asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 преди 13 минути, Willy каза: Милица Павлович също изкара албум с 10 нови песни и клипове в Сърбия. По това парче е работила с Фивос. Отсвира на 2:09 е един път. На мен Kucketina и Lav ми харесаха много повече. Kraljica prokletih и Ilegala също са много добри. Така трябва да се прави. Всеки ще си намери това което му харесва, а и честно казано и 10 нови песни да пуснат нашите с албум, ако и 10-те са добри ще станат хит, това не пречи да се пробва тази стратегия. В интерес на истината не слушам сръбско, но чух албумите на Теа и Милица и това е похвално, което са направили. 10 нови песни - 10 клипа - албум. Така трябва да се работи днес! Дано тук последват примерите им. Иначе на тия 4-те песни искам кавъри! А кой друг е взимал песен на Милица освен Джия-Проверено? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 17 минути, Willy каза: Милица Павлович също изкара албум с 10 нови песни и клипове в Сърбия. По това парче е работила с Фивос. Отсвира на 2:09 е един път. На мен само тази ми харесва от целия албум 😄 Не са лоши песните, ама са прекалено странни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Ycnex B Bosna! @Willy 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 преди 6 минути, asylum каза: Ycnex B Bosna! @Willy Не вярвам да замени Галя с която и да било друга певачица у Сърбия! 😘 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Току що, DevilWish каза: Не вярвам да замени Галя с която и да било друга певачица у Сърбия! 😘 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 @DevilWish, uckaM aHa/\u3 Ha mo3u eBapGpuúH! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 @pacho Луна - Не Търси Ме - By Planetcho WWW.VBOX7.COM Луна - Не търси ме 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 преди 7 минути, asylum каза: @DevilWish, uckaM aHa/\u3 Ha mo3u eBapGpuúH! Много добра балада. Харесва ми ❤️ Героинята е много горделива и ядосана на партньора си и му казва да се маха, че не е жена само за един мъж. Абе който се е ядосвал на негова половинка - няма да му е толкова комична тази балада. Ако се замислим - има логика. Важното е, да я почувстваш независимо жена ли си, мъж ли си, момче или момиче... 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 First hit Луна - плод от рая - Videoclip.bg WWW.VIDEOCLIP.BG Гледай Луна - плод от рая, видео качено от vesina63, във Videoclip.bg - видео споделяне за всички българи! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Спирайте с тия Луни и Слънца и почвайте с летните песни. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, pacho каза: Спирайте с тия Луни и Слънца и почвайте с летните песни. Слънцето още не сме го споменали, ама това е супер добро! @asylum добра е, нали? Мен много ме кефи 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, DevilWish каза: Слънцето още не сме го споменали, ама това е супер добро! @asylum добра е, нали? Мен много ме кефи Cynep e, pa3bupa ce! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 @pacho щом ще е лятна песен, Президента има и такава! Айде след снощи за втори път да предложим любимата на всички ни - Плажно маслоооооооо ❤️ 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 @Lelqtian, cpbume ú omkpagHaxa uMemo, 4ak c Gyurga nqxa. noje/\aBaM uM nomon! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, DevilWish каза: @pacho щом ще е лятна песен, Президента има и такава! Айде след снощи за втори път да предложим любимата на всички ни - Плажно маслоооооооо ❤️ Y feH caúma ú uMa6e gpyGa Bepcuq, koqmo bu mu gonagHa/\a - c Ma3Ho /\aúHo, Ho kage 🤣 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 14 минути, pacho каза: Спирайте с тия Луни и Слънца и почвайте с летните песни. Q no-no/\eka 😉😛 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 преди 7 минути, asylum каза: Y feH caúma ú uMa6e gpyGa Bepcuq, koqmo bu mu gonagHa/\a - c Ma3Ho /\aúHo, Ho kage 🤣 Ахахаха това пародия ли? Алеле на времето във vbox7 няма да забравя една пародия на песента на Малина - Студ с едно момче, така съм се смял. Между другото и когато "Дяволско желание" беше излезнала, две момичета й бяха направили пародия. Не знам дали повечето ще се сетят какво имам предвид 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 @WindWalkerMonkgaú, boje, BcekuMO! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 Ето я пародията на Дяволско желание Преслава - Дявоско Желание Пародия WWW.VBOX7.COM Песента се казва жеско желаное има я в data.bg (http://search.data.bg/?sid=440tu96esnc7ydtf17e7 пишете jensko jelanie тука и теглите jensko jelanie.mp3 това е песента) Не знам какво става, но сякаш виждам х*й за първи пъъът Обичам да чувствам в тебе моето влагалищееееееееее... 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 4 минути, DevilWish каза: Ахахаха това пародия ли? Алеле на времето във vbox7 няма да забравя една пародия на песента на Малина - Студ с едно момче, така съм се смял. Между другото и когато "Дяволско желание" беше излезнала, две момиче й бяха направили пародия. Не знам дали повечето ще се сетят какво имам предвид To u Ha Gybq te baBHo uMa6e 😝 @Gerganafen 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 Урсула - Предай Се На Желанието WWW.VBOX7.COM много весела пародия! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари