Andrew Cunanan. Публикувано на Юни 28 Report Share Публикувано на Юни 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Не ми харесва. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Author Report Share Публикувано Юни 28 По повод празнуването на 29 години от началото на кариерата си, Глора е решила да ни припомни какви песни са се пели през 1994-та година. Абсолютно ненужен флоп. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Мнението на наборите pre-95, като SG: Приятна песен, може би само малко повече трябваше да се постараят да звучи и изглежда като продукция от 2023. Мнението на останалите: WTF!? 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Текста много напомня на “Себе си бъди” на Тони и Нелина, а клипът пък разказва сюжета на “Гласът на сърцето” на Даниела и Валя. Точно преди припева ми идва прекалено дълго това разпяване и убива инерцията. Но проекта е хубав, пък и двете са ми сред любимите певици. Дори и леко ретро, предпочитам го многократно пред “Дърпай, дърпай” и подобни агресивни дивотии. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Текста са се опитали да го направят модерен, а всичко друго лъха на бонбони Кръц Кръц и мухъл. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Скучна песен... Ретро е, но някакси не ме грабна, за съжаление... Хубаво е да ги видим отново заедно в дует като в доброто старо време... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 CmaBa, Ho uMa u He6mo mpoMaBo. xapecBa Mu MoMeHmim npegu npuneBa, Ho Mu 3By4u kamo Hqkoq gpyGa cmapa neceH Gürültiya e xybaBa, Ma moBa cu Go 3HaeM. nak noHe q 4ux gokpaú, 3a pa3/\uka om gpucuma. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Ужас... звучи ми като кръчмарски фолк тип "Звезди ли искаш да свалям". Текстът.... "бъди звездата на вечерта" звучи толкова демоде и старо, на колкото става Глория днес. Това даже няма и да си го пусна втори път.... много слабо. Яки визии, ама позите и играта пред камерата са все така скучни и статични. Никаква идея, никакъв замисъл. Всички ли слушахме и гледахме албума на една певачка с 5 години кариера - Александра Прийович, и сега се очаква след нея да ми хареса нещо такова... няма как да стане. Редно е да си отворят очите и да почнат да правят креативни продукти, а не там колкото нещо да има, пак с Калинчо, с Люската и бла-бла. Ама тя си го каза, толкова си може. Едно стимулиращо "не става"! 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Като прочетох Глора викам тоя сигурно е нов изпълнител то Гюра и Дачката 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 На мен ми допадна! Човек би очаквал като са две певици да представят само женската гледна точка - интересно е, че са помислили и за нас и Тони съветва мъжката част от феновете. Добра идея, повече хора ще се открият в песента по този начин. Готино се е получило. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Като за две пенсионерки в жанра е добре. Гласът на ДАчева е тотално променен. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Супер! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 ААААААААААААААААААААААА! Не! Не! Не! И ПАК НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!! Тоя Калин Димитров, КЪТ МУ ЗАБИЯ ЕДИН ШЪМАР !!! Писна ми от такива неща от 1000 години. Да, слаба версия на "Себе си бъди"! Няма ли да спре Глория да работи с тоя? Я го бутнете тоя бе!!! Я да се разкара от главата ни!!! Илиенци!!!! 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Author Report Share Публикувано Юни 29 Току що, DevilWish каза: ААААААААААААААААААААААА! Не! Не! Не! И ПАК НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!! Тоя Калин Димитров, КЪТ МУ ЗАБИЯ ЕДИН ШЪМАР !!! Писна ми от такива неща от 1000 години. Да, слаба версия на "Себе си бъди"! Няма ли да спре Глория да работи с тоя? Я го бутнете тоя бе!!! Я да се разкара от главата ни!!! Илиенци!!!! Ти чуй другата й песен от вчера, тази е шедьовър пред онази. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Току що, Andrew Cunanan. каза: Ти чуй другата й песен от вчера, тази е шедьовър пред онази. Чух я и сега ще дам коментар. Музиката й е по-добра, текста.... втори опит за "Благодаря" в много по-лош вариант. Много съм разочарован! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Ами няма да стане с такива песни... Обожавам я като изпълнител, но вече се еба*а с феновете си.. Ние чакаме резачки, а тя ни предлага поредна версия на по-предната си песен. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Песента е приятна, но е крачка назад след "Обратно в рая". Трябваше да използва вълната и да пусне нещо ударно. Не е момента за нея сега. Клипа е типично скучен, скучни визии, но не съм очаквала друго. Червената рокля с ресни хич не е подходяща за Тони. Мисля, че щеше да стои по-добре на Глория. 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Тя е 1:1 с дуета от миналата година със Стораро. Първият им дует “Жените са цвета” е на светлинни години от това. Наистина Глория да смени малко екипа, че е супер еднотипно всичко. След “Яче, яче” се очакваше нещо също толкова ударно. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Подведох се, може би, по коментарите тук, но на мен лично ми звучи добре. Не е нещо УАУ, със сигурност е крачка назад след предната, но не е и многооо зле... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Напълно излишна ... Гюрултия в тая песен. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 1 час, hohster каза: Подведох се, може би, по коментарите тук, но на мен лично ми звучи добре. Не е нещо УАУ, със сигурност е крачка назад след предната, но не е и многооо зле... ga, ToHu Hu ga4eBa ob/\agopogqBa c ocaHkama cu. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Почти 1:1.... с музиката на тази песен. Същите инструменти, същият бийт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 42 минути, pacho каза: Почти 1:1.... с музиката на тази песен. Същите инструменти, същият бийт. A3 noMuc/\ux 3a gyema c TyH4ep. H3 kak caMa cu pa3/\u4aBa necHume… 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NoComment Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Хубава е песента и си личи че е пипната,като се има предвид колко паднало нивото в Пайнер. Текста е смислен и хубав,музиката е ритмична. Колаборацията между двете е класа! Стойностен клип и песен! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.