Just_Me Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 51 минути, DevilWish каза: А кой друг е взимал песен на Милица освен Джия-Проверено? Мара Отварачката съсипа това: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 @SG eguH om Haú-gobpume k/\unoBe Ha u3egHuka Xa/\BagzuqH 😅 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 преди 3 минути, Just_Me каза: Мара Отварачката съсипа това: Лелееееее, докато се сетя коя е тази песен на Мария. Трудно ми беше - признавам. Сега видях, че това е "Престъпно твоя". Ами нищо не излезе от версията на Мария. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 @Fast, koú mu e /\8buMuqm xum Ha n/\aHema /\yHa (He ka3Baú Bcu4ku!)? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 На сутринта... Сигурно, ЛЕКО, меко! ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Apmucmu4Hocm Ha gBa Beka! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, DevilWish каза: Ами нищо не излезе от версията на Мария. Все пак говорим за жената, която направи кавъри на Таня Савич, Теа Таирович, Mc Stojan, Ели Кокину, Dj Пантелис и тн, и....нито една от песните не се получи 😄 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Kpaú Ha /\yHa geú eHg Haúm! Koú uGpa/\, uGpa/\! 4a/\! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, Just_Me каза: Все пак говорим за жената, която направи кавъри на Таня Савич, Теа Таирович, Mc Stojan, Ели Кокину, Dj Пантелис и тн, и....нито една от песните не се получи 😄 Тя песента на DJ Pantelis е на повече от 15 години, не знам защо чак сега... Ама какво е взела Мария на Теа 😮 ? 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Току що, Just_Me каза: Все пак говорим за жената, която направи кавъри на Таня Савич, Теа Таирович, Mc Stojan, Ели Кокину, Dj Пантелис и тн, и....нито една от песните не се получи 😄 Мария е абсолютният пример за това как можеш да направиш кавъри на едни от най-известните балкански песни и все пак да си пълен флоп. Тя от едни 9-10 години няма хит. Спомням си, че дуетите с Азис през 2014-15 се получиха и това беше. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 9 минути, asylum каза: Kpaú Ha /\yHa geú eHg Haúm! Koú uGpa/\, uGpa/\! 4a/\! Коте, специално заради теб утре за събуждане ще си пусна това: преди 8 минути, DevilWish каза: Тя песента на DJ Pantelis е на повече от 15 години, не знам защо чак сега... Ама какво е взела Мария на Теа 😮 ? Ей тази: Spoiler 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, Just_Me каза: Коте, специално заради теб утре за събуждане ще си пусна това: Ей тази: Най-добрата, ето.... Не й се получи, факт. А на Таня сигурно е била някаква балада? Тя в последните години има много кавъри, иначе на мен много ми харесват Не я познавам тая жена, Тази нощ се казваш мой и Тук и сега, те поне са авторски. ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Току що, Just_Me каза: Коте, специално заради теб утре за събуждане ще си пусна това: He MoGa ga npebpoq cympuHume, koumo caM no4Ha/\ c ma3u ba/\agka ❤️ ympuHeH pumya/\ 🧿on-on, u nak - ona! 4:30! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, DevilWish каза: Най-добрата, ето.... Не й се получи, факт. А на Таня сигурно е била някаква балада? Тя в последните години има много кавъри, иначе на мен много ми харесват Не я познавам тая жена, Тази нощ се казваш мой и Тук и сега, те поне са авторски. ❤️ На Таня песента не е баш балада, ама е доста успешна: Виенето на Мария в нейната версия ще ми е травма за цял живот.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 часа , DanielPiliov каза: САБИ x ПРЕСЛАВА съвсем скоро!!! След тоталният хит с Галена, ще ми е някак странно. Кой смени Преслава с киборг двойник, бълващ флоп след флоп?! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Току що, Andrew Cunanan. каза: Кой смени Преслава с киборг двойник, бълващ флоп след флоп?! Тя дори не го следва, съмнява ме да е тя. Софка ще е 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Току що, Andrew Cunanan. каза: Кой смени Преслава с киборг двойник, бълващ флоп след флоп?! Американците са я клонирали kакто Kanye West. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, Just_Me каза: На Таня песента не е баш балада, ама е доста успешна: Виенето на Мария в нейната версия ще ми е травма за цял живот.. Знам я, много я харесвам тази песен на Мария. Бях я забравил всъщност. Чудех се на кого е оригинала, но знаех, че е сръбска. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, Гальо каза: Тя дори не го следва, съмнява ме да е тя. Софка ще е Kam no4Heme c muq c/\egBaHuzu, cqka6 uMam 3Ha4eHue. Bcu4ko e uHmepecu 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 час , Olay каза: Фики явно ще се разкрие преди Галин. Coming out видеото му излиза на 22.06 Искал е да напише "cumming", но ауто-коректа го е поправил на "comming"? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 час, Willy каза: На времето проби с кавър на Хайде опа, а сега българките кавърдисват нейните песни! Следващите сингли на Джия са ясни: 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Следващите сингли на Джия са ясни: Ами по-добре вместо да се мъчат с еднотипни песни. Тези определено си заслужават. Ама дали ще са на Джия? Може някоя друга да я изпревари? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 час , Willy каза: На времето проби с кавър на Хайде опа, а сега българките кавърдисват нейните песни! Джия не е българка пък. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 3 минути, DevilWish каза: Ами по-добре вместо да се мъчат с еднотипни песни. Тези определено си заслужават. Ама дали ще са на Джия? Може някоя друга да я изпревари? Анелия вече има пара, да я взема. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари