BULGARIANXTRASH Публикувано Петък в 17:31 Report Share Публикувано Петък в 17:31 Сигурно иска да спи с теб 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Петък в 20:17 Author Report Share Публикувано Петък в 20:17 преди 2 часа , BULGARIANXTRASH каза: Сигурно иска да спи с теб Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Събота в 01:02 Report Share Публикувано Събота в 01:02 преди 7 часа , BULGARIANXTRASH каза: Сигурно иска да спи с теб Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 02:48 Author Report Share Публикувано Събота в 02:48 От 6.03.2025 г. от 17:36, Ergeni каза: Бан никой няма да получава. По този логика понеже @asylum & @Lelqtian ми се правят на интересни - трябва да ги банна? Да, те непрекъснато опитват да ме дискредитират, и? Разберете, че ако някой тенденциозно ви натиска и му се получава пред останалите - вероятно в нещо грешите. Ако няма нарушения на правилата, останалото са междуличностни отношения. Или по-точно междуфорумни. Кой кого харесва или не е въпрос на позиция. Прочетох поста ти отново и по-внимателно, и разбрах какво ти пречи да погледнеш обективно над този проблем. Третираш го като двустранен, т.е. двамата сме еднакво "виновни" за случилото се, което е погрешно. Lelqtian ми е нанесъл емоционални вреди (пропукан емоционален резонанс, реакции, наподобяващи на пост-травматичен стрес, вследствие на хроничното му конфронтационно поведение спрямо мен) и репутационни вреди (нарушен енгейжмънт рейт, поради дългогодишно разпространение на невярна информация относно характерът ми, моралът ми [въпреки че не ме познава лично] и стилът на модериране и тн.) Аз никога не съм вършил такива неща срещу него. Може да се каже, че неговото е поведение е проактивно/инструментално, а моето реактивно. Това не е едно и също. Аз, като засегната страна в случая, имам право на реперации, и в момента се опитвам да използвам това право. Реално погледнато, ако се отвори разгърне профилът му, може да бъдат събрани достатъчно наказателни точки, защото хронично е нарушавал т, 1.12 (за унизяване) и т. 1.13. (за псевдоними) спрямо мен, но тогава не съм могъл да действам поради статута си на модератор. Той е експлоатирал това, защото ако го бях наказвал, щеше да бъде в конфликт на интереси, а не ми беше приятно да ръчкам останалите в мод чата. Мисля че само един път се бях изпуснал, за което бях и наказан. В правилника има уредена т. 7.1. за банове извън точковата система, но се отнася пермаметни банове. Ако бъде изменена на "При безобразно нарушаване, на който и да е член (точка) от настоящите правила, Модераторите или Администратор имат право да наложат временен перманентен бан, без да се съобразяват с точковата система, описана в т.6.. и комплексни случаи като този може да минават през тази рамка. Не ми е толкова важно да бъде баннат, колкото да му изпратен сигнал че не е недосегаем, и че в този форум има граници. Сам виждаш как се държи, дори с теб. Искам да се уверя, че няма да се отнесе по този начин не само с мен, а никой друг потребител повече. Тагвам @lucas и @I_N_P тук за да получат мейл. Можете да разкажете и за вашите изживявания с въпросния. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 04:59 Author Report Share Публикувано Събота в 04:59 преди 2 часа , Fast каза: временен или перманентен Корекция Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Събота в 08:07 Report Share Публикувано Събота в 08:07 преди 5 часа , Fast каза: Прочетох поста ти отново и по-внимателно, и разбрах какво ти пречи да погледнеш обективно над този проблем. Третираш го като двустранен, т.е. двамата сме еднакво "виновни" за случилото се, което е погрешно. Lelqtian ми е нанесъл емоционални вреди (пропукан емоционален резонанс, реакции, наподобяващи на пост-травматичен стрес, вследствие на хроничното му конфронтационно поведение спрямо мен) и репутационни вреди (нарушен енгейжмънт рейт, поради дългогодишно разпространение на невярна информация относно характерът ми, моралът ми [въпреки че не ме познава лично] и стилът на модериране и тн.) Аз никога не съм вършил такива неща срещу него. Може да се каже, че неговото е поведение е проактивно/инструментално, а моето реактивно. Това не е едно и също. Аз, като засегната страна в случая, имам право на реперации, и в момента се опитвам да използвам това право. Реално погледнато, ако се отвори разгърне профилът му, може да бъдат събрани достатъчно наказателни точки, защото хронично е нарушавал т, 1.12 (за унизяване) и т. 1.13. (за псевдоними) спрямо мен, но тогава не съм могъл да действам поради статута си на модератор. Той е експлоатирал това, защото ако го бях наказвал, щеше да бъде в конфликт на интереси, а не ми беше приятно да ръчкам останалите в мод чата. Мисля че само един път се бях изпуснал, за което бях и наказан. В правилника има уредена т. 7.1. за банове извън точковата система, но се отнася пермаметни банове. Ако бъде изменена на "При безобразно нарушаване, на който и да е член (точка) от настоящите правила, Модераторите или Администратор имат право да наложат временен перманентен бан, без да се съобразяват с точковата система, описана в т.6.. и комплексни случаи като този може да минават през тази рамка. Не ми е толкова важно да бъде баннат, колкото да му изпратен сигнал че не е недосегаем, и че в този форум има граници. Сам виждаш как се държи, дори с теб. Искам да се уверя, че няма да се отнесе по този начин не само с мен, а никой друг потребител повече. Тагвам @lucas и @I_N_P тук за да получат мейл. Можете да разкажете и за вашите изживявания с въпросния. Жив за оплакване 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Събота в 09:32 Report Share Публикувано Събота в 09:32 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 12:47 Author Report Share Публикувано Събота в 12:47 преди 4 часа , THE IIconic каза: Жив за оплакване Не че и очаквам разбиране от някой като теб. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 14:19 Report Share Публикувано Събота в 14:19 преди 1 час , Fast каза: Не че и очаквам разбиране от някой като теб. Защо го тормозиш! Апелирам за бан! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 14:33 Author Report Share Публикувано Събота в 14:33 преди 14 минути, asylum каза: Защо го тормозиш! Апелирам за бан! Не се опитвам да го обидя, а намекна че има тенденция да се "огъва" пред привидно "по-силния" . Когато онзи бан за хомофобски коментар беше на карта, той, въпреки че е гей, застана зад агресора. Както и сега. Позицията на такива хора не струва и две стотинки, поне за мен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 16:11 Report Share Публикувано Събота в 16:11 преди 1 час , Fast каза: Не се опитвам да го обидя, а намекна че има тенденция да се "огъва" пред привидно "по-силния" . Когато онзи бан за хомофобски коментар беше на карта, той, въпреки че е гей, застана зад агресора. Както и сега. Позицията на такива хора не струва и две стотинки, поне за мен. Дискриминация, уронване на престиж, сочене с пръст. Моментален перманентен бан! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 19:10 Author Report Share Публикувано Събота в 19:10 преди 2 часа , asylum каза: Дискриминация, уронване на престиж, сочене с пръст. Моментален перманентен бан! Не, не вадя от контекст. И не, не е правилно автоматично да се гледа със скептицизъм към подобни случаи защото някой може да извади нещо от контекст. Това е малко като да не се пресича, защото има коли. Ама ако не пресечеш, как ще стигнеш до дестинацията? Аз вярвам в субстанцията на доказателствата, които съм представил, и че това е модел на поведение, но никъде не съм казвал, че твърденията ми не подлежат на критичен анализ. Вместо да се бяга от проблема, трябва да бъдат погледнати фактите, защото както и @DevilWish каза, безпрецедентно да съществува подобна тема за обикновен потребител. Щом е направена, значи има защо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 19:31 Author Report Share Публикувано Събота в 19:31 преди 36 минути, asylum каза: I as shte napravya tema za tebe togas Това пък защо? Разбирам, че искаш да го защитиш ама. Но ако наистина направиш, апелирам и двете да се гледат на равни начала. Аз няма да се бъркам. Всъщност, ще бъде интересно ако аз бъда наказания, защото това няма да рефлектира върху мен. Да бъде предоставяна защита на агресор е грешно в толкова аспекти. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 20:27 Author Report Share Публикувано Събота в 20:27 Ако нямаш нищо съдържателно да добавиш, какво правиш тук? Поне като си решил да го защитаваш, прави го на етична основа. Защо трябва да заплашваш и обиждаш? Но ти дружиш с него, така че нищо изненадващо тук. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 21:10 Author Report Share Публикувано Събота в 21:10 преди 40 минути, asylum каза: Нямам нищо против теб специално. Не знам защо продължаваш с епитетите и нападките. Не знам какви сте точно, не е моя работа да ви светя, но виждам че се държиш все едно говоря за теб. Ако му се пишеш адвокат, така само го отслабваш, защото такъв език тръгва, когато отсъстват аргументи. Аз бях модератор именно защото гледах върху нещата по легалистичен начин. За всеки стил на изразяване си има място. Не всеки който не default-ва към сарказъм, ирония и абсурдизъм е "луд" по-дефиниция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Събота в 22:36 Report Share Публикувано Събота в 22:36 @Fast ти лелята искаш с бан, от цялата работа @asylum изгоря. Наистина не виждам причина да продължава тази тема. Да видим ще има ли още наказани. Спазвайте правилата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 23:23 Author Report Share Публикувано Събота в 23:23 преди 54 минути, Ergeni каза: @Fast ти лелята искаш с бан, от цялата работа @asylum изгоря. Наистина не виждам причина да продължава тази тема. Да видим ще има ли още наказани. Спазвайте правилата. Не непременно. Всичко е добре дошло, стига да бъде изпратен statement. За мен символиката е от най-голямо значение. Една идея, която ми се върти в главата е да му направите точките 49, така при всяко едно потенциално нарушение може да му коства голяма почивка. Друго, което ми идва наум е репутацията му да бъде значително намалена. Но първо ми се иска да бъдат опознат контекста и огледани самите доказателства, за да бъде всичко честно. Този случай е всякакъв но не и безсвойствен. Отне ми време да документирам всичко и представя допълнителни аргументи. Оставям картите във вас. Измислете нещо. Тази година е година за промени, и се надявам нещо да се промени в тази посока. Извинявам се за обемните постове. Иначе ми е тъпо за @asylum, защото не таях лоши чувства към него, даже донякъде го харесвах, и изведнъж да ми се нахвърли така. Потресен съм. Мен може някой да ме разочарова, но не играя игри на лоялност. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Неделя в 01:32 Report Share Публикувано Неделя в 01:32 @Fast 2025-та година сме, а тази тема я започна през 2023-та... Наистина ли 2 години продължаваш да го мислиш и не си го преодолял? Хората по-бързо преживяват и забравят доста по-големи драми, а ти все още искаш бан за @Lelqtian. 😁 Та по каква причина да му увеличаваме точките на 49? Точки се получават при вече направено нарушение и така се натрупват, а не за да може при евентуално следващо то да бъде по-дълго. А това за репутацията е не по-малко абсурдно искане. Не знам дали има смисъл да ти обяснявам защо звучиш абсурдно в исканията си, защото ти за 2 години не успя да превъзмогнеш нещата и не мисля, че сега ще ни разбереш. С какво ще те успокои бан, точки или намалена репутация на @Lelqtian? Ами той може да поиска същото за теб, защото 2 години не спираш да настройваш и водиш агитации да бъде баннат. Представи си, че може и той да се е почувствал засегнат, стресиран и тормозен от това.. 😉 Мнението ми остава непроменено - няма нарушение на правилата на форума, съответно няма бан, нито пък други рестрикции несъществуващи в правилика. Ти си бил мод и го знаеш много добре. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Неделя в 02:33 Author Report Share Публикувано Неделя в 02:33 На който не му се четат 6 страници, описал съм г/д всичко в другата тема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Неделя в 02:48 Report Share Публикувано Неделя в 02:48 преди 4 часа , Ergeni каза: @Fast ти лелята искаш с бан, от цялата работа @asylum изгоря. Наистина не виждам причина да продължава тази тема. Да видим ще има ли още наказани. Спазвайте правилата. 1) Асайлъма от къв зор имал 7 точки за 7, като с толкова победи в дневната класация, би следвало да има минус безкрайност? 2) Бан има защото оставихте темата отворена за да си разигравал някой коня поради причини, които мисля са очевидни, и съответно няма да изреждам. Свали му бана. Като ти се раздават такива, автора и съживител на темата е за такъв поради простичкия факт как нарушава договорката от преди колко години вече станаха според която нямаше да си обръщаме внимание и ще се игнориране взаимно. Нещо, което не се случва но твърде едностранно, а ти уж беше свидетел и гарант на въпросната сделка? преди 1 час, Stela каза: @Fast 2025-та година сме, а тази тема я започна през 2023-та... Наистина ли 2 години продължаваш да го мислиш и не си го преодолял? Хората по-бързо преживяват и забравят доста по-големи драми, а ти все още искаш бан за @Lelqtian. 😁 Та по каква причина да му увеличаваме точките на 49? Точки се получават при вече направено нарушение и така се натрупват, а не за да може при евентуално следващо то да бъде по-дълго. А това за репутацията е не по-малко абсурдно искане. Не знам дали има смисъл да ти обяснявам защо звучиш абсурдно в исканията си, защото ти за 2 години не успя да превъзмогнеш нещата и не мисля, че сега ще ни разбереш. С какво ще те успокои бан, точки или намалена репутация на @Lelqtian? Ами той може да поиска същото за теб, защото 2 години не спираш да настройваш и водиш агитации да бъде баннат. Представи си, че може и той да се е почувствал засегнат, стресиран и тормозен от това.. 😉 Мнението ми остава непроменено - няма нарушение на правилата на форума, съответно няма бан, нито пък други рестрикции несъществуващи в правилика. Ти си бил мод и го знаеш много добре. Да бе, после да се чудя кой от новопристигналите трябва да слагам отново във игнор листата. Сега си е много хубаво, аз си спамя на воля, а други хора злобеят игнорирани и се чудят каква нова версия да лансират за неща, които никого другиго не вълнуват. Само и само някой да им обърне внимание, че нямат форум който да продават на сигналточкавеце и после не И настина хлопайте кепенците на тая тема вече, че не останаха дъски в дюшемето неразхлопани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Неделя в 03:58 Author Report Share Публикувано Неделя в 03:58 преди 2 часа , Stela каза: @Fast 2025-та година сме, а тази тема я започна през 2023-та... Наистина ли 2 години продължаваш да го мислиш и не си го преодолял? Хората по-бързо преживяват и забравят доста по-големи драми, а ти все още искаш бан за @Lelqtian. 😁 Та по каква причина да му увеличаваме точките на 49? Точки се получават при вече направено нарушение и така се натрупват, а не за да може при евентуално следващо то да бъде по-дълго. А това за репутацията е не по-малко абсурдно искане. Не знам дали има смисъл да ти обяснявам защо звучиш абсурдно в исканията си, защото ти за 2 години не успя да превъзмогнеш нещата и не мисля, че сега ще ни разбереш. С какво ще те успокои бан, точки или намалена репутация на @Lelqtian? Ами той може да поиска същото за теб, защото 2 години не спираш да настройваш и водиш агитации да бъде баннат. Представи си, че може и той да се е почувствал засегнат, стресиран и тормозен от това.. 😉 Мнението ми остава непроменено - няма нарушение на правилата на форума, съответно няма бан, нито пък други рестрикции несъществуващи в правилика. Ти си бил мод и го знаеш много добре. Ще бъде на прага за дълъг бан, което би го принудило да се държи сравнително по-респективно. Относно намалената репутация: Не е подходящо потребител за когото е известно, че е участвал в тормоз, клеветничество тн. да стои по лидербордовете. Какво говори това за форума? Преди всичко е важна символиката - тук не е място за агресори. Има нарушени правила, които не са санкционирани поради риск от конфликт на интереси. Най-изявено е псевдонимничество му. То не бяха трибуквеници, четирибуквеници, ЖПО-та, БХТ-та - каквото се сетиш. Представи си че години наред някой ежедневно ти е бил шамари. Ще го преодолееш ли лесно? Вербалния и емоционалния тормоз действат върху същите центрове в мозъка. Всеки, който не е бил в тази позиция трудно би разбрал за какво говоря. Но тук има и емпирични данни за вреди. Вдигнах темата главно заради тях. Може би най-фрапиращото от всичко е, че той се държи като победител, не критикува, направо ви нарежда да отбанвате потребители и не сваля арогатния тон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Неделя в 07:46 Report Share Публикувано Неделя в 07:46 преди 4 часа , Lelqtian каза: 1) Асайлъма от къв зор имал 7 точки за 7, като с толкова победи в дневната класация, би следвало да има минус безкрайност? 2) Бан има защото оставихте темата отворена за да си разигравал някой коня поради причини, които мисля са очевидни, и съответно няма да изреждам. Свали му бана. Като ти се раздават такива, автора и съживител на темата е за такъв поради простичкия факт как нарушава договорката от преди колко години вече станаха според която нямаше да си обръщаме внимание и ще се игнориране взаимно. Нещо, което не се случва но твърде едностранно, а ти уж беше свидетел и гарант на въпросната сделка? Да бе, после да се чудя кой от новопристигналите трябва да слагам отново във игнор листата. Сега си е много хубаво, аз си спамя на воля, а други хора злобеят игнорирани и се чудят каква нова версия да лансират за неща, които никого другиго не вълнуват. Само и само някой да им обърне внимание, че нямат форум който да продават на сигналточкавеце и после не И настина хлопайте кепенците на тая тема вече, че не останаха дъски в дюшемето неразхлопани. 1. От такъв зор, че ги е натрупал. Има тема дето се намаляват точките, не знам да е писал там. 2. Бан има, защото го обиждаше. Вината си е само негова. 3. Не помня нищо за сделки, минали са години, бре. Как подяволите вие помните? И двамата сте твърде злопаметни. Оправяйте сА. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Неделя в 08:57 Report Share Публикувано Неделя в 08:57 преди 1 час, Ergeni каза: 1. От такъв зор, че ги е натрупал. Има тема дето се намаляват точките, не знам да е писал там. 2. Бан има, защото го обиждаше. Вината си е само негова. 3. Не помня нищо за сделки, минали са години, бре. Как подяволите вие помните? И двамата сте твърде злопаметни. Оправяйте сА. Мда, злопаметен съм и помня. Аз нямам какво да оправям, проблеми освен липсата на ключ за тая тема, подкрепяща шизофренията, нямам. Докога ще седи отворена? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Неделя в 09:00 Report Share Публикувано Неделя в 09:00 Твърде голямо внимание ти обърнахме! Чао от мен 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Неделя в 09:11 Report Share Публикувано Неделя в 09:11 преди 13 минути, Lelqtian каза: Мда, злопаметен съм и помня. Аз нямам какво да оправям, проблеми освен липсата на ключ за тая тема, подкрепяща шизофренията, нямам. Докога ще седи отворена? Не знам. Модераторите да решат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.