lucellent Публикувано на Юни 28 Report Share Публикувано на Юни 28 Музика: Десита Текст: Десита Аранжимент: Никола Томов Режисьор: Николай Скерлев 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Какъв е този абсурд? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Татко аз съм си същата 😂😂😂 1 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 опитала се е да направи продължение на този хит ли? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 @Fast тая какво иска да каже, че жените през 2023-та още чакат позволение от татковците и нямат дума в избора ли?? 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Като прочетох заглавието си помислих че ще е някоя тъжна балада, а то знойна Деса върти кючек в сватбена рокля. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Като изключим, че запознатите с чалга legacy-то няма как да не се сещаме за евъргрийна на Вики ... песента на Десита е супер! Ето това значи яка, ударна чалга като от ретрото. Жалко, че Галин се сеща да им прави такива чак през 2023, защото през една 2021 това щеше да е идеалния преход на Десита към по-масов имидж. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Ммм много ми е монотона тази песничка... Десита може много повече дани даде от тази песен която за мен си е чист пълнеж. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Продължение на 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 1 час, Willy каза: Татко аз съм си същата 😂😂😂 Влязох за да го напиша.. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Това е песен за 15 годишните девойки от мах'лата, дето бащите им ги "дават" и продават. Ама да я беше изпяла на цигански. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 11 минути, Fast каза: Влязох за да го напиша.. Първото нещо за което се сетих като я чух Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 20 секунди й отделих. Супер незапеваема и абсурдна... не знам кой толкова я подтиква да прави текстовете си. Това е по-зле дори от предната й. Някакъв опит за оригиналност, но нелепица се е получило. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Айде ЧИстито на ДРИсита! И нейния глас мина през AI "ТаткООоОоО, РаноООО" Тия явно са мазохисти и ги кефи тоя гаден ефект върху вокалите. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Когато си мислиш, че ще чуеш красива и стойностна балада, а се окаже турлюгюбек с гнусен текст. Текста разваля всички възможности за какъвто и да било успех на тази песен. Десито, къде ти е акъла ма? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Когато Гло и Тони пуснат по-свежарско парче от 20-ина годишно момиче... Хич не е подходяща за днешното време такава песен. Те кифлите по чалготеките вече са "дали" на поне дузина връстници и шугар дедита, как Най-прясна Деса очаква да й пеят "не ме давай, татко"? А пък жените, на които би се харесвала такава тематика, са женени отдавна, на някои татковците вече не са между живите. Странна представа за "летен хит" имат някои чалгжарки... 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 По-голям криндж в чалгата май не е излизал тази година. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Не си спомням коя беше последната песен, която ми беше толкова криндж да слушам. Направо абсурден текст, това постоянно повтаряне на татко убива всякакъв тип заряд в турбочалгията, която се е опитала да направи🤣🤣🤣🤣 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 60К за 3 часа Галин пак ли е на пазар??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 3 минути, DanielPiliov каза: 60К за 3 часа Галин пак ли е на пазар??? Или просто се е разчуло, че Деса е пуснала криндж песен. И тая песен ще прескочи милион, за повече едва ли ще се изръсят. На второ пускане - ако не слушаш какво точно пее - не е зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Песента не е лоша ако не я слушаш какво пее или си на достатъчно много водки, иначе - не. Не ме давай татко на момче богато, с малък да е ама мен да иска.... Не знам как я пусна тая глупост, ще се направя, че не съм го чул. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 И на мен много ми харесва, ако не обръщам внимание на смешния текст. И тая, в кой век живее? НЕ МЕ ДАВАЙ, ТАТКО - сериозно ли? Бе ти наред ли си? Все едно си 15 годишна циганка и баща ти търси богато момче да те жени. Първо, на тази възраст отдавна никой не чака одобрението на баща си или ако чака, то ще е в мюсюлманските страни. Сигурно в Израел това щеше да е мега хит ама да ми го пееш тук. Все едно нямаш акъл в главата, чакаш баща ти да ти даде позволение да не се жениш... До къде стигнахме, а къде се върнахме? Не се ли срамува от този текст? Жалко за иначе добрата музика която е направила и въпреки всичко приятния клип със скъпата булчинска рокля! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Що за глупост? Отвратително предложение, да закриват фирмата. Да ходи Гъбин да продава кебапчета в центъра на Добрич. Ужс. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Чудя се кое заглавие е по-леш - “Не ме давай, татко!” или “Драконови нерви” Не смея и да си помисля какво може да последва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.