Jump to content

Апел за бан към @Lelqtian

Препоръчани коментари

преди 9 минути, Fast каза:

K61WeOk.png

Бил е кристално ясен от самото начало. Обяснете ми, това на нормален пост ли ви прилича? Нямало съм да видя мир, нямало да му омръзне и прочие. И след като го написа това, ходеше подир мен с години наред, без да го познавам, без дори да сме си писали преди това.

Не обвинявай мен че в момента съм жертва, а кой ме е превърнал в жертва.

На времето във форума си пишехме много по-груби неща, клетви, обиди.... Не знам откога ти е регистрацията? Но примерно 2010-2012 беше нещо страшно.... Не искам пак да излиза, че защитавам Лелята, но неговия пост "мир няма да видиш" е казан просто ей така и е буквално едно нищо, пред нещата и хейта който се изливаше някога. Ако не ми вярваш..... @pechenko @Stela @Andrew Cunanan. могат да потвърдят. @asylum и @Ergeni също, защото сме по-отдавна.
И аз имам караници от едно време, но това не означава днес да се търсим и да си припомняме стари скандали. Лелята мисля, че потвърди, че сте се блокирали?
Пак ще се повторя, че никого не защитавам..... но ако си във форума от тези периоди 2008-2012 да речем, щеше да видиш колко хейт, спорове и обиди сме си изписвали. За това и тагнах хората, които помнят. Нека потвърдят.
Малко потребители сме днес от преди и по-скоро е редно да се подкрепяме. А не да си търсим сметки какво сме си писали и колко не сме си били приятни. Всеки е имал такива случаи...... човек винаги може да се промени.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, DevilWish каза:

На времето във форума си пишехме много по-груби неща, клетви, обиди.... Не знам откога ти е регистрацията? Но примерно 2010-2012 беше нещо страшно.... Не искам пак да излиза, че защитавам Лелята, но неговия пост "мир няма да видиш" е казан просто ей така и е буквално едно нищо, пред нещата и хейта който се изливаше някога. Ако не ми вярваш..... @pechenko @Stela @Andrew Cunanan. могат да потвърдят. @asylum и @Ergeni също, защото сме по-отдавна.
И аз имам караници от едно време, но това не означава днес да се търсим и да си припомняме стари скандали. Лелята мисля, че потвърди, че сте се блокирали?
Пак ще се повторя, че никого не защитавам..... но ако си във форума от тези периоди 2008-2012 да речем, щеше да видиш колко хейт, спорове и обиди сме си изписвали. За това и тагнах хората, които помнят. Нека потвърдят.

Как ще е едно нищо? Тук има откровена заплаха, която е била изпълнена с времето. И аз съм от дълго време във форума, даже две-три години преди тоя да се пръкне тук, и знам че се писали скандални неща, но тук ситуацията е коренно различна. Затова и помня как беше пропъдил @lucas и @I_N_P .

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Fast каза:

K61WeOk.png

Бил е кристално ясен от самото начало. Обяснете ми, това на нормален пост ли ви прилича? Нямало съм да видя мир, нямало да му омръзне и прочие. И след като го написа това, ходеше подир мен с години наред, без да го познавам, без дори да сме си писали преди това.

Не обвинявай мен че в момента съм жертва, а кой ме е превърнал в жертва. Аз няма да съм жертва винаги, нито се представям за жертва във всички ситуации. Не знам защо го интерпретираш така.

Момент!

Ама ние изписахме 10 страници заради "мир няма да видиш"? 😮 

Къде са личностните нападки? 

И да: преди 2018 този форум беше направо зверило. Помня как се пращаха фейк голи снимки за очерняне. Да не говорим за кълнежи и какво ли не.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Ergeni каза:

Момент!

И да: преди 2018 този форум беше направо зверило. Помня как се пращаха фейк голи снимки за очерняне. Да не говорим за кълнежи и какво ли не.

Всичко, което последва след този пост е показателно, че мотивът му действително е бил "да не видя мир" във форума. Имал е нужда от нова жертва, след като беше изцедил двамата, които споменах горе. Беше почнал и теб да те пробва.

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Fast каза:

Как ще е едно нищо? Тук има откровена заплаха, която е била изпълнена с времето. И аз съм от дълго време във форума, даже две-три години преди тоя да се пръкне тук, и знам че се писали скандални неща, но тук ситуацията е коренно различна. Затова и помня как беше пропъдил @lucas и @I_N_P .

Лухче и трибуквието и аз се карах с тях.

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Fast каза:

Добре. Аз @lucas го помня като потребител и @I_N_P нека влезнат и да се дискутира това.

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DevilWish каза:

Добре. Аз @lucas го помня като потребител и @I_N_P нека влезнат и да се дискутира това.

Един от двамата май влиза, но тазбира се под друго заглавие. Или са двамата заедно :) като четирибуквеник … 

но дано се завърнат, няма с кой да си спретнем една качествена караница като едно време с псувни, клетви и сички екстри. 

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Ergeni каза:

Момент!

Мир няма да видиш или какво беше там в същия смисъл че ме мързи от телефона да го търся,  е писал и Сашо в една от другите теми, докато радиото беше модератор много преди мен. Защо не се търси неговия бан? Или съм просто много удобен, понеже още влизам… 

и да повторя, назови съответната сума, да тегля кредит и да си направя кефа, че ми омръзна. Пък и ша е за добро, щом толкова петилетки още го вълнуват тия глупости. 

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , THE IIconic каза:

Лухче и трибуквието и аз се карах с тях.

И аз. Те бяха много агресивни и се заяждаха за всичко - с личностни нападки, обиди и брутални епитети към певиците също.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

И аз. Те бяха много агресивни и се заяждаха за всичко - с личностни нападки, обиди и брутални епитети към певиците също.

То на времето когато не ни харесва някоя певица или на друг не му харесва нашата любимка и я защитим, нещата ставаха и на лична основа.... Преди имахме много такива случаи. Даже повечето от тук сме се нагледали на такива неща. 

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

То на времето когато не ни харесва някоя певица или на друг не му харесва нашата любимка и я защитим, нещата ставаха и на лична основа.... Преди имахме много такива случаи. Даже повечето от тук сме се нагледали на такива неща. 

Да, пишеха и лични съобщения с обиди и заплахи на много клозетен език. Гадно беше, но пък сега си е направо скучно 🤣

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , DevilWish каза:

Буквениците бяха удобни за тролене, все едно и също като радиоточка. На кой ли напомнят :)  Ама в днешно време ме е хванала венерическата болест и за Деса, и за Кама, та в никъв случай няма да е същото ... Пък и не ми се пишат, а още по-малко - четат - фермани за който и да било. 

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , asylum каза:

Дори тези потребители да са имали някакви морални или духовни недостатъци, обяснете ми, за какъв се има, че да ги "троли" (както сам казва) до изгонване?  Това е неприемливо. За всеки влак има пътници. Мисли си, че ако той не харесва някого или нещо, някой няма право да го харесва. Това, което ме подразни в началото е, че ме притискаше да плюя Преслава. Не просто разубеждаваше, а буквално ме подлагаше на натиск да се обърна на 360, щото според него Галена били по-малкото зло. Еми. Заради тази негова тенденция към микро менъжинг се оля толкова с мен. Той направи каквото направи, защото отказвах да му играя по свирката. Честно ли е да изгубя голяма част от репутацията си, защото не съм изпълнявал заповедите на потребител, който никога не е имал формален авторитет тук?

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Fast каза:

Дори тези потребители да са имали някакви морални или духовни недостатъци, обяснете ми, за какъв се има, че да ги "троли" (както сам казва) до изгонване?  Това е неприемливо. За всеки влак има пътници. Мисли си, че ако той не харесва някого или нещо, някой няма право да го харесва. Това, което ме подразни в началото е, че ме притискаше да плюя Преслава. Не просто разубеждаваше, а буквално ме подлагаше на натиск да се обърна на 360, щото според него Галена били по-малкото зло. Еми. Заради тази негова тенденция към микро менъжинг се оля толкова с мен. Той направи каквото направи, защото отказвах да му играя по свирката. Честно ли е да изгубя голяма част от репутацията си, защото не съм изпълнявал заповедите на потребител, който никога не е имал формален авторитет тук?

Е, как ти е отнел от авторитета, а пък той самият няма авторитет? Как е повлиял? Нали в предните коментари твърдеше, че е повлякъл мнение. Ако е така, би трябвало да е влиятелен.

Противоречиш си.

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Ergeni каза:

Е, как ти е отнел от авторитета, а пък той самият няма авторитет? Как е повлиял? Нали в предните коментари твърдеше, че е повлякъл мнение. Ако е така, би трябвало да е влиятелен.

Противоречиш си.

Формален. Казвам че не е бил мод/админ. Обърни внимание на останалата част от поста.

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Fast каза:

1703iBJ.png

Визирам този коментар.

Нищо заповедническо не виждам тук. Просто апел за отговор. Да, лелята има по-директен изказ, но чак заповеди... и каква власт има над теб, че да му отговориш. Нито си зависим от него, нито нищо. Начин на писане. Обсъждате неща за чалгарки, а не лични.

Освен всичко ми цитираш неща отпреди 6 години, които отдавна са минали и заминали. В днешни дни явно нещата са нормални, след като не са получавани репорти.

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Ergeni каза:

Нищо заповедническо не виждам тук. Просто апел за отговор. Да, лелята има по-директен изказ, но чак заповеди... и каква власт има над теб, че да му отговориш. Нито си зависим от него, нито нищо. Освен всичко ми цитираш неща от 6 години назад, които отдавна са минали и заминали. В днешни дни явно нещата са нормални, след като не са получавани репорти.

А този?

Не се обосновава, а направо командори, като използва и обиден никнейм на всичкото отгоре. Връх на нахалството.

Връщам ви към тези точки, защото искам да видите как е започнало всичко. Той проведе тази кампания, за да ме "накаже" че не му изпълнявах "директивите" перфектно.

Сподели в други сайтове

Втора седмица го въртим това. Нека мислим за решения вече. Установено е, че е сгафил в една много асиметрична ситуация. Твърде много неща сочат натам. @Ergeni отказваш да правиш процедури извън правилника, или да го попяваш във връзка с пободени ситуации. Но в правилата няма нищо дефинирано за репутацията, и това ме връща към второто ми предложение: точките му да бъдат редуцирани, да кажем с 40-50%. Това влиза в рамките на символичната компенсация, която търся, и не е наказателно действие, което би могло да възпрепятства достъпа му до форума. Просто изпада от лидерборда. Съгласен ли си? Обсъдете с екипа.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Fast каза:

Втора седмица го въртим това. Нека мислим за решения вече. Установено е, че е сгафил в една много асиметрична ситуация. Твърде много неща сочат натам. @Ergeni отказваш да правиш процедури извън правилника, или да го попяваш във връзка с пободени ситуации. Но в правилата няма нищо дефинирано за репутацията, и това ме връща към второто ми предложение: точките му да бъдат редуцирани, да кажем с 40-50%. Това влиза в рамките на символичната компенсация, която търся, и не е наказателно действие, което би могло да възпрепятства достъпа му до форума. Просто изпада от лидерборда. Съгласен ли си? Обсъдете с екипа.

Защото репутацията е функция на потребителя. Дали ще получиш повече реакции или не, зависи от съдържанието ти. Всичко останало са изсмукани доводи. 

За пореден път казвам, че когато мериш репутация трябва да сравняваш със своята за определени периоди, а не с тази на други модератори. Имам някакъв спомен, че докато беше модератор - много не коментираше - естествено в такъв случай няма да имаш реакции и тн.

Такива действия като редуциране на точки, коментари, ограничения, банвания, предупреждения няма да се случат, защото са извън правилата. В момента ти се опитваш да ме накараш да направя нещо, което не е редно. Звучи ли ти познато?

Всъщност с лелята сте доста подобни, затова не се харесвате.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Ergeni каза:

Защото репутацията е функция на потребителя. Дали ще получиш повече реакции или не, зависи от съдържанието ти. Всичко останало са изсмукани доводи. 

За пореден път казвам, че когато мериш репутация трябва да сравняваш със своята за определени периоди, а не с тази на други модератори. Имам някакъв спомен, че докато беше модератор - много не коментираше - естествено в такъв случай няма да имаш реакции и тн.

Такива действия като редуциране на точки, коментари, ограничения, банвания, предупреждения няма да се случат, защото са извън правилата. В момента ти се опитваш да ме накараш да направя нещо, което не е редно. Звучи ли ти познато?

Всъщност с лелята сте доста подобни, затова не се харесвате.

След като е извършил и участвал в кампания за уронване на престижа, това го прави виновен. Ти в момента се опитваш да го покриеш, въпреки наличието на субстанциални доказателства. Виждам как ме саботираш. Принуждаваш ме да се обяснявам по хиляда пъти, което излишно проточва дискусията, търсиш дупки в аргументите ми, вместо да се опиташ да вникнеш в тях, и не правиш компромиси, за разлика от мен, където се съгласих все пак да не бъде банван. За мен е от голямо значение, да получи символична санкция за действията си. Не бих се чувствал добре без това. Пробация - не става. Намаляване на репутация - не става. Тогава какво? Не мога магически да си стопля отношенията с някой, който само допреди две години ми докарваше посттравматични реакции. 

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Fast каза:

След като е извършил и участвал в кампания за уронване на престижа, това го прави виновен. Ти в момента се опитваш да го покриеш, въпреки наличието на субстанциални доказателства. Виждам как ме саботираш. Принуждаваш ме да се обяснявам по хиляда пъти, което излишно проточва дискусията, търсиш дупки в аргументите ми, вместо да се опиташ да вникнеш в тях, и не правиш компромиси, за разлика от мен, където се съгласих все пак да не бъде банван. За мен е от голямо значение, да получи символична санкция за действията си. Не бих се чувствал добре без това. Пробация - не става. Намаляване на репутация - не става. Тогава какво? Не мога магически да си стопля отношенията с някой, който само допреди две години ми докарваше посттравматични реакции. 

И ще си стоплиш отношенията като го банна или санкционирам....? Ново 20. Ти не искаш оправяне на отношения, а отмъщение. Агресията не се бори с агресия, това знам аз. 

Твоите реакции могат да са от всичко. Получих дежавю. Преди време пак някой искаше бан за начина, по който се чувствал. Вече не помня детайли или участниците, ама долу-горе е същото. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Ergeni каза:

И ще си стоплиш отношенията като го банна или санкционирам....? Ново 20. Ти не искаш оправяне на отношения, а отмъщение. Агресията не се бори с агресия, това знам аз. 

Твоите реакции могат да са от всичко. Получих дежавю. Преди време пак някой искаше бан за начина, по който се чувствал. Вече не помня детайли или участниците, ама долу-горе е същото. 

Това което ме притеснява е липсата на правосъдие. Навсякъде, ако някой нанесе вреди, би следвало да си носи последствията. 

Сподели в други сайтове

От 16.03.2025 г. от 13:33, pechenko каза:

Аз съм имал къде по тежък случай от този и не съм правил теми да рева, а напротив на въпросният щях да му го върна тъпкано на живо. Говоря за Слави, неговите последователи и цялата пропаганда, злоба, обиди и жлъч излята върху мен. Опитваше се да настрой почти всички срещу мен и почти успя, но лъжите му се показаха и кармата се стовари върху него. Аз не мисля, че твоят случай е специален и трябва да му се обръща повече внимание, защото например моя е къде по травматиращ , СА и всички изброени от теб, но АЗ не съм тръгнал да търся дигитално правосъдие. Всеки тук има такива случай от атаки на други потребители и ако се даде бан на Лелята, то всеки ще започне да реве за подобни неща. Просто трябва да си над нещата! Аз съм имал активни периоди и неактивни периоди, а сега пиша ако има нещо интересно и повече реакция на постове. 

Със Слави имам и аз случай и то бих казала доста по-фрапантен. Въпросният ходеше след всеки мой пост, обиждаше ме, дори беше намерил личния ми телефон и ми пращаше смс-и с обиди, клетви и заплахи. И какво? Мина и замина всичко...Точно, че ако тръгне всеки да иска бан за хората от които е засегнат няма да остане никой във форума. Пишейки по форуми всеки трябва да е с ясното съзнание, че може да претърпи и негативи. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...