Jump to content

Апел за бан към @Lelqtian

Препоръчани коментари

От 16.03.2025 г. от 15:00, Fast каза:

Как ще е едно нищо? Тук има откровена заплаха, която е била изпълнена с времето. И аз съм от дълго време във форума, даже две-три години преди тоя да се пръкне тук, и знам че се писали скандални неща, но тук ситуацията е коренно различна. Затова и помня как беше пропъдил @lucas и @I_N_P .

Направо си е нищо на фона на нещата които са се писали тук. Виж колко хора ти го казаха. Относно ситуацията всеки би могъл да смята неговата за различна, но това не означава, че е така. С този скрийн показа, че твърденията ти са безпочвени и всичко си е в твоята глава както се казва. Нищо не доказва, че репутацията ти е повлияна от неговата "кампания" срещу теб. Както @pechenko ти е написал, дори да е имало негативен ефект, то той е едва 15-20%. Останалото си е зависило от теб. В момента сам водиш кампания срещу себе си и ти го казаха хората, но ти се запъваш като магаре на мост. 

Споменатите от теб потребители имаха конфликти с доста хора, затова няма как да кажем, че @Lelqtian ги е прогонил. С Лукас много сме се карали и той си беше активен тогава. Просто с времето спряха да влизат и да пишат. Много потребители вече ги няма, тях кой ги е пропъдил? 

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Fast каза:

А този?

Не се обосновава, а направо командори, като използва и обиден никнейм на всичкото отгоре. Връх на нахалството.

Връщам ви към тези точки, защото искам да видите как е започнало всичко. Той проведе тази кампания, за да ме "накаже" че не му изпълнявах "директивите" перфектно.

Подобни "заповеди" съм получавала десетки и какво? Модераторите винаги сме били на пангара и твоето не е единичен случай. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Stela каза:

Със Слави имам и аз случай и то бих казала доста по-фрапантен. Въпросният ходеше след всеки мой пост, обиждаше ме, дори беше намерил личния ми телефон и ми пращаше смс-и с обиди, клетви и заплахи. И какво? Мина и замина всичко...Точно, че ако тръгне всеки да иска бан за хората от които е засегнат няма да остане никой във форума. Пишейки по форуми всеки трябва да е с ясното съзнание, че може да претърпи и негативи. 

Така както го описваш, ето това си е баш пример за отмъщение, като го спомена Мелето. CA се отличава с 1) изолирано място на събитията (разиграло се е изцяло във форума, в най-публичните му части, п.р. Поп фолк скандали/Чат мания) 2) фиксирани наративи (Fast e лицемер, Fast е диктатор) 3) изопачаване на факти (беше ме обвинил, че наричам потребителите нередовни, в смисъл че са психично болни, когато имах предвид неактивни, в темите за избор на модератори неколкократно ме е обвинявал че манипулирам гласовете) 3) постоянност на атаките (3 последователни години, от 2019 до 2021 включително е бил като развалена плоча - наистина ли мислите, че ако някой говори за вас толкова дълго, поне някакъв сегмент от потребителската маса няма да го приеме за истина?, след взаимното блокиране е прибягвал към удари в кръста, като онзи коментар в темата за Емрах)

Друго което съм забелязал, е че той изпитва видно задоволство, когато съм в неизгодна позиция.

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Stela каза:

Направо си е нищо на фона на нещата които са се писали тук. Виж колко хора ти го казаха. Относно ситуацията всеки би могъл да смята неговата за различна, но това не означава, че е така. С този скрийн показа, че твърденията ти са безпочвени и всичко си е в твоята глава както се казва. Нищо не доказва, че репутацията ти е повлияна от неговата "кампания" срещу теб. Както @pechenko ти е написал, дори да е имало негативен ефект, то той е едва 15-20%. Останалото си е зависило от теб. В момента сам водиш кампания срещу себе си и ти го казаха хората, но ти се запъваш като магаре на мост. 

Споменатите от теб потребители имаха конфликти с доста хора, затова няма как да кажем, че @Lelqtian ги е прогонил. С Лукас много сме се карали и той си беше активен тогава. Просто с времето спряха да влизат и да пишат. Много потребители вече ги няма, тях кой ги е пропъдил? 

Искам да поканим Бриана у форума 😍ще е кралица!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Stela каза:

Подобни "заповеди" съм получавала десетки и какво? Модераторите винаги сме били на пангара и твоето не е единичен случай. 

То не беше просто единичен случай, а най-редовна практика всякаква дейност във форума на радиоточката. Всякакви теми, анкети и изобщо форумна дейност извън Скандалите бяха затваряни и съвсем резонно да бъде юркан малко по-остро. 

За тия му действия като модератор е редно да му се търси вина за настоящото общо ниво на слаба посещаемост. Ако някой е изгонил от тук цифра хора, може да се погледне в огледалото ;) 

Щом дори неговата глудница, дето неактивна от месеци, беше първа писта в безбройните анкети да му се свалят правата, вече не влиза, ясно защо сме закъсали и смучем от пръстите фантасмагории за енгейджмънт. По жалък опит за внимание с крайно съмнителен и бая отрицателен ефект. 

"Команди"  и сега си раздавам, когато смятам че е нужно. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Fast каза:

Така както го описваш, ето това си е баш пример за отмъщение, като го спомена Мелето. CA се отличава с 1) изолирано място на събитието (разиграло се е изцяло във форума, в най-публичните му части, п.р. Поп фолк скандали/Чат мания) 2) фиксирани наративи (Fast e лицемер, Fast е диктатор) 3) изопачаване на факти (беше ме обвинил, че наричам потребителите нередовни, в смисъл че са психично болни, когато имах предвид неактивни, в темите за избор на модератори ме е обвинявал че манипулирам гласовете) 3) постоянност на атаките (3 последователни години, от 2019 до 2021 е бил като развалена плоча - наистина ли си мислите, че ако някой говори за вас толкова дълго, поне някакъв сегмент от потребителската маса няма да го приеме за истина?, след взаимното блокиране е прибягвал към удари в кръста, като онзи коментар в темата за Емрах)

Друго което съм забелязал, е че той изпитва видно задоволство, когато съм в неизгодна позиция.

Не е точно така. Разликата е, че Слави ме кълнеше и обиждаше твърде грубо и то на лична основа. Покажи коментари където те е обиждал брутално и е преминал границите. Диктатор и лицемер не са обиди. Той го е написал за теб, но ако ти с поведението си си показал точно обратното няма кой да му повярва. И да се подлъже някой ще са единици, което не достатъчно да срине авторитета ти. Принципно и сегашното ти поведение с исканията за бан и намаляне на репутации може спокойно да се определи като диктаторско. Зависи от виждането вече. Очакваш действия от админа и от екипа, настояваш за такива, казваш как в противен случай няма да се чувстваш добре, това не прилича ли на диктуване на условия и вид манипулиратне/изнудване? Ето ти пример,че сега някой може да го възприеме така и да ревне срещу теб. Дори в темата за нови модератори имаш искания, а самата ти предпоставка да поискаш нови е вид "отмъщение", че не сме ти обърнали внимание на исканията. Тогава кое те различава от него? 

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Stela каза:

Не е точно така. Разликата е, че Слави ме кълнеше и обиждаше твърде грубо и то на лична основа. Покажи коментари където те е обиждал брутално и е преминал границите. Диктатор и лицемер не са обиди. Той го е написал за теб, но ако ти с поведението си си показал точно обратното няма кой да му повярва. И да се подлъже някой ще са единици, което не достатъчно да срине авторитета ти. Принципно и сегашното ти поведение с исканията за бан и намаляне на репутации може спокойно да се определи като диктаторско. Зависи от виждането вече. Очакваш действия от админа и от екипа, настояваш за такива, казваш как в противен случай няма да се чувстваш добре, това не прилича ли на диктуване на условия и вид манипулиратне/изнудване? Ето ти пример,че сега някой може да го възприеме така и да ревне срещу теб. Дори в темата за нови модератори имаш искания, а самата ти предпоставка да поискаш нови е вид "отмъщение", че не сме ти обърнали внимание на исканията. Тогава кое те различава от него? 

От самото начало казах, че 1-2 години бан е само препоръчителен срок. През цялото време предлагам win-win решения, защото сметнах че Мелето (разбираемо) има проблем с раздаването на банове, но видях, че проблемът е по-скоро друг. Прилага правилата твърде скритно. Смятам, че е по-добре да има (някакво) действие отколкото да няма, защото излиза, че CA е приемливо поведение. Не искам да го прави това и върху други потребители. Разбираш ли накъде бия? Поех риск да го адресирам, а стоварихте всичко на мен.

Сподели в други сайтове

Тая тема нямаше ли да я затваряме? Пак се изписаха кусорнайсе страници излишен и доста едностранен "спор" с грамофон с една и съща плоча, таргетиращ няква вендета, отмъщение и опити ръководния екип да бъде командорен.

Кога точно е време да кажем Чиба Стига? 

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Stela каза:

не сме ти обърнали внимание на исканията

исканията

исканията

исканията

исканията

А после аз съм раздавал команди ... Перманентен бан и да приключваме вече.. 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Stela каза:

Аз като модератор, не малко пъти помагам.... и всеки може да разчита, ако има нещо, което трябва да направим - дали да се обърне към мен или към теб и другите модератори... и мисля, че всеки от нас би взел под внимание това. @Fast знаеш, че можеш да разчиташ на модераторите, както и всеки друг. Много пъти потребители ни докладват ако има обида или трябва нещо да се направи по някоя тема, скрие коментар и въобще това което е наша работа..... Но относно Лелята, това са минали ваши дразги и не мисля, че някой от екипа или аз сме заставали срещу теб. А даже като гледам и самите потребители опитват да ти обяснят това. Аз наистина бях изумен как реши, че имам лични пристрастия и за това не искам да го накажа. По тази логика и към теб трябва да имам специално отношение, защото видиш ли и двамата сме "Преславови".  Просто няма такова нещо. От тук и Стела, и аз и всеки друг писал в тази тема може да ти потвърди ние как сме се обиждали на времето, че даже клели. Обаче съм сигурен в едно....... никой не мисли лошото на другия.
Истината е, че каквото и да сме си написали в годините, тук няма злонамерени хора, които да са останали. Музиката е това, което трябва да ни обединява. Независимо дали сме фенове на Преслава, Галена, Глория, Ивана и пр.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Fast каза:

От самото начало казах, че 1-2 години бан е само препоръчителен срок. През цялото време предлагам win-win решения, защото сметнах че (разбираемо) има проблем с раздаването на банове, но видях, че проблемът е по-скоро друг. Прилага правилата твърде скритно. Смятам, че е по-добре да има (някакво) действие отколкото да няма, защото излиза, че CA е приемливо поведение. Разбираш ли накъде бия? Поех риск да го адресирам, а стоварихте всичко на мен.

Не става дума за твърде стриктно прилагане на правилата, а за това, че ти искаш действия, които са извън тях, виждайки своята ситуация като изискваща предприемане на извънредни мерки. Нищо не сме ти стоварили, просто се опитвам да ти обясня, че се поставяш в същото положение, за което обвиняваш него. Това което искаш изобщо не прилича  на предложение, а на настоявяне за конкретни действия. Ако се избере нов екип какво очакваш? Да изпълни желаното от теб и да убеди админа да направи така, че да се почувстваш отмъстен ли? 

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Stela каза:

Не става дума за твърде стриктно прилагане на правилата, а за това, че ти искаш действия, които са извън тях, виждайки своята ситуация като изискваща предприемане на извънредни мерки. Нищо не сме ти стоварили, просто се опитвам да ти обясня, че се поставяш в същото положение, за което обвиняваш него. Това което искаш изобщо не прилича  на предложение, а на настоявяне за конкретни действия. Ако се избере нов екип какво очакваш? Да изпълни желаното от теб и да убеди админа да направи така, че да се почувстваш отмъстен ли? 

Може да се каже, че деяния като очерняне на личността нарушават т. 1.12 в екстремна форма, защото е форма на преднамерено отношение. Възможно е да се тълкува по този начин. Варианти има.

Сподели в други сайтове

Току що, Fast каза:

Може да се каже, че деяния като очерняне на личността нарушават т. 1.12 в екстремна форма, защото е форма на преднамерено отношение.

В момента ти правиш същото.

Както казах вие сте еднакви, само изразните средства и подходите ви се различават. И двамата сте злопаметни, деспотични и отмъстителни. :D 

Как си представяш, че 4 години по-късно ще наказваме. Не сме Холивуд да връщаме провинения от 2006та.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Ergeni каза:

В момента ти правиш същото.

Както казах вие сте еднакви, само изразните средства и подходите ви се различават. И двамата сте злопаметни, деспотични и отмъстителни. :D 

Как си представяш, че 4 години по-късно ще наказваме. Не сме Холивуд да връщаме провинения от 2006та.

Три-четири години не е толкова назад + ти знаеш много добре, че като модератор, не можех да предприема нищо, защото представлява конфликт на интереси.

Сподели в други сайтове

Пък и ако става дума @Ergeni колко компромиси е направил........ и ние модераторите също сме правили такива..... Имало е наказания когато някой е насъбирал точки и провинения и пак не толкова, колкото по принцип е трябвало да получи..... Наказания сме давали, ако наистина не стане с добро. Но това са много крайни ситуации. Нужно ли е да стигаме до такива неща? 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Ergeni каза:

И двамата сте злопаметни, деспотични и отмъстителни. :D 

Да си злопаметен означава да се центриш в индивидуални случки. Мен ме е афектирало съвкупността от действията му, не че веднъж ме нарекъл еди какъв си.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Fast каза:

Да си злопаметен означава да се центриш в индивидуални случки. Мен ме е афектирало съвкупността от действията му, не че веднъж ме нарекъл еди какъв си.

RECHNIK.CHITANKA.INFO

Речник на българския език. Включва в себе си следните речници: тълковен, правописен, синонимен, словоформен. Свободен софтуер.

злопа̀метна, злопа̀метно, мн. злопа̀метни, прил. Който помни причиненото му зло и търси отмъщение.

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Andrew Cunanan. каза:

Тая тема има повече сюжетни линии и драма отколкото индийските сериали.
soap-opera-india.gif

Не сме стигнали още до централната емисия новини, а само до първи коловоз, централна гара! 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...