публиката да я пее на техния си език… никога не е имала късмет и успех на концертната сцена. Не се коси - и Преслава да беше там, сърбите щяха да пеят "Pijan", не "Пиян" 😉 пък и нейният концерт в Созопол отпадна миналото лято, на Галена се състоя 🤔 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Аз не разбирам, защо и Ти не си за мен не си я пеят на сръбски. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Ето го и Сатаната Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 9 минути, Emanuela.Carey каза: Ето го и Сатаната Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. Ааа Ангелчето* си е 😃 трънчето в очите на кой ли не от жанра 🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Избухваме ли💣 Утре хита прави 2М за 2 седмици 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 2 минути, Just_Me каза: Ааа Ангелчето* си е 😃 трънчето в очите на кой ли не от жанра 🤣 Дорис ще я оправи. Само да набара комбинация хапчета, които я правят агресивна вместо да лежи по дискотеките. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Рени - Огледало(live от Наше село) - By Planetcho WWW.VBOX7.COM Рени - Огледало(live от Наше село) - By Planetcho Рени разказва история за песента си "Огледало". Бях я забравил. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 6 часа , asylum каза: gaHo Ga/\q ce BgixHoBu 3a ka4ecmBeH koHzepm. ga BukHe Fuku, Megu, EMpax, A3uc, gaMqH, JuBko, TupoBu4, Kumu4, aNem, Mu/\ko… Ma/\e, MHoGo cmaHaxa. Ape u npeca 🤣🤣 My3ukaHmu u ba/\em u e GomoBa ❤️ Напълно излишно е да ги вика всичките тия за концерт, при условие че и трябват точно 3ма - Амет, Хабиби и Малина. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 1 минута, Lelqtian каза: Напълно излишно е да ги вика всичките тия за концерт, при условие че и трябват точно 3ма - Амет, Хабиби и Малина. Ma/\uHa He ucka ❤️ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 6 минути, asylum каза: Ma/\uHa He ucka ❤️ Е ще я навият и ще поиска. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 В ложата на Лорда: Глория ни напуска, но пък идва Пласидо - Труд TRUD.BG Българският онлайн потребител побеснява от снимки на луксозни пътувания Хайде да си внасяме чужди звезди... Вярно или не, в социалните мрежи върлува материал, че възмутена от българите, Глория щяла да напуска България. Отдолу - мравуняк от коментари, повечето от които насърчават тази постъпка на певицата. Винаги ми се е струвало много постно някой да прави подобни изказвания. Че като искаш, санким, напускай и България и Европа, ако щеш. Мен лично не ме касае, ако още една певачка освободи място за естрада. Също така е грубовато да се съотнасят към групата хейтъри, засегнали Глория, останалите българи - повечето достойни и почтени хора. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Гледам в Тикток коментарите сърбите твърдят че Феноменален било крадена песен и се смеят че никой не пее на български. Ама на Шампанско и сълзи и Луда по тебе газ пикаят да напишат навсякъде че са кавъри. А тука си байте как нямало нищо лошо и сега да си правят кавъри тук. Свободен пазар било, не знам си какво. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 1 час , Just_Me каза: Не се коси - и Преслава да беше там, сърбите щяха да пеят "Pijan", не "Пиян" 😉 пък и нейният концерт в Созопол отпадна миналото лято, на Галена се състоя 🤔 На Галош не беше ли с Меди? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 58 минути, Emanuela.Carey каза: Ето го и Сатаната Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. Има вид все едно, че е тиха вода и смотанячка, а всъщност върти международна търговия на дрога, органи и проституция. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Сега забелязах, че българския текст на Абракадабра е писан от Галена. До сега изявявала ли се е като 'творец'? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 8 часа , FolkEmpire каза: Айде Коцьо И 107 дни излъчват от след Пайнер периода 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 3 минути, payner_tv каза: И 107 дни излъчват от след Пайнер периода 3aúke, 3gpacmu ❤️ 2 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Юни 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 18 преди 7 минути, asylum каза: 3aúke, 3gpacmu ❤️ Отивам на участие на Коцето. Днес бях на фризьор. Много готино се боядисах. Фризьорката ми сложи нов нюанс на лилаво, който наскоро са изобретили учените. Преди това ходих в магазина в пидлеза. Жената като ме видя и ме обсипа с комплименти. Вика колко съм се разхубавила. Препоръча ми едно много сладко потниче - бяло на розови точки, както и панталонче. Бях се притеснила, че ще ми е много късо, но жената каза сега така е модерно и че страшно ми отива. Ще се облека така тази вечер. Ники ще ме закара. Ще ме чака отвън, докато аз съм в сепарето межу Коце и Велислав. 9 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 #for #you #viral #tik #tok #have #fun @Petia Kironova @PetyaKironova_8... | TikTok VM.TIKTOK.COM #for #you #viral #tik #tok #have #fun @Petia Kironova @PetyaKironova_81 @malkata_preslava Трупата на Прес! 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 За две неща си мислех днес, гледайки сторита и коментари от концерта на Теа: 1) Стана ми тъпо за Галена и фиаското с “Феноменален”. Наистина изглежда унизително. От друга страна, аз много рядко слушам гръцка и сръбска музика, така че, ако чуя песен, на която знам българската версия, на друг език, бих пял българския текст, защото иначе трябва да мълча (което също би било глупаво на концерт). Тук въпросът е дали Феноменален е била популярна в Сърбия преди кавъра (не следя тренда и статистики) и ако да – тогава става тъпо, защото най-вероятно сърбите знаят българския текст, но са предпочели да пеят сръбския пред българския изпълнител. 2) Радвам се за Теа и успехите й, но се чудя защо е възможно нов изпълнител, с около 2-3 години кариера, и голям процент от творчеството, състоящо се от кавъри, да може да организира и напълни стадион, а в България топ имена с 20-годишни кариери – не? А изпълнител с 3-годишна кариера, в България звучи немислимо. Дори и за сборните концерти на Планета се раздаваха безплатно билети, за да изглеждат пълни залите. Нито нашата продукция е по-лоша, нито е на по-ниско ниво. От каквото виждам от Теа – не е нещо невиждано като излъчване или шоу, което певица като Галена не би могла да предложи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Хайде. Глори до дни ще обяви датата на юбилейния концерт. Преси, Гали и Еми ще са на първия ред отново. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 10 минути, GSA каза: Хайде. Глори до дни ще обяви датата на юбилейния концерт. Преси, Гали и Еми ще са на първия ред отново. Нейният ще е в чужбина. Нали напуска. Сигурно на Уембли. 1 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 3 часа , Olay каза: Не мисля, че е унижение, стадиона гръмва при обявяването на името й. Мани ги. Трендват в тик ток с клипове от концерта, папараци я снимат, звездите им качват снимки с нея и коментират. преди 2 часа , Olay каза: Аз не разбирам, защо и Ти не си за мен не си я пеят на сръбски. Защото има само 17 милиона, което в Сърбия е равно почти на флоп, докато Жена от султана е нещо ОГРОМНО. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Това момиче пуска брутал след брутал. 🔥 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари