pechenko Публикувано на Юни 4 Report Share Публикувано на Юни 4 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 music: Daniel Ganev arrangement: Daniel Ganev rec | mix: DG PRODUCTION stem master: Reptilla SRP STUDIO lyrics: Galena, Anastasia Mavrodieva Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Текстът е гола-вода, аранжиментът и музиката ми допадат. Дуетът с Емрах ми харесва повече, но хубаво, че дава избор на феновете какво да слушат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Ганев сериозно вече почна да се изтърква 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 @Fast да се изкаже за промотирането на домашно насилие 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Комбинацията от рими, изпяване и музика ми куца, като каканижене звучи на места. Не ми е запеваема. Нищо ново или интересно като аранжимент. Продължава линията от ЧРД. Частта от 2:39 натам ме кефи много! Клипът е хубав, но пак нищо от това, което сме свикнали да виждаме от нея. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Клипът - много се смях! Кефи ме как влиза в ролята на другата жена и на булката едновременно! Песента е яка, радва ме! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Галче пак разкатава фамилията на всички де що има чалгарки. Вече не се и опитват да ѝ съперничат. Много идейно е всичко отново - както винаги прави нещата с концепция и безкомпромисно. Само в текста можеше да вкарат някоя по-запомняща се фраза, но за това си има Ергенът за сезона. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Познато и пято, звученето еднотипно. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alessa Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Много ми харесва, типично за Галена - силен проект за откриване на лятото. Клипът е натоварен с много символи и метафори, отличава се дори от предходните на Галена по мое мнение. Хубав проект, очаквам да стане хит и да натрупа гледания. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Най-добрата от четирите песни с нейно участие от тази година, но пак ми идва твърде обикновена. Този аранжимент го преекспонираха на макс, не е истина просто. Клипът си е клип на Галена, това е достатъчно да се каже. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 37 минути, lucellent каза: Галена сериозно вече почна да се изтърква Поправка. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Много слабо!Обикновено Ганев се старае повече само за нея и Преслава, но последните песни и на двете са мега слаби.Лошото е че няма кой да ги замести, защото новите попълнения са под всякаква критика! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Брутален проект! Текста най-много ми хареса и видях че тя го е писала заедно с Мавродиева и че участва и в други работи. Браво! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 На мен пък текста ми харесва, а музиката не толкова. Можеше аранжимента да не е толкова “сух”. Все си мислех че Ганев се раздава повече за Галена, но и тук е рециклирал доста - особено отсвирите са ми скучни. Следващия път да пробва с Оцко. С по-светла коса съвсем си прилича с Диона. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Егати пръднята! 1 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 1 час, Olay каза: @Fast да се изкаже за промотирането на домашно насилие Доколкото разбирам от сюжета на клипа, въпросните неща не са случват в действителност, а само си ги е помислила, защото й е гадно, че я зарязват пред очите й? Няма какво да му се коментира толкова. Колкото до песента, не мога да кажа че е съвсем слаба, но не ми е по вкуса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 27 минути, nikitrz каза: Много слабо!Обикновено Ганев се старае повече само за нея и Преслава, но последните песни и на двете са мега слаби.Лошото е че няма кой да ги замести, защото новите попълнения са под всякаква критика! Данна е от малкото читави, но е заключена с Да*мънд би*тс, и всяка песен и е една и съща Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Наистина мелодията е малко слаба като за Галена,клипа и той като за Валери Милев,но това й е най-доброто от последните предложение. Другите две тъпотии ще се направим че не са излизали. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Това ооОоо как е обработено все едно се дави с капки течност Да гори в любов ли пак Тоя отсвир а-ха да довърши "Шефката" ама да не бие много са го отрязали до 1/2 от него. И малко бие на тая песен: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 10 минути, FolkEmpire каза: Да гори в любов ли пак 😮 😮 😮 😮 😮 Всъщност - да! Пак! ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Трябва да спрат да работят с Ганев… нещо много се изтърка. Клипът ми допада. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 3 часа , DevilWish каза: Кефи ме как влиза в ролята на жена ... Поправено. Добре и се е получила ролята на жена след транс ролята в клипа с Умрях ... 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Слабо е и абсолютно ненужно. Мазното в песента няма да бие дуета с Умрях. Онова ще е по голям хит. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Доста по-добре от очакванията ми. Малко ми звучи като Кости. Според мен има потенциал да задържи стабилни гледания, както Еуфория и други. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.