Fast Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 преди 1 час, meleto каза: Фаст, ти отдавна си започнал с внушенията, че някой те преследва. Още от Кондома, и продължава с Ето ти пример с фиаското с цигарите. 1 2 Виж за каква бройка постове става дума. И това дори не са всичките сигурно. Още в онези години съм констатирал, че се държи обсебващо, както е видно от онзи скрийншот. След като това изтъня, започна да се занимава с тогавашните ми права, и написа няколко неверни доклада за мен. Не помня всичките, но ми се е запазило в съзнанието онзи, в който изопачаваше че съм казал "нередовен" като обида (цък). Сега, когато нямам права, се е хванал в позициите ми по човешките права, и прави злобни подмятания, без никой да го е споменавал никъде, напр. това последното, че не съм принадлежал никъде, дори ЛГБТ и подобни. Всичко е документирано в темата общо взето. Просто човек трябва да се разрови. Ако открия още тънкости, ще ги поствам тук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 @meleto може ли да ми смениш ника на Бял Мерцедес Благодаря. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 1 час , Lelqtian каза: @meleto може ли да ми смениш ника на Бял Мерцедес Благодаря. То не отпадна ли това със сменянето на никове? Много ти е як ника, айде сега! Да развеем белите чаршафи! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 5 Author Report Share Публикувано Март 5 Понеже в темата споменах за репутационни щети, искам да ви покажа в данни колко големи са. Когато бяха въведени реакциите, не пишех (чак) толкова контроверсиални неща, изключих режима "заслепен фен" и въпреки това имам най-нисък енгейджмънт рейт от всички модератори, избирани през новата система, сравним със спорадични потребители, при положение че уж според официалния ранкинг съм сред "топ" потребителите, и не съм излизал в големи паузи. Използвах следната формула: Брой положителни реакции / ( Коментари + (Години членство * 100) + (Средно коментари на теб * 10) + 1 ) Ето какво излезе. Потребител Енгейджмънт рейт Willy 1.875721621 Kriminal 1.435023752 Starboy (напуснал след голям период от активност) 1.345383036 pechenko 1.013651568 omline (напуснал, малко коментари) 0.8685320308 Stela 0.8204163331 DevilWish 0.7939331155 Амброжка. (напуснал, малко коментари) 0.5970058909 Fast 0.5494150907 djmuri (напуснал, малко коментари) 0.120994402 Това не е нормално. Средния енгейджмънт рейт сред топ 100 коментаторите е 0,594518552470171, за форума като цяло е 0,241646033139479. Потребителите с над 10к коментара, с изключение на @SG който е със 0.6723156600105912, имат най-малко 0.79-0.80. Формално и двамата сме си в блок листите от 2021. Тези данни сочат, че четвърта година не мога да си възвърна напълно кредибилността, след като въпросния зададе тонът, че съм бил такъв-онакъв. Защо поствам това? Дори в контекста на малък форум са възможни кампании за уронване на престижа, и никой, не е застрахован. Ясно е че във форума няма как да се въведат регулации против клевета, защото ще бъдат трудни за енфорсиране, но използвайте този случай като документация как ДА НЕ СЕ ДЪРЖИТЕ, когато някой се опитва да ви обстрелва. Бера си плодовете, че тогава не знаех по-добре. Пазете се. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 9 минути, Fast каза: Понеже в темата споменах за репутационни щети, искам да ви покажа в данни колко големи са. Когато бяха въведени реакциите, не пишех (чак) толкова контроверсиални неща, изключих режима "заслепен фен" и въпреки това имам най-нисък енгейджмънт рейт от всички модератори, избирани през новата система, сравним със спорадични потребители, при положение че уж според официалния ранкинг съм сред "топ" потребителите, и не съм излизал в големи паузи. Използвах следната формула: Брой положителни реакции / ( Коментари + (Години членство * 100) + (Средно коментари на теб * 10) + 1 ) Ето какво излезе. Потребител Енгейджмънт рейт Willy 1.875721621 Kriminal 1.435023752 Starboy (напуснал след голям период от активност) 1.345383036 pechenko 1.013651568 omline (напуснал, малко коментари) 0.8685320308 Stela 0.8204163331 DevilWish 0.7939331155 Амброжка. (напуснал, малко коментари) 0.5970058909 Fast 0.5494150907 djmuri (напуснал, малко коментари) 0.120994402 Това не е нормално. Средния енгейджмънт рейт сред топ 100 коментаторите е 0,594518552470171, за форума като цяло е 0,241646033139479. Потребителите с над 10к коментара, с изключение на @SG който е със 0.6723156600105912, имат най-малко 0.79-0.80. Формално и двамата сме си в блок листите от 2021. Тези данни сочат, че четвърта година не мога да си възвърна напълно кредибилността, след като въпросния зададе тонът, че съм бил такъв-онакъв. Защо поствам това? Дори в контекста на малък форум са възможни кампании за уронване на престижа, и никой, не е застрахован. Ясно е че във форума няма как да се въведат регулации против клевета, защото ще бъдат трудни за енфорсиране, но използвайте този случай като документация как ДА НЕ СЕ ДЪРЖИТЕ, когато някой се опитва да ви обстрелва. Бера си плодовете, че тогава не знаех по-добре. Пазете се. изявени лидерки сме на форума с @xroflx9 ,а липсваме от статистиката!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 17 минути, fengergana каза: изявени лидерки сме на форума с @xroflx9 ,а липсваме от статистиката!!! Мило,аз доколкото разбрах в тази класация са включени само хора,които са/били модератори 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 преди 1 час, xroflx9 каза: Мило,аз доколкото разбрах в тази класация са включени само хора,които са/били модератори Мда, че не е нормално 2 пъти модератор (всъщност 3) да бъде само една позиция преди някой, който не успя да си изкара първия "мандат" и по-назад от едномандатни модератори. Излиза, че аз съм го отнесъл най-много от това, че съм бил модератор, непропорционално в сравнение с другите членове, а той ме подронваше точно в тази сфера (с невалидни доклади, например). Една от позитивите на виртуалните среди е, че може пряко да се проследи какъв е бил реалния impact от нечии поведения. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 От 5.06.2023 г. от 19:10, DevilWish каза: @Fast @Lelqtian послушайтe го! ❤️ Мисля, че можете да стигнете до консенсус. Било - каквото било, забравете го. На времето и ние правихме страшни скандали и какво ли не сме си казвали във форума, но и това ще отмине... Всяко нещо с времето си. @asylum Дал съм линк на колегите, всеки ще си каже мнението. И предполагам, че ще затворим темата, то няма какво друго да се направи, но за всеки случай трябва и другите модератори да изкажат мнението си. Тагвам ги и тук - @meleto @Stela @Willy @pechenko колеги, вие сте! Модераторите, тая тема сте я зазатваряли от две години, ма още седи и става жертва на форумна некромантия. Не е ли време официално да и теглите ключа? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 Модераторите бяха решили да я държат отворена, и може да се каже, че е малко като съдебно дело, и аз си награждавам случая, след като отсъства формално споразумение (не признава вина, не е пристъпил да се извини и тн. след като видно е навредил емоционално, репутационно), а само забрана за обсъждане. Изрично съм споменал: От 9.06.2023 г. от 10:16, Fast каза: Ако открия още тънкости, ще ги поствам тук. Аз лично се старая да не го обсъждам извън контекста на инцидента и няма да пристъпя в тази посока. Случаят е особено релевантен в момента, защото последно време го виждам да наглее и срещу администрацията, а хич не е невинен. Тук има предпоставки за: - Заплахи и умишлено причиняване и наслада от нечие страдание - Продължителни личностни нападки, използване на обидни псевдоними - Репутационни щети (които в момента адресирам) Които никога не са били разглеждани в подробност, защото не е имало обсъждане върху доказателствата. Давам ви втори шанс да не претупвате нещата, сега когато има поне някакви бегли данни, че поведенията му са имали негативен ефект върху потребител на форума. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 8 часа , Lelqtian каза: Модераторите, тая тема сте я зазатваряли от две години, ма още седи и става жертва на форумна некромантия. Не е ли време официално да и теглите ключа? Снощи видяхме, че е отворена. Мисля, че даже бяхме забравили за тази тема. Нека и другите колеги решат какво ще я правим. @Ergeni @Stela @Willy @pechenko 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 От 6.06.2023 г. от 15:27, Willy каза: Темата остава отворена за коментари! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 1 час, Fast каза: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 4 часа , DevilWish каза: Снощи видяхме, че е отворена. Мисля, че даже бяхме забравили за тази тема. Нека и другите колеги решат какво ще я правим. @Ergeni @Stela @Willy @pechenko То и аз така, и затова викам че е време. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 "Данните не са в моя полза, нямам контра-аргументи, така че нека да затворим темата" хмм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Затварям темата тогава. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Бан никой няма да получава. По този логика понеже @asylum & @Lelqtian ми се правят на интересни - трябва да ги банна? Да, те непрекъснато опитват да ме дискредитират, и? Разберете, че ако някой тенденциозно ви натиска и му се получава пред останалите - вероятно в нещо грешите. Ако няма нарушения на правилата, останалото са междуличностни отношения. Или по-точно междуфорумни. Кой кого харесва или не е въпрос на позиция. преди 16 часа , Fast каза: Понеже в темата споменах за репутационни щети, искам да ви покажа в данни колко големи са. Когато бяха въведени реакциите, не пишех (чак) толкова контроверсиални неща, изключих режима "заслепен фен" и въпреки това имам най-нисък енгейджмънт рейт от всички модератори, избирани през новата система, сравним със спорадични потребители, при положение че уж според официалния ранкинг съм сред "топ" потребителите, и не съм излизал в големи паузи. Използвах следната формула: Брой положителни реакции / ( Коментари + (Години членство * 100) + (Средно коментари на теб * 10) + 1 ) Ето какво излезе. Потребител Енгейджмънт рейт Willy 1.875721621 Kriminal 1.435023752 Starboy (напуснал след голям период от активност) 1.345383036 pechenko 1.013651568 omline (напуснал, малко коментари) 0.8685320308 Stela 0.8204163331 DevilWish 0.7939331155 Амброжка. (напуснал, малко коментари) 0.5970058909 Fast 0.5494150907 djmuri (напуснал, малко коментари) 0.120994402 Това не е нормално. Средния енгейджмънт рейт сред топ 100 коментаторите е 0,594518552470171, за форума като цяло е 0,241646033139479. Потребителите с над 10к коментара, с изключение на @SG който е със 0.6723156600105912, имат най-малко 0.79-0.80. Формално и двамата сме си в блок листите от 2021. Тези данни сочат, че четвърта година не мога да си възвърна напълно кредибилността, след като въпросния зададе тонът, че съм бил такъв-онакъв. Защо поствам това? Дори в контекста на малък форум са възможни кампании за уронване на престижа, и никой, не е застрахован. Ясно е че във форума няма как да се въведат регулации против клевета, защото ще бъдат трудни за енфорсиране, но използвайте този случай като документация как ДА НЕ СЕ ДЪРЖИТЕ, когато някой се опитва да ви обстрелва. Бера си плодовете, че тогава не знаех по-добре. Пазете се. Мен защо ме няма в табличката? (Средно коментари на теб * 10) + 1 - това какво точно е? И защо е по 10 +1? Защо години членство е по 100? Как я реши тази формула да изглежда точно така? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 2 минути, Ergeni каза: Бан никой няма да получава. По този логика понеже @asylum & @Lelqtian ми се правят на интересни - трябва да ги банна? Да, те непрекъснато опитват да ме дискредитират, и? Разберете, че ако някой тенденциозно ви натиска и му се получава пред останалите - вероятно в нещо грешите. Ако няма нарушения на правилата, останалото са междуличностни отношения. Или по-точно междуфорумни. Мен защо ме няма в табличката? (Средно коментари на теб * 10) + 1 - това какво точно е? И защо е по 10 +1? Защо години членство е по 100? Как я реши тази формула да изглежда точно така? Раздай си бан моментално. Чувствам се смъртно обиден да ми приписваш междуфорумни или каквито и да било отношения с потребители в елитния клуб "блокиран" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 5 минути, Lelqtian каза: Раздай си бан моментално. Чувствам се смъртно обиден да ми приписваш междуфорумни или каквито и да било отношения с потребители в елитния клуб "блокиран" Не виждам кога съм ти приписал каквото и да е. Говорех по принцип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 преди 1 час, Ergeni каза: Бан никой няма да получава. По този логика понеже @asylum & @Lelqtian ми се правят на интересни - трябва да ги банна? Да, те непрекъснато опитват да ме дискредитират, и? Разберете, че ако някой тенденциозно ви натиска и му се получава пред останалите - вероятно в нещо грешите. Ако няма нарушения на правилата, останалото са междуличностни отношения. Или по-точно междуфорумни. Мен защо ме няма в табличката? (Средно коментари на теб * 10) + 1 - това какво точно е? И защо е по 10 +1? Защо години членство е по 100? Как я реши тази формула да изглежда точно така? Теб те джафка от около година. Няма как да усетиш на момента, но погледни как се отрази на мен, някой, търпял същото поведение с години. Защото си админ. Аз се съпоставям с модераторите. През повечето ми време тук съм бил модератор. По формулата има върху какво да се работи. Може би трябва да помисля за по-ефективен подход. Ако се интересуваш от по-точни данни, не е проблем да ти изпратя CSV файла направо. Ама както и да го смяташ, все ще излизат г/д подобни цифри. Това, което се опитам да покажа че имам анормално нисък енгейжмънт като за 1) меийстрийм потребител с голямо присъствие 2) бивш, двукратен/трикратен модератор 3) потребител с над 10к коментара. В общи линии, смятам че кампанията на Lelqtian да ме представи като едностранен, арогантен лицемер известен със своите злоупотреби е попречила да развия своя енгейжмънт по органичен начин. Не претендирам, че трябва да съм по-известен от останалите модератори, а да стигам поне 0.70-75. 0.54 е плачевно ниско. Той до голяма степен работи като пропагандист. Не обичам съветски реликви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 преди 36 минути, DevilWish каза: Не, разбира се. Допускам, че може да ти е изглеждало така отстрани, защото наистина ти бях писал, че е хубаво да стигнете до консенсус. Мисля, че няма да има такъв процес. Колегите са оставили темата. Аз даже снощи ги питах, но днес след като написа нещо за затваряне на темата, бях решил, че буквално апелираш да я затворим. Добре, че @Willy реагира бързо и я отвори. Ами честно да ти кажа, не съм останал с впечатление някой от колегите да има проблем с въпросния потребител.... и не мога да кажа те на какво мнение са по този казус. Прочетох само това, което ти е написал @Ergeni Той работи на принципа "ще си избера "любимец" и ще го изцедя" Помня как изтормози lucas и I_N_P до напускането им. С мен се провали, все пак още съм тук, но щетата в репутацията е налице. В момента се е захванал с мелето. Тук вече не го разбирам. Нов форум ли иска да прави? Мелето няма как да си "тръгне" но без малко продаде този, което е алармиращо. Аз лично не бих присъствал във форум, където единственото правило е "Ваня Великова е върхът" . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 6 минути, Fast каза: Той работи на принципа "ще си избера "любимец" и ще го изцедя" Помня как изтормози lucas и I_N_P до напускането им. С мен се провали, все пак още съм тук. В момента се е захванал с мелето. Тук вече не го разбирам. Нов форум ли иска да прави? Мелето няма как да си "тръгне" но без малко продаде този, което е алармиращо. Това предполагам е било преди години, когато Лукас и другия потребител са били модератори? За съжаление нямам много спомени от тогава. Аз даже наскоро и от @Willy разбрах, че и преди е бил модератор. Знаех само за @Stela и @pechenko от нашите форумци. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 преди 6 минути, DevilWish каза: Това предполагам е било преди години, когато Лукас и другия потребител са били модератори? За съжаление нямам много спомени от тогава. Аз даже наскоро и от @Willy разбрах, че и преди е бил модератор. Знаех само за @Stela и @pechenko от нашите форумци. Не, почна да се занимава с екипа покрай мен. Преди това стоеше в плътно в сферата Деса vs. Камелия. Иронично, аз съм OP на темата, защото ме дразнеше че този спор се разпростираше в тогавашните Поп фолк скандали. Можете да проследите оригиналните им караници тук. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 4 минути, Fast каза: Не, почна да се занимава с екипа покрай мен. Преди това стоеше в плътно в сферата Деса vs. Камелия. Иронично, аз съм OP на темата, защото ме дразнеше че този спор се разпростира в тогавашните Поп фолк скандали. Можете да проследите оригиналните им караници тук. Уау. Доста се е изписало тук? То винаги е имало такива войни. Първо Глория-Ивана, после Деси Слава-Камелия, Преслава-Галена.... май по едно време Андреа-Цветелина Янева? Значи тази тема е Ябълката на раздора? 😮 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 31 минути, DevilWish каза: Уау. Доста се е изписало тук? То винаги е имало такива войни. Първо Глория-Ивана, после Деси Слава-Камелия, Преслава-Галена.... май по едно време Андреа-Цветелина Янева? Значи тази тема е Ябълката на раздора? 😮 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.