Fast Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 преди 1 час, meleto каза: Фаст, ти отдавна си започнал с внушенията, че някой те преследва. Още от Кондома, и продължава с Ето ти пример с фиаското с цигарите. 1 2 Виж за каква бройка постове става дума. И това дори не са всичките сигурно. Още в онези години съм констатирал, че се държи обсебващо, както е видно от онзи скрийншот. След като това изтъня, започна да се занимава с тогавашните ми права, и написа няколко неверни доклада за мен. Не помня всичките, но ми се е запазило в съзнанието онзи, в който изопачаваше че съм казал "нередовен" като обида (цък). Сега, когато нямам права, се е хванал в позициите ми по човешките права, и прави злобни подмятания, без никой да го е споменавал никъде, напр. това последното, че не съм принадлежал никъде, дори ЛГБТ и подобни. Всичко е документирано в темата общо взето. Просто човек трябва да се разрови. Ако открия още тънкости, ще ги поствам тук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 @meleto може ли да ми смениш ника на Бял Мерцедес Благодаря. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 1 час , Lelqtian каза: @meleto може ли да ми смениш ника на Бял Мерцедес Благодаря. То не отпадна ли това със сменянето на никове? Много ти е як ника, айде сега! Да развеем белите чаршафи! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.