DevilWish Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 12 минути, Just_Me каза: Негови са: Sve po starom - музика и текст Devet zivota - музика и текст Kuca strave - музика и текст Prvi si poceo - текст и част от музиката Иначе много се смея на коментарите за "Dam, dam, dam" - текстът нали е писан от мъж и е общо-взето за мъжете, които използват жените.. Как можело текстописецът да е такъв предател, как издавал мъжете и тн 🤣🤣🤣 То все едно не са ясни някои мъже, ама айде 😆😂 Благодаря. Ами то на мен фаворитите са ми точно другите които не са негови. Но от това което й е направил заглавната песен е добра и с повече слушания Prvi si poceo. Само Лудница мога да кажа, че не ми харесва. И двете с Милица пуснаха много добри албуми с перфектна реализация. Чудя се даже кой повече ми харесва. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 3 часа , DevilWish каза: Благодаря. Ами то на мен фаворитите са ми точно другите които не са негови. Но от това което й е направил заглавната песен е добра и с повече слушания Prvi si poceo. Само Лудница мога да кажа, че не ми харесва. И двете с Милица пуснаха много добри албуми с перфектна реализация. Чудя се даже кой повече ми харесва. Според мен на Александра..на Милица предният беше доста по-добър от "Лав". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.