Lelqtian Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 24 минути, BobiTo каза: Преслава пак ще изкара някви песни, дето хващат прах от 10+ години в папки, няма да направи нито един клип, няма да се постарае грам и след 1 месец пак ще пусне Ганев боклук. Концерт също обеща миналата година, но това са вече много смели мечти. Ти пък сега, едва миналата година го е обещала. Въоръжи се с търпение, тия неща стават бавно. Деса примерно вече колко петилетки обещава концерт. А Кама примерно обещава книга не ми стига летоброенето до толкова. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 31 минути, BobiTo каза: Преслава пак ще изкара някви песни, дето хващат прах от 10+ години в папки, няма да направи нито един клип, няма да се постарае грам и след 1 месец пак ще пусне Ганев боклук. Концерт също обеща миналата година, но това са вече много смели мечти. Чудя се "Мълчете си" и "Балканско за разкош" ли са най-добрите й нови песни, че тях клипира. Щяха да са страхотни пълнежи за албум. преди 6 минути, Lelqtian каза: Ти пък сега, едва миналата година го е обещала. Въоръжи се с търпение, тия неща стават бавно. Деса примерно вече колко петилетки обещава концерт. А Кама примерно обещава книга не ми стига летоброенето до толкова. Деса от 2016-та прави концерт, а от 2009-та - албум. 😭 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: Чудя се "Мълчете си" и "Балканско за разкош" ли са най-добрите й нови песни, че тях клипира. Щяха да са страхотни пълнежи за албум. Деса от 2016-та прави концерт, а от 2009-та - албум. 😭 "Мълчете си" е много яка песен. Просто твърде много крещи 'Преслава' и затова на хората им дойде банална. Но така е като и тя като Десислава вече разчита само на това, че насред 50 комерса й стига да пусне просто една стандартна балада. Голям кеф е да се гледа срива им и в това отношение, други на тяхно място биха се замислили, но това са просто две чалгарки. От 2012 е обещан концерта на Десислава, щеше да е през 2013 послучай 15 години от първия албум.😆 А нов поп-фолк албум мисля, че първо обеща като се върна в Пайнер, някъде 2015, но същевременно имаме и обещаен троен албум от 2008. В друго може да не й се получава да е лидерка, но откъм Лъжи винаги й се получава. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Да си спомним тази ретро тупалка 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 2 Author Report Share Публикувано Юни 2 преди 39 минути, Andrew Cunanan. каза: Чудя се "Мълчете си" и "Балканско за разкош" ли са най-добрите й нови песни, че тях клипира. Щяха да са страхотни пълнежи за албум. Деса от 2016-та прави концерт, а от 2009-та - албум. 😭 Балканско за разкош я пусна преди баловете, защото подобни ритми се търсят сега, жанра деградира и се търсят точно такъв тип кючекчийски песни и тя за да е в крак с тенденциите... Иначе самата песен мен ме кефи и признавам, че е най-слушаната ми за май месец. Отдавна не беше пускала такъв тип песен. По-добра е от Дишай например която беше последната й песен с такъв ритъм. Истината е че е имала и по-слаби песни и пълнежи в албуми. Между другото тая гадна Дишай беше със страшен прием на концерта за 20 години Пайнер. И тогава се търсеше това. Ами спомнете си и тая простотия Палатка. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 3 минути, DevilWish каза: Балканско за разкош я пусна преди баловете, защото подобни ритми се търсят сега, жанра деградира и се търсят точно такъв тип кючекчийски песни и тя за да е в крак с тенденциите... Иначе самата песен мен ме кефи и признавам, че е най-слушаната ми за май месец. Отдавна не беше пускала такъв тип песен. По-добра е от Дишай например която беше последната й песен с такъв ритъм. Истината е че е имала и по-слаби песни и пълнежи в албуми. Между другото тая гадна Дишай беше със страшен прием на концерта за 20 години Пайнер. И тогава се търсеше това. Ами спомнете си и тая простотия Палатка. Дишай много ме кефи мен 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 2 Author Report Share Публикувано Юни 2 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Дишай много ме кефи мен Не знам, на мен Балканско за разкош ми харесва много повече от песни като онази гадост Усещане за Мерилин, Дишай, онази скучна По-влюбен от всякога, Обещай ми, Откакто те познавам която ми е прехвалена и още доста... А да, нека спре с баладите моля, ако ще са като Мълчете си или Не идвай... 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 16 минути, DarkChild каза: Да си спомним тази ретро тупалка А сега, коя баба е пяла първа за кубчето лед - Сийка или Гюрга? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 3 минути, DevilWish каза: Не знам, на мен Балканско за разкош ми харесва много повече от песни като онази гадост Усещане за Мерилин, Дишай, онази скучна По-влюбен от всякога, Обещай ми, Откакто те познавам която ми е прехвалена и още доста... А да, нека спре с баладите моля, ако ще са като Мълчете си или Не идвай... Нощна смяна и По-добре са ужасни според мен. Като цяло мисля, че Пази се от приятелки > Не съм ангел. Клипът на Усещане за Мерилин е може би най-добрият и скъп в кариерата й. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 2 Author Report Share Публикувано Юни 2 Току що, Andrew Cunanan. каза: Нощна смяна и По-добре са ужасни според мен. Като цяло мисля, че Пази се от приятелки > Не съм ангел. Клипът на Усещане за Мерилин е може би най-добрият и скъп в кариерата й. Ооо да и Нощна смяна, Пак ще ме обичаш и По-добре са също едни от най-слабите й песни... Всъщност са точно на ниво Усещане за Мерилин. Но всичко това й го прощавам, защото в Не съм ангел са както най-тъпите три, така и най-любимите ми песни Последен адрес, Моят нов любовник и Мъж на хоризонта. Веднага след тях е и Не съм ангел. Просто заради тия песни мога да кажа че това е най-любимият ми албум. Обожавам. Приятелките за мен е най-слаб обаче. Само Новата ти ми е страшно любима, а в другите албуми имам минимум по 3 скъпи песни. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 13 минути, Lelqtian каза: А сега, коя баба е пяла първа за кубчето лед - Сийка или Гюрга? Няма значение. Това е вече запазена марка на Гюрултия. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Честит прайд месец с представителя на гейовете в чалгата! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 21 минути, BobiTo каза: Честит прайд месец с представителя на гейовете в чалгата! Не се ли предполага, че трябва да е proud? Галински (как ме дразни това в коментарите под клиповете 😫) го е срам. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 1 минута, DarkChild каза: Не се ли предполага, че трябва да е proud? Галински (как ме дразни това в коментарите под клиповете 😫) го е срам. той е гей ин дъ клозет. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Току що, Andrew Cunanan. каза: той е гей ин дъ клозет. Трябва да го разкриеш. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 7 минути, DarkChild каза: Не се ли предполага, че трябва да е proud? Галински (как ме дразни това в коментарите под клиповете 😫) го е срам. Ми те хората го съдят без да го е казвал, представи си да го каже. Донякъде е нормално да го е страх публично да го съобщи, като се има предвид големия процент закостеняло БГ общество. Като цяло не влиза на никой в работата какъв е де, ма опитите да се прави на хетеро също са смешни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Росарио Монтес zau4eto82 здравей! ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 1 час, DarkChild каза: Трябва да го разкриеш. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 9 минути, THE IIconic каза: Росарио Монтес zau4eto82 здравей! ❤️ Не знам защо никоя не е направила кавър на тая песен. Сигурно може(ше) да стане хит 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Тази песен е от сериала Росалинда Главният актьор (на 57 години) разбуни духовете вчера с тези снимки. Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. Направо съм вашата нова Зайка. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 49 минути, DarkChild каза: Тази песен е от сериала Росалинда Главният актьор (на 57 години) разбуни духовете вчера с тези снимки. Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. Направо съм вашата нова Зайка. Марица Ферер ми е топ. А от турските Ендер и Йълдъз ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 2 часа , BobiTo каза: Честит прайд месец с представителя на гейовете в чалгата! Какъв прайд, Доня Галина празнува 8ми март. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 19 минути, THE IIconic каза: Марица Ферер ми е топ. А от турските Ендер и Йълдъз ❤️ Турски сериали НЕ гледам. преди 8 минути, Lelqtian каза: Какъв прайд, Доня Галина празнува 8ми март. Като истинска покровителка на семейните ценности. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Deyan Asenov - Благодаря на Евгени Димитров - Маестрото и... | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Благодаря на Евгени Димитров - Маестрото и на целия екип на телевизия 7/8 за поканата да бъда гост във “Вечерта на Ку-Ку Бенд”. Беше предизвикателно и различно от ежедневните ми деяния! 🎶 Ауууу Тенекията и там цъфна бляк.... Аууу какво педи гласче, ама то още като записа "вокалите" си в една песен на Десита се чу педи гласчето му Как обръща очите В момента бил съсредотОчен в балканския стил хпаухахуха Абе кажи тенекийския си стил бе "Имах период в койтУУ, слушайки музика си дадох сметка, че... не искам просто да я слушам и да изпълнявам неща кУит са на някУГУ, а искам аз да почна да си творяя някви мелодийки, нещшу да си измислям, дъ...ссси.. импрувизирам ии... първоначалнуу ноу сериозно влияниее получих от музиката коятуу.. куятууу Яни - композиторът койту е ут Гърция! Твуриии и концертираа... Многу мащабнуу, и.....утт ранна детска възраст негувата музика най-най-многу меее.. вдъхнувявалаа.. Най-много мееее.... зареждала емУционално и... всякак, колкуто и да съм бил... такава крехкааа възрастт да усещам емоции и т.н. Тва упределено е мноу ключува личнуст за меееннн и за израстването ми.. катууу кату музикант." Ахахахахахахахха Ейй тоя Яни много иска да го праска "Не успях да чуя началото на въпроса..." ААаа ето защо прави такива бози... ГЛУХАР Е! Като му звъннел някой от поп-фолка му казвал: "Искам това, това, все едно си поръчва пица" Цица му се обадила за песните и ги свързала с Лорчето аууу Цица: Изключителнуу млад талантлив твурец 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Greek Day 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари