Jump to content

Апел за бан към @Lelqtian

Препоръчани коментари

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Мен ми е все тая, честно казано, за твоите радини вълнения, просто те иронизирам и окарикаторявам на воля, защото не мога да възприема, че съществува човек, който би приел тая тема насериозно.

Нз защо се включваш като не ти е интересно. Предпочетох това пред направата на нов профил.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Влошения енгейжънт е последствие от факта, че не си харесван и не притежаваш определени качества - постовете ти не са забавни, за да трупаш реакции или аналитични, за да трупаш лайкове. Спри да прехвърляш вината за собствения си провал на някой друг. Аз съм от 13 години в тоя форум и не си спомням и 1 момент да си бил в А група на форумците. Нито е имало някакви скандали около теб, нито си предизвиквал фурор като Янева, Кондомчо, Фокси, Зайка, Кити или мен. 

Ти си във форума кат една Даниела в чалгата. Хората са запознати със същестуването ти, щото беше модератор, но съдържанието ти не е лайкабъл и тренди, затва не се котира. 

Явно много му пука за глупави класацийки, вместо да си пише и квото-такова. На повечето не ни дреме дали сме харесвани, или не.

Липсва ми Янева - ту се карахме, ту сдружавахме, според изгодата и настроенията спрямо общи врагове или любимки 🤣🤣🤣

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, asylum каза:

Явно много му пука за глупави класацийки, вместо да си пише и квото-такова. На повечето не ни дреме дали сме харесвани, или не.

Липсва ми Янева - ту се карахме, ту сдружавахме, според изгодата и настроенията спрямо общи врагове или любимки 🤣🤣🤣

Не е до харесване и нехаресване. Бях обект на омраза. Lelqtian буквално се опита да ме смаже, и все още нося тежкото наследство от дългогодишната му кампания. Ще прозвучи парадоксално, но липсата ми на чувство на хумор, всъщност ме прави добър в оценката на хумор, и от моя гледна точка, това което Lelqtian представя е само маска. Мелето приема изживявания опит за даденост, та когато набарах цифри, побързах да ги обработя и публикувам. Сега пък казва, че му били твърде релативни, въпреки че напълно разбира какво се опитвам да кажа, и вижда накъде сочи тренда. Очернянето на имидж често се измерва в размера на щетите, и това е най-близкото в контекста на форум, което подлежи на измерване. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , asylum каза:

Когато ти е добре в периферията, но се сетиш че има тъпи класацийки … 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Fast каза:

Аз не говоря за нисък/висок енгейжмънт, а за влошен. Трябва да съм от порядъка 0.70+ но едвам надхвърлям 0.50, абсурдно за този брой постове. Това е аномалията в контекста на CA. Мисълта ми е, че би трябвало да съм в сферата на неутралното, а съм в сферата на негативността, без да съм кой знае колко проблематичен.

Аз така и не разбрах как точно оформи тази класация дето я беше постнал тук. Ако може да обясниш ще е добре. Още чакаме въпросната ти формула. Как реши, че трябва да си над 0,70? Ти ли се оценяваш на толкова? Нали знаеш, че може да имаш и двойно повече на сегашните си постове и пак да не ти е висок рейтинга. Всичко зависи ОСНОВНО от съдържанието, а не от чуждо влияние, както ти си мислиш. Пак ще ти го кажа, дори 15-20% да са повлияни от така наречената от теб негативна кампатия, останалите 80% са твоя заслуга. По-ниският ти рейтинг не означава, че си мразен и срещу теб има негативно отношение. Това че някой не ти реагира на поста не означава, че е настроен срещу теб. Просто нещо не е достигнало за да му предизвика реакцията. Защо не погледнеш нещата от тази гледна точка? Никой не е длъжен да натиска реакции за да удовлетвори създателя на поста. 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Fast каза:

Периферия ще рече нито позитивно, нито негативно отношение. 0.54 енгейжмънт на глава 13к коментара означава негативно отношение. 

Чакаме и от теб такъв разказ и веднага енгейжмънта ти в този форум рязко ще се вдигне!

image.png.6670e9882f8022dbde53825b5c74d181.png

Сподели в други сайтове

Виж съотношението на изпратените от теб реакции спрямо получените. Двойно, даже тройно повече си получавал, отколкото ти си давал на чужди постове. Самият ти не си откъсваш от сърцето реакция, а очакваш да получаваш. Не че това е проблем и си длъжен да лайкваш, но сега някой би си казал, че имаш негативно отношение към форумците и им водиш атни кампания. Усещаш ли логиката каква е? За толкова години много повече си получил от това, което си дал. 

Screenshot_20250323_170055_Chrome.jpg.64fccb62d5aa65c225e6347a56a6c919.jpg

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Stela каза:

Аз така и не разбрах как точно оформи тази класация дето я беше постнал тук. Ако може да обясниш ще е добре. Още чакаме въпросната ти формула. Как реши, че трябва да си над 0,70? Ти ли се оценяваш на толкова? Нали знаеш, че може да имаш и двойно повече на сегашните си постове и пак да не ти е висок рейтинга. Всичко зависи ОСНОВНО от съдържанието, а не от чуждо влияние, както ти си мислиш. Пак ще ти го кажа, дори 15-20% да са повлияни от така наречената от теб негативна кампатия, останалите 80% са твоя заслуга. По-ниският ти рейтинг не означава, че си мразен и срещу теб има негативно отношение. Това че някой не ти реагира на поста не означава, че е настроен срещу теб. Просто нещо не е достигнало за да му предизвика реакцията. Защо не погледнеш нещата от тази гледна точка? Никой не е длъжен да натиска реакции за да удовлетвори създателя на поста. 

Да, точно така е. Около 20% щета, но без тези 20% щях да бъда в 0.70+, която е минималната приемлива за потребители с 10к+ коментара. Съответно, навредил е значително.

Формулата я има назад. Публична е.

Сподели в други сайтове

Току що, Fast каза:

Да, точно така е. 20% щета, но без тези 20% щях да бъда в 0.70+, която е минималната приемлива за потребители с 10к+ коментара. Съответно, навредил е значително.

Формулата я има назад. Публична е.

Само че тези 20% са хипотетични и не е доказано, че отношението му ги е повлияло. Дадох ги като пример. По твоята логика ако останалите ти 80% бяха спечелили позитивния рейтинг, тези 20 щяха да са изядени с парцалите и да си в топа на класацията. 😉

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Stela каза:

Само че тези 20% са хипотетични и не е доказано, че отношението му ги е повлияло. Дадох ги като пример. По твоята логика ако останалите ти 80% бяха спечелили позитивния рейтинг, тези 20 щяха да са изядени с парцалите и да си в топа на класацията. 😉

3 години нонстоп приказки че съм еди какъв си, как няма да повлияят..

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Fast каза:

3 години нонстоп приказки че съм еди какъв си, как няма да повлияят..

Ами на мен такива неща не ми влияят. Влияе ми отношението/действията на човека, образа който сам показва, а не какво приказва някой друг. Вярвам, че повечето от останалите потребители също. Пък и ние сме тук главно за разнообразие и развлечение, а не за да задълбочаваме кой какъв човек е.

Сподели в други сайтове

преди 54 минути, Stela каза:

Виж съотношението на изпратените от теб реакции спрямо получените. Двойно, даже тройно повече си получавал, отколкото ти си давал на чужди постове. Самият ти не си откъсваш от сърцето реакция, а очакваш да получаваш. Не че това е проблем и си длъжен да лайкваш, но сега някой би си казал, че имаш негативно отношение към форумците и им водиш атни кампания. Усещаш ли логиката каква е? За толкова години много повече си получил от това, което си дал. 

Уау. 10 пъти повече лайкове. Сега ще видя аз как съм.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Stela каза:

Ами на мен такива неща не ми влияят. Влияе ми отношението/действията на човека, образа който сам показва, а не какво приказва някой друг. Вярвам, че повечето от останалите потребители също. Пък и ние сме тук главно за разнообразие и развлечение, а не за да задълбочаваме кой какъв човек е.

Той да обясни първо къде са тия постове, като е в игнор листата от повече от 3 години, в който период не се забелязваше активност или присъствие, и кой точно е афектиран,  след като напоследък полвината активни потребители са различни от влизащите преди 3 години. Или поне с нови заглавия. И после да търси къде са му 20те точки ингейджмънт по измислената и все още тайна формула, вероятно продукт на стъкмистика. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Stela каза:

Веднагически бан! Повел е кампания срещу всички ни!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Абсолютното дъно е тая тема, дъното на селския клозет. И продължава да се пише жертва Ганьо, докато напада целия форум как не му играе по гайдата? Но за фурнаджийска лопата се раздаваха наказания, цупенето беше повече от любимката му, когато някой друг се вреди за певачка на Кокошарника и все някой друг раздава команди ;) 

Сподели в други сайтове

Цялата тази ситуация съществува, защото аз, в някакъв момент не съм му играл по свирката, та е организирал очерняща кампания, форма на вмешателство, което е си е чиста проба селения. Едно е да беше казал "в момента се държиш лицемерно, стегни се малко" друго е публично да ме засрамва (за три последователни години) задето не съм наплюл Преслава, по начина по който е искал, или защото съм заключвал конкретни теми, без да му давам обяснение. Нима наистина е мислил, че щом е продължил толкова дълго, до степен да ми се отрази зле върху енгейжмънта, няма да проговоря за това? Не мога да бъда крепостник.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Fast каза:

Цялата тази ситуация съществува, защото аз, в някакъв момент не съм му играл по свирката, та е организирал очерняща кампания, форма на вмешателство, което е си е чиста проба селения. Едно е да беше казал "в момента се държиш лицемерно, стегни се малко" друго е публично да ме засрамва (за три последователни години) задето не съм наплюл Преслава, по начина по който е искал, или защото съм заключвал конкретни теми, без да му давам обяснение. Нима наистина е мислил, че щом е продължил толкова дълго, до степен да ми се отрази зле върху енгейжмънта, няма да проговоря за това? Не мога да бъда крепостник.

Недей да стоиш вече у дома, излез, виж хора, намери си приятели

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, THE IIconic каза:

Недей да стоиш вече у дома, излез, виж хора, намери си приятели

На мен едното не ми пречи на другото. Винаги ще си кисна, ако ще и на 70 да стана. С това съм израснал. Ти си по-заден набор, и няма как да разбереш.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...