Гальо Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Жесток хит, въпреки познатото звучене и ритъм. Толкова по-добра да е в самостоятелните песни, а все се забива в глупави дуети, където за да спасява някой - се забива сама. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Брутален е точната дума, която пасва на проекта. Отново пипнато професионално по всички детайли, но не съм и очаквала да е друго. Зарибява още от първите секунди. Клипа е както винаги с идея и различен. Визиите са повече от жестоки. Галена като булка е удар в сърцето. 😍👑 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Песента нее лоша... Но за да има успех трябваше да заложат на текста - Наздраве! Нека пие всичко живо! Аз ще пия за раздяла, нищо хубаво не ви желая! Щастлив бъди, но не и с нея! Не мисля че някой DJ-й ще я пусне на нечия сватба заради текста който е мрачен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Най-скучната песен на Галена за последните няколко години. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Страхотен проект! Текстът е много добър. Като цяло тя и там винаги обръща внимание, за да има разнообразие от изразни средства. Клипът е топ. Там поне има изобилие от добри екипи, за сметка на композиторите. Музиката е добра, но е време да си даде малко почивка от Ганев, поне докато не и направи песни тип "Еуфория" , които да се отличават от всичко излязло на пазара. Като цяло, въпреки критиката за авторите, с "Ергенът" и "Горчиво" успя да се реваншира за тъпото трио и "Името ти". Просто към нея винаги очакванията ни ще са за повече, защото е Галена и знаем какви неща може да предложи и го е правила десетки пъти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 преди 2 часа , Marin каза: Не мисля че някой DJ-й ще я пусне на нечия сватба заради текста който е мрачен. Нали, и песента с Емрах също няма да я пускат по сватбите, защото момчето пее, че не иска да се жени. Трябваше да се сетят за това преди да запишат и двете песни… 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 На първо слушане - добре, после на repeat 😁🔝 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Нищо впечатляващо и като текст и като видео от Галена! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Оф аман вече с този Ганев. То всичко му е 1:1. Мега изтъркано, за всяка певица прави еднакви песни. И точно Галена защо още му се връзва не знам. “Еуфория” беше различна. Тази тук прилича на 10 други. Насилието в клипа ми дойде в повече. “Просто шоу” вече сме го гледали. Очаквах повече определено. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Не съм очаквал толкова слаб проект от Галена, но като цяло е нормално. Трябва ѝ почивка определено, че са си буустне креативността и усещането за хитове. Тук само най-големите ѝ фенове припадат по всичко, което е нормално може би. Истината е, че след Внл само онази простотия стана истински хит с дамян. Другите името ти еъфория и чрд минаха и заминаха, пък вие им бройте милионите. За мен тази оесен няма и капка от заряда на един от последните ѝ огромни хитове, които и до днес си слушам 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.