FolkEmpire Публикувано на Юни 28 Report Share Публикувано на Юни 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 28 Author Report Share Публикувано Юни 28 Ритъма на "Като те почна" с по-постен аранжимент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Fekali & Gürga c necHu B eguH geH 🤣 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Само тая селянка ни липсваше днес. 4 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Не е крайно зле. Просто като видя "Кали" и си мисля за "феКАЛИи". Тая жена толкова си провали имиджа, че заслужава да я бойкотират в следващите 10 години. То не беше хейт срещу чалгата, слабо представяне в Капките и Вип Брадър. До каквото се докосне го разваля. Даже готовия хит провали. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Нали говореше срещу ЧАЛГАТА? А сега каква е тая селяния? Не, това е под достойнството ми да си го пусна втори път! Мразя такива селянии! НЯМА ДА ГО ПУСНА ПАК! И дано НЕ СТАВА ХИТ. Не одобрявам подобни гнусотии! От клипът ми стана лошо - какви са тия гнусни наденици? Как може да показват подобни неща в клип? Тия наред ли са? 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Забавно е, но няма и да се чуе.. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Не и дадох шанс, не мога да я слушам цялата. Кали е една от малкото със самочувствие до небесата, но покритието и го няма никакво. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 29 Author Report Share Публикувано Юни 29 преди 8 часа , DevilWish каза: Нали говореше срещу ЧАЛГАТА? А сега каква е тая селяния? Не, това е под достойнството ми да си го пусна втори път! Мразя такива селянии! НЯМА ДА ГО ПУСНА ПАК! И дано НЕ СТАВА ХИТ. Не одобрявам подобни гнусотии! От клипът ми стана лошо - какви са тия гнусни наденици? Как може да показват подобни неща в клип? Тия наред ли са? Дошъл й е акъла в главата, че като ще прави нещо различно от попрището в което е била до сега, ще загуби много средства, сигурно така е и станало и се е върнала при старото си амплоа като чалга неизвестница в трета глуха 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Ама тия от Леки акъл нямат. Ша викнат тая никаквица да им прави реклама, като Ванчето им написа цялия рекламен спот още преди колко време????? А тая селянка да си обува 17сантиметровия ток и да се маха оттука по калдъръма обратно за нивата. 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Ужасно тъпо и неслушаемо. Кали дето е голямата работа и оплю жанра, сега се връща към него и то с подобна пародия. Тук и Гъмзата няма да и помогне. Адски ми е противна. Песента дори не успях да я изтърпя цялата. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.