Jump to content

Апел за бан към @Lelqtian

Препоръчани коментари

преди 4 часа , Ergeni каза:

1. От такъв зор, че ги е натрупал. Има тема дето се намаляват точките, не знам да е писал там.

2. Бан има, защото го обиждаше. Вината си е само негова.

3. Не помня нищо за сделки, минали са години, бре. Как подяволите вие помните?

И двамата сте твърде злопаметни. Оправяйте сА.

Моят проблем не е само че си спомням конфликта, а че е повлиял деструктивно върху положението и доброто ми име тук. Не знам, от толкова време съм във форума, и съм се натъквал на много потребители, които по един или друг начин са ми правили лошо впечатление, но не съм тръгнал да ги разпъвам на кръст, както той направи с мен и ред други потребители. Начинът ми на подход в междуличностните ми отношения се различава от този към публични личности, и всеки който ме познава, знае че на мен не ми пука кой на кого фен е. Не мисля че е продуктивно хора без обществено влияние да се атакуваме един друг. Не сме две страни на една монета. Оперирам по съвсем друг начин. Мен не ме е страх да кълцам преждевременно. Ако нещата зависиха изцяло от мен, тоя дискурс щеше да бъде потушен в зародиш. Нека бъде ясно за всички, той започна целия конфликт и ескалира до неузнаваемост. Аз никога не съм питал за това. Затова го наричам агресорът в тази ситуация.

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Ergeni каза:

Не знам. Модераторите да решат.

Когато е за банове, може да решаваш, но когато не ти изнася - модераторите да решават. 

Като стана на въпрос за банове и обиди, некроманта докога ще го оставяш да ме обижда на воля? Из цитираните постове мернах агресор по мой адрес (измежду други) , или защото не го отразявам, обидата не се е случила? Пак ли мерим с двойния аршин и правилата не важат за всички. Оня ден искаше да ме пращаш на курорт за по-малко. 

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, Andrew Cunanan. каза:

Тая тема е повече от абсурдна. Не знам за какво стои още.

Тук е налице очерняне на характера (character assassination - CA), едно от най-ужасните неща, които можеш да причиниш от психологична гледна точка, умишлено да се опитваш да смажеш нечии социален капитал. Моделите му на поведение са твърде тенденциозни, за да бъде отметнато като нещо друго. 

Сподели в други сайтове

преди 53 минути, Andrew Cunanan. каза:

Тая тема е повече от абсурдна. Не знам за какво стои още.

За да трупа трафик форума. Друга причина не намирам.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Lelqtian каза:

Когато е за банове, може да решаваш, но когато не ти изнася - модераторите да решават. 

Като стана на въпрос за банове и обиди, некроманта докога ще го оставяш да ме обижда на воля? Из цитираните постове мернах агресор по мой адрес (измежду други) , или защото не го отразявам, обидата не се е случила? Пак ли мерим с двойния аршин и правилата не важат за всички. Оня ден искаше да ме пращаш на курорт за по-малко. 

Снощи просто аз бях на линия и видях репортите първи. Въобще не е толкова насочено, колкото си представяш. И да, Фаст смята, че съм на твоя страна в този спор - по-добре модераторите да решат.

Ако исках щях да те пратя на заслужен курорт. Модераторите ти скриха коментара и дотам. Но си беше за наказание. Размина ти се. В този смисъл всички са толерирани в даден момент и вече когато много се натрупа, получават бан. Относно двойния аршин - ти си спечелил не малко от него. Така че по-кротко.

Сподели в други сайтове

@Fast завиждам ти на безпроблемният ти живот. Човек с реални тревоги няма как да го засегне толкова какво пишел непознат с шеговит ник Леля ти Ан, камо ли да търси конспирации как видиш ли цел #1 на въпросния потребител била да очерни великия Фаст. Порасни. Хората имат живот и извън форума и тотално бяхме забравили за какво си се тръшкал през 2023. Пълен абсурд е да вадиш без повод тема от преди година и половина. В момента този, който "влияе деструктивно на доброто ти име във форума" си само и единствено ти с тези си детинщини.

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Gerganafen каза:

@Fast завиждам ти на безпроблемният ти живот. Човек с реални тревоги няма как да го засегне толкова какво пишел непознат с шеговит ник Леля ти Ан, камо ли да търси конспирации как видиш ли цел #1 на въпросния потребител била да очерни великия Фаст. Порасни. Хората имат живот и извън форума и тотално бяхме забравили за какво си се тръшкал през 2023. Пълен абсурд е да вадиш без повод тема от преди година и половина. В момента този, който "влияе деструктивно на доброто ти име във форума" си само и единствено ти с тези си детинщини.

Проблемът е, че не са конспирации. Поведенията му отговарят на CA. Не са обиди/захапки в класическия смисъл, но това е много по-сериозно. Репутацията ми вече е разрушена. Аз няма какво да губя освен да покажа на всички какво е правил през годините и потърся компенсация. Темата не е извадена без повод, а заради новите емпирични данни, показващи аномалия в моя енгейжмънт. На теб ти u сигурно на масата ви се струва абсурдно, защото не си "хронично онлайн" тип, но двамата сме - единственото, което ни свързва. Ако се отнася така с единствения друг "хронично онлайн" потребител, какво казва това него? В този форум има място и за двама ни. Аз никога не бих се отнесъл така с него. Затова не сте могли да проследите тези поведения. Не знам за него, не го познавам, но на мен това не ми пречи да имам и личен живот - смогвам да балансиран, нито смятам че ми е най-големият проблем, но този форум ми е важен, и не искам да се отнася така и с други потребители.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...