Jump to content

Апел за бан към @Lelqtian

Препоръчани коментари

преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза:

Тая тема има повече сюжетни линии и драма отколкото индийските сериали.
soap-opera-india.gif

Драма няма. Има страх (уж щели да завалят теми като тази, в кой свят - няма идея) неколегиалност (третират ме повече като дъвка на обувката, отколкото бивш мод, който се притеснява за бъдещето на форума), хитринки и саботажи, само и само да не бъде докоснат с перце един доказан агресор, с нулево чувство на вина и разкаяние, без значение колко е виновен, понеже правил фъна. Сякаш е единствения забавен потребител. Не само в тоя форум, в цяла България положението е такова. Victim blaming култура.

Сподели в други сайтове

От 17.03.2025 г. от 20:10, Fast каза:

Три-четири години не е толкова назад + ти знаеш много добре, че като модератор, не можех да предприема нищо, защото представлява конфликт на интереси.

Също така, CA не е от нещата, което могат да бъдат доказани веднага. Градивно е. Например, първия признак при мен беше пост-травматичните епизоди при всяко споменаване от негова страна, което роди тази тема, а втория шамар беше когато установих, че имам ~50% по-нисък енгейжмънт от нормалното. Може би не е прясна псувня, която подлежи на моментално точкуване, но това не прави случая по-малко валиден.

Как да обясня на по-смилаем език. Представете си че хмм. започнете бизнес за обзавеждане, и всичко върви по план, докато един клиент изпита недоволство от мястото, където сте сложили дадена ваза, въпреки че няма забележки за останалата част от подредбата. Този клиент започва да разправя на всеки срещнат колко не става бизнесът ви, пише негативни коментари под всички публикации за бизнеса на които попадне, организира петиции против него и прочие. Бавно, но сигурно продажбите падат, защото част от хората започват да асоциират фирмата с ниско качество. Такъв е моя случай. Принципът е един: Не ми харесва, затова трябва да го унищожа. Надявам се все някой да ме разбрал, вместо да ми лепи етикети.

Сподели в други сайтове

От 18.03.2025 г. от 4:22, Fast каза:

Драма няма. Има страх (уж щели да завалят теми като тази, в кой свят - няма идея) неколегиалност (третират ме повече като дъвка на обувката, отколкото бивш мод, който се притеснява за бъдещето на форума), хитринки и саботажи, само и само да не бъде докоснат с перце един доказан агресор, с нулево чувство на вина и разкаяние, без значение колко е виновен, понеже правил фъна. Сякаш е единствения забавен потребител. Не само в тоя форум, в цяла България положението е такова. Victim blaming култура.

Кой се страхува?

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза:

Кой се страхува?

Казват, че ако бъде санкциониран поради тема като тази, всички щели да си направят, което ми се вижда абсурдно, защото това което се е разиграло тук е безпрецедентно, и всъщност помилването на доказано деструктивни потребители е много по-вредно в дългосрочен план. Според мен не ти се вижда сериозно, защото хуморът му е наплодява на Алби Вулева, но разликата е, че тя (предимно) си vent-ваше, докато този системно ме е подкопавал, и според мерниците на форума, има щети върху репутацията ми.

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза:

Кой се страхува?

Маргиналите с нулево съдържание и отрицателен ингейджъмътн, както и други новоизлюпени стари буквеници не заслужаващи дори близалка! 

Сподели в други сайтове

Причина да настоявам за санкции е, че той не изпитва разкаяние, нито отрича действията си, което говори че не съжалява за постъпката си. За 11 страници, не е представил нито едно обяснение, нито един контра-аргумент, а само спами с клипчета и злобни подмятания. Обикновено когато прочета някоя ситуация неправилно, сам се дръпвам, но специално тук, че нищо тук не ме кара да мисля, че съм сбъркал. Когато някой е навредил на друг, а навредения е стъпил на краката си (в смисъл че свободно говори за случилото се), вредителят е под тяхната милост, а не обратното. Той изобщо не схваща този принцип.

Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)
преди 11 часа , Kitty каза:

Теб не те ли хапе @Andrew Cunanan. ? Тук не става въпрос за него.

Едит: Сега видях коментарите ти. Определено ги бъркаш.

Редактирано от Stela
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Fast каза:

Теб не те ли хапе @Andrew Cunanan. ? Тук не става въпрос за него.

Едит: Сега видях коментарите ти. Определено ги бъркаш.

Нея я хапе кучето, докато ѝ потропва дюшамето между втория и третия мисловен етаж.

Много интересно ти как се извърташ - уж, беше защитник на геювити, а сега защитаваш доказано най-големия хомофоб във форума. И после се чудиш, що рейтингът ти е омел дъното на Марианската падина. Просто и ясно хората не обичат потребители без принципи и ясна позиция, извъртащи се на където духа вятъра, за някоя реакция вповече.

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Andrew Cunanan. каза:

Нея я хапе кучето, докато ѝ потропва дюшамето между втория и третия мисловен етаж.

Много интересно ти как се извърташ - уж, беше защитник на геювити, а сега защитаваш доказано най-големия хомофоб във форума. И после се чудиш, що рейтингът ти е омел дъното на Марианската падина. Просто и ясно хората не обичат потребители без принципи и ясна позиция, извъртащи се на където духа вятъра, за някоя реакция вповече.

Не искам да се сменя фокусът към всички потребители са такива, или някои потребители са такива, а други онакива и тн. Това е специфичен проблем свързан с конкретен потребител.

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Andrew Cunanan. каза:

Когато чета коментарите на Фаст, си го представям по тоя начин:

На преданата страница постнах някои ландмаркове за CA. Мога да дълбая още, но има ли смисъл?

От 17.03.2025 г. от 19:10, Fast каза:

Така както го описваш, ето това си е баш пример за отмъщение, като го спомена Мелето. CA се отличава с 1) изолирано място на събитията (разиграло се е изцяло във форума, в най-публичните му части, п.р. Поп фолк скандали/Чат мания) 2) фиксирани наративи (Fast e лицемер, Fast е диктатор) 3) изопачаване на факти (беше ме обвинил, че наричам потребителите нередовни, в смисъл че са психично болни, когато имах предвид неактивни, в темите за избор на модератори неколкократно ме е обвинявал че манипулирам гласовете) 3) постоянност на атаките (3 последователни години, от 2019 до 2021 включително е бил като развалена плоча - наистина ли мислите, че ако някой говори за вас толкова дълго, поне някакъв сегмент от потребителската маса няма да го приеме за истина?, след взаимното блокиране е прибягвал към удари в кръста, като онзи коментар в темата за Емрах)

Друго което съм забелязал, е че той изпитва видно задоволство, когато съм в неизгодна позиция.

Ако нищо от това не беше доказуемо, нямаше да си губя времето с това. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Fast каза:

Ако нищо от това не беше доказуемо, нямаше да си губя времето с това. 

Ми то, драги, НЕ Е. :roll1:

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ми то, драги, НЕ Е. :roll1:

Кампания е имало. Оставил е твърде много следи. Той не носи пряка отговорност за емоциите ми или моя енгейжмънт рейт, но носи отговорност за проведената от него кампания. Уронването на престижа и доброто име не е законно.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Fast каза:

Кампания е имало. Оставил е твърде много следи. Той не носи пряка отговорност за моя енгейжмънт, но носи отговорност за тази кампания, защото по един или друг начин ми е навредила, в моя случай емоционално и присъствено.

Мили, никой не ти чете съчиненията-разсъждения, гаарантирам. Всички влизаме тук само да ти се посмеем и тва е. Пък ти изкара, че някаква световна конспирация, дело на Дар, ДАНС, МОСАД, МИ-6, ЦРУ и КГБ имало спрямо твоята личност, изпълнена от пратеника на Аллах, Моисей и Иисус - @Lelqtian. Положението е delusional at best. 

Не знам самият ти дали си вярваш на глупостите, дето ги дрънкаш, или само нас - заблуждваш.

На мен лично @Lelqtian ми каза - че ако искам да налапам дебелия - не трябва да ти реагирам на коментарите. И аз като покорна ку р вичка - слушам и изпълнявам. 😘 

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Andrew Cunanan. каза:

Мили, никой не ти чете съчиненията-разсъждения, гаарантирам. Всички влизаме тук само да ти се посмеем и тва е. Пък ти изкара, че някаква световна конспирация, дело на Дар, ДАНС, МОСАД, МИ-6, ЦРУ и КГБ имало спрямо твоята личност, изпълнена от пратеника на Аллах, Моисей и Иисус - @Lelqtian. Положението е delusional at best. 

Не знам самият ти дали си вярваш на глупостите, дето ги дрънкаш, или само нас - заблуждваш.

На мен лично @Lelqtian ми каза - че ако искам да налапам дебелия - не трябва да ти реагирам на коментарите. И аз като покорна ку р вичка - слушам и изпълнявам. 😘 

Това не е вярно. Кажи ми как мога да конспирирам, като нямам въображение и не говоря езика на интепретациите? Посочил съм серия от действия, които взети заедно се вписват в рамката на CA, но нищо повече или по-малко от това. Никога не съм твърдял, че дирижира потребителите как да реактват. Влошения енгейжънт е ефект, а не последствие.

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Fast каза:

Това не е вярно. Кажи ми как мога да конспирирам, като нямам въображение и не говоря езика на интепретациите? Посочил съм серия от действия, които взети заедно се вписват в рамката на CA, но нищо повече или по-малко от това. Никога не съм твърдял, че дирижира потребителите как да реактват. Влошения енгейжънт е ефект, а не последствие.

Влошения енгейжънт е последствие от факта, че не си харесван и не притежаваш определени качества - постовете ти не са забавни, за да трупаш реакции или аналитични, за да трупаш лайкове. Спри да прехвърляш вината за собствения си провал на някой друг. Аз съм от 13 години в тоя форум и не си спомням и 1 момент да си бил в А група на форумците. Нито е имало някакви скандали около теб, нито си предизвиквал фурор като Янева, Кондомчо, Фокси, Зайка, Кити или мен. 

Ти си във форума кат една Даниела в чалгата. Хората са запознати със същестуването ти, щото беше модератор, но съдържанието ти не е лайкабъл и тренди, затва не се котира. 

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Andrew Cunanan. каза:

Влошения енгейжънт е последствие от факта, че не си харесван и не притежаваш определени качества - постовете ти не са забавни, за да трупаш реакции или аналитични, за да трупаш лайкове. Спри да прехвърляш вината за собствения си провал на някой друг. Аз съм от 13 години в тоя форум и не си спомням и 1 момент да си бил в А група на форумците. Нито е имало някакви скандали около теб, нито си предизвиквал фурор като Янева, Кондомчо, Фокси, Зайка, Кити или мен. 

Ти си във форума кат една Даниела в чалгата. Хората са запознати със същестуването ти, щото беше модератор, но съдържанието ти не е лайкабъл и тренди, затва не се котира. 

Аз не говоря за нисък/висок енгейжмънт, а за влошен. Трябва да съм от порядъка 0.70+ но едвам надхвърлям 0.50, абсурдно за този брой постове. Това е аномалията в контекста на CA. Мисълта ми е, че би трябвало да съм в сферата на неутралното, а съм в сферата на негативността, без да съм кой знае колко проблематичен.

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза:

Даниела е твърде висока летва. По-скоро 34 на форума или няква друга еквивалентна бездарница ;) 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Даниела е твърде висока летва. По-скоро 34 на форума или няква друга еквивалентна бездарница ;) 

Той е Милица на форома. Очакваме да скандализира с такъв хит, после да бие шута към Дубай там да си продава най-милото и след 15 години да се завърне в тик ток, говорещ за езотерика:

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза:

Той е Милица на форома. Очакваме да скандализира с такъв хит, после да бие шута към Дубай там да си продава най-милото и след 15 години да се завърне в тик ток, говорещ за езотерика:

Ти не зацепваш, че на мен ми беше OK да съм в периферията, но тази кампания насилствено ме извади от нея към по-зле. Тук не оплаквам някаква слава, която знам че не съм имал, а претендирам за увреда. Това е причината изобщо да говоря за това.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Fast каза:

Ти не зацепваш, че на мен ми беше OK да съм в периферията, но тази кампания насилствено ме извади от нея към по-зле. Тук не оплаквам някаква слава, която знам че не съм имал, а претендирам за увреда. Това е причината изобщо да говоря за това.

Мен ми е все тая, честно казано, за твоите радини вълнения, просто те иронизирам и окарикаторявам на воля, защото не мога да възприема, че съществува човек, който би приел тая тема насериозно.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...