DevilWish Публикувано на Юни 23 Report Share Публикувано на Юни 23 music: Sabi, Daniel Ganev arrangement: Daniel Ganev rec | mix | master: DG PRODUCTION Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 Само частите на Софи ми харесаха, видеото малко ми напомня за едно на Фики.... Прекалено еднотипно ми звучат с Меди. Не мога да го възприема. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Опитал е да повтори “Не си ме давай”, само че този път няма да стане. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Сашка да се пенсионира 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Звучи ми до болка превъртяно от първото слушане. Вероятно ще стане хит, на хората им харесват такива лигавни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alessa Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Песента е пълно клише - няма нищо невиждано, нито нечувано. Изтъркани фрази, позната мелодия и ритъм. Единствено гласът на Софка е отличаващото се в целия проект. Саби с тази визия е повече от банален. Вместо след дуета му с Галена да му бяха направили свестен соло хит, те го превръщат в дуетен изпълнител. Хубаво, дуетът с Галена беше първият му голям хит, песента беше хубава, Галена - топ изпълнител, уцелиха в десятката. Ама не може все по тая утъпкана пътечка. Да вземе Меди са се стегне, щото нито Габриела, нито Саби могат да направят самостоятелни песни, които да са хитове. В това отношение Алфите са по-добре, поне са по-масово разпознаваеми и фаворитизирани от подрастващите. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Оффф мучащо магаре плюс липса на идеи(същата като предишната му песен с Галя)... Сабите и Шпагите да си играят там в харсталака ! Музика: Мария, Мария 2.0 Изпяване: Дуета му с Галя.. 1:41 тука все едно някой казва нещо докато върви записа Ако песента беше изпълнена само от Софка щеше да е добро попадение. Тия двамата индийци братчеди да се кротнат малко, че почнаха да издишат вече с тия еднакви музики.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Cynep e, xum. He BqpBaM ga cu Go nycHa nak 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Чалгата направо е катастрофа. Това е някакъв опит да продължи предната с ГАлена. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.