asylum Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 1 час, Fast каза: Липсата на подкрепа може да бъде по много причини. Самите доказателства са важни. Със сигурност не преувеличавам, защото както казах, той никога не е крил какви са намеренията му, а постовете му са видно враждебни. Наличен е тормоз. Дълъг и продължителен тормоз. Останалото няма значение. goka3ame/\cmBa?!😳 4e moù u3ob6mo He me ompa3qBa. BiobpajaeMu BoūHu преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза: Освен, че Андреа решава кой да бъде приет в Софията, нейният род е създал музикалното и театралното изкуство! Просто Споделям песента на Дара, защото не искам да правя гледания на женището на Дамян. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 28 минути, Andrew Cunanan. каза: Да ни покаже, че Оригиналът > Копието Е не ми казвай че Андреа има и копие, освен всичко останало 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Това си става хит, явно успеха на предната не бил "само заради Галена". 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 20 минути, asylum каза: goka3ame/\cmBa?!😳 4e moù u3ob6mo He me ompa3qBa. BiobpajaeMu BoūHu има ме, няма ме, положението е едно и също, та останало и да почна, и сигурно ще стане хептен 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Току що, BobiTo каза: Това си става хит, явно успеха на предната не бил "само заради Галена". О да, със сигурност е заради никому неизвестните бедни траверси от народа, с брада или без, които са снимани за обложката, и предполагам, щото не горя от желание да си го пусна, клипа. ПС - Съвсем сериозно, Софка наистина ли се е пришила травеститски фейс или просто са прекалили с обработката и грима за обложката? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Вторият ден на Анус е още по-трагичен откъм гледания дори от първия. 😭 Браво. Така да е, че са се откажат от такива повърни. Туке мерав ще ми пее козата. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Андреа е направила премиера на кавъра си в Инстаграм, защо никой не го отчита като национален празник? Снимахме клипа на гроба на Иван Вазов, който преди горе-долу 100 години каза на прабаба ми, Ана, че трябва да продължи да пее. И даде роза когато пееше в театър “Ренесанс” и заместваше Мими Балканска, както пише в дневника и.Но прадядо, не даде ! Каза, че певиците не са достойни жени. Аз направих този кавър за теб ! Силни думи! Певиците не са достойни жени! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 1 минута, BobiTo каза: Андреа е направила премиера на кавъра си в Инстаграм, защо никой не го отчита като национален празник? Снимахме клипа на гроба на Иван Вазов, който преди горе-долу 100 години каза на прабаба ми, Ана, че трябва да продължи да пее. И даде роза когато пееше в театър “Ренесанс” и заместваше Мими Балканска, както пише в дневника и.Но прадядо, не даде ! Каза, че певиците не са достойни жени. Аз направих този кавър за теб ! Силни думи! Певиците не са достойни жени! Коментирахме го вече. Върни 1-2 страници назад. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 1 минута, Bunn каза: Коментирахме го вече. Върни 1-2 страници назад. Така ли, значи последен съм разбрал новината на деня. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 57 минути, Bunn каза: Коя друга от жанра може да се похвали с това, че прабаба й е взаимодействала с Вазов, Мими Балканска и тн. Истински лидер! И го написала в минало време все едно е била там като й дал розата, пък дядото не разрешил. преди 48 минути, Andrew Cunanan. каза: Освен, че Андреа решава кой да бъде приет в Софията, нейният род е създал музикалното и театралното изкуство! Андрея пък го разруши. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 4 минути, BobiTo каза: Андреа е направила премиера на кавъра си в Инстаграм, защо никой не го отчита като национален празник? Снимахме клипа на гроба на Иван Вазов, който преди горе-долу 100 години каза на прабаба ми, Ана, че трябва да продължи да пее. И даде роза когато пееше в театър “Ренесанс” и заместваше Мими Балканска, както пише в дневника и.Но прадядо, не даде ! Каза, че певиците не са достойни жени. Аз направих този кавър за теб ! Силни думи! Певиците не са достойни жени! Да види правнучка си сега колко е достойна. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 1 минута, DarkChild каза: И го написала в минало време все едно е била там като й дал розата, пък дядото не разрешил. Андрея пък го разруши. Ако беше приела други колежки в Софията по онова време, можеше и те да присъстват, нищо че са дошли отдалече, чак от село. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Това би трябвало да стане голям скандал. Да снимаш на гроб и то на Иван Вазов някаква умряла песен и то на сръбски си е за бой. Ех, Кур брат, какво направи с тази кокошка... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 11 минути, BobiTo каза: Така ли, значи последен съм разбрал новината на деня. BajHo e pg-mo Ha aHu! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Сигурен съм че в главата си Андреа в момента спасява народа ни с този сръбски кавър посветен на Иван Вазов. Да го добавим в списъка на Дорините походи: - Гавра с Исус - Цици в памет на Паша Христова - Гола фотосесия със знамето на Украйна 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 48 минути, BobiTo каза: Това си става хит, явно успеха на предната не бил "само заради Галена". Тя тази песен почти 1:1 като звучене с тази със Галена 😄 Изтъркана схема, ама явно има успех. преди 34 минути, DarkChild каза: Да види правнучка си сега колко е достойна. Как ли са я гледали хората като се е въргаляла по гроба на Вазов 🤦♀️ потрес 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 12 минути, Emanuela.Carey каза: Сигурен съм че в главата си Андреа в момента спасява народа ни с този сръбски кавър посветен на Иван Вазов. Да го добавим в списъка на Дорините походи: - Гавра с Исус - Цици в памет на Паша Христова - Гола фотосесия със знамето на Украйна - Романтизиране на нацизма 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 10 минути, Just_Me каза: Тя тази песен почти 1:1 като звучене с тази със Галена 😄 Изтъркана схема, ама явно има успех. Как ли са я гледали хората като се е въргаляла по гроба на Вазов 🤦♀️ потрес Точно, песента просто си върви независимо с кого е. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Лидия с 24 участия за месеца, ще реши човек, че държи хита на сезона. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Кога??? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 4 минути, Just_Me каза: Кога??? Емилия да стане Алфаджийка ще е смислено продължение на кариерата ѝ 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 1 час , Lelqtian каза: Е не ми казвай че Андреа има и копие, освен всичко останало Кралица Анджелина претендираше, че е Андреа тук и в дуета с Ангел (мир на праха му) 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 https://youtu.be/uCQoiTSYkvg 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 13 минути, Just_Me каза: Кога??? Явно има търсене, тя не случайно Счета има толкова Тройници, ама би трябвало да са оправни и да нямат нужда да плащат за маман? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари