Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2023)

Препоръчани коментари

Ок. Утре си купувам "Под игото на шльокавица", свалям си песента на Андреа, отивам на гроба на И. В. и започвам да се въргалям сексуално. Да ме санкционират. Дупките ми са зажаднели за рестрикции.

• Haha 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

От 5.07.2023 г. от 13:17, Andrew Cunanan. каза:

Ок. Утре си купувам "Под игото на шльокавица", свалям си песента на Андреа, отивам на гроба на И. В. и започвам да се въргалям сексуално. Да ме санкционират. Дупките ми са зажаднели за рестрикции.

Expand  

Отново се появява в медийното пространство със скандал! Ама тя си е скандална, де!
Преди беше обсъждана за липсата на гласови данни, после за обърнатия микрофон, заради Кубрат, заради появите й по цици, където се показва и въргаля, за пиянство, сега това! Андреа е кралицата на скандала и голотата! Скандална жена с отворена уста! Много прилича на секс кукла в Докрай!

• Love 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

От 5.07.2023 г. от 13:17, Andrew Cunanan. каза:

Expand  

Пробвай нещо друго, тоя номер явно не минава. Никой не отразява кака Дора, само сигналточкабеге. 

• Haha 1
  • Love 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

От 5.07.2023 г. от 13:27, DevilWish каза:

Отново се появява в медийното пространство със скандал! Ама тя си е скандална, де!
Преди беше обсъждана за липсата на гласови данни, после за обърнатия микрофон, заради Кубрат, заради появите й по цици, където се показва и въргаля, за пиянство, сега това! Андреа е кралицата на скандала и голотата! Скандална жена с отворена уста! Много прилича на секс кукла в Докрай!

Expand  

И кое точно му е скандалното? Гроба на Вазов е на централен площад в столицата, тя не прави нищо особено там, подпира се на дървото до него? Още повече тоя сценарий сме го гледали, примерно с онова мекотело Рут да си показва междукрачието от къде беше че забравих, или траверса яхнал камбанарията. Точно затова никой не я отразява. 

Най-скандалното е колко зле мячи на сръбски. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

От 5.07.2023 г. от 13:31, Lelqtian каза:

И кое точно му е скандалното? Гроба на Вазов е на централен площад в столицата, тя не прави нищо особено там, подпира се на дървото до него? Още повече тоя сценарий сме го гледали, примерно с онова мекотело Рут да си показва междукрачието от къде беше че забравих, или траверса яхнал камбанарията. Точно затова никой не я отразява. 

Expand  

По принцип предизвиква дискусии след себе си, скандална е. За нас може и да не е толкова скандално, ама виж го тоя дъртия нещастник Джамбазки. 

От 5.07.2023 г. от 13:40, pacho каза:

Кой Джамбазки? Този дето го хванаха пиян зад волана? Да не завижда на Андреа, че може да ходи пияна на работа, а той не може?

Expand  

Същия. Най-тъпото е, че присмял се хърбел на щърбел. Точно пък тоя очилат навляк. 

• Haha 1

Сподели в други сайтове

От 5.07.2023 г. от 13:27, DevilWish каза:

Expand  

Като бях малък си мислех, че е трудно да се открият 10-те разлики на картинките, отпечатани на края на вестниците. Сега от позицията на един млад господин, смятам, че дори по-трудно е да се открие кадър на Андреа със затворена уста в клиповете ѝ :( 

• Haha 3
Сподели в други сайтове

От 5.07.2023 г. от 13:40, pacho каза:

Кой Джамбазки? Този дето го хванаха пиян зад волана? Да не завижда на Андреа, че може да ходи пияна на работа, а той не може?

Expand  

Този, дето искаше връщане на задължителната казарма, а се оказа, че е направил всичко възможно да пропусне своята служба в името и бъдещето на Отечеството.

• Haha 1
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

От 5.07.2023 г. от 14:02, Andrew Cunanan. каза:

Този, дето искаше връщане на задължителната казарма, а се оказа, че е направил всичко възможно да пропусне своята служба в името и бъдещето на Отечеството.

Expand  

Егати боклука! Точно такива където нямат дупе да влезнат в казармата, но нали не става въпрос за тях и егото им - точно те претендират за казарма. Нека умре от яд - пропуснахме я и изобщо няма какво да правим там! Всъщност - да го духа! Без извинение! 

• Like 1

Сподели в други сайтове

От 5.07.2023 г. от 14:08, DevilWish каза:

Егати боклука! Точно такива където нямат дупе да влезнат в казармата, но нали не става въпрос за тях и егото им - точно те претендират за казарма. Нека умре от яд - пропуснахме я и изобщо няма какво да правим там! Всъщност - да го духа! Без извинение! 

Expand  

Първо го плюеш, а после му пожелаваш да бъде ощастливен, доставяйки на някого орални ласки. :D
Аз бих му пожелал да гледа само отстрани със зейнала и пълнеща се с лиги уста.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

От 5.07.2023 г. от 13:31, Lelqtian каза:

Expand  
BTVNOVINITE.BG

Паметникът е издигнат по повод 100-годишнината от Априлското въстание

Сподели в други сайтове

От 5.07.2023 г. от 14:10, Andrew Cunanan. каза:

Първо го плюеш, а после му пожелаваш да бъде ощастливен, доставяйки на някого орални ласки. :D
Аз бих му пожелал да гледа само отстрани със зейнала и пълнеща се с лиги уста.

Expand  

Да праща децата си в казарма, като му е толкова зор. Всъщност той има ли деца? Нищо не знам за него, освен това което споменахте. И противния му фейс. Пък той тръгнал да плюе по Андреа. Та ние цял форум и другите в интернет... от няколко дни го коментирахме. Егати нещастника. 
Какво удоволствие? Пожелавам му да се задави с пенис!!! 

• Love 1

Сподели в други сайтове

От 5.07.2023 г. от 13:46, DevilWish каза:

По принцип предизвиква дискусии след себе си, скандална е. За нас може и да не е толкова скандално, ама виж го тоя дъртия нещастник Джамбазки. 

Същия. Най-тъпото е, че присмял се хърбел на щърбел. Точно пък тоя очилат навляк. 

Expand  

Дъртия педераст търси същото като кака Дора. Иначе в казармата сигурно е щяло да му хареса, бая е изпуснал ;)

• Thanks 1
  • drunk 1
Сподели в други сайтове

От 5.07.2023 г. от 15:05, Lelqtian каза:

Дъртия педераст търси същото като кака Дора. Иначе в казармата сигурно е щяло да му хареса, бая е изпуснал ;)

Expand  

Така е. Опит за внимание. Ами прецакал се е сериозно като е изпуснал казармата... Много ... НЕЩА така да го кажа е изгубил. 

• Haha 2
  • Ooo 1

Сподели в други сайтове

От 5.07.2023 г. от 14:21, DarkChild каза:

Жалко, дадоха й гласност на болната Андреа. 

Expand  

Само цяла седмица им отне да се сетят че не са хрупали жито по неин повод все още. И е било скучен ден, с нищо друго за запълване на виртуалните страници. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

Никога не съм разбирал защо по-крайните консерватори третират т.нар "национални герои/народни будители"  като че ли са някакви божества. Щях да разбера, ако семейството на Вазов бяха реагирали по такъв начин, но такива като Джамбазки какво общо имат?

• Like 2
Сподели в други сайтове

От 5.07.2023 г. от 15:12, Fast каза:

Никога не съм разбирал защо по-крайните консерватори третират т.нар "национални герои/народни будители"  като че ли са някакви божества. Щях да разбера, ако семейството на Вазов бяха изразили недоволство, ама такива като Джамбазки какво общо имат?

Expand  

Търсят ПР на нечий гръб. И да се покаже като голям родолюбец, какъвто твърди, че е. Ама в случая - КОЙ ГО ПИТА? Кой го би през пръстите, че да го пише това?
Както казахме - опит за внимание. Е, получи му се - днес, защото ако не беше клипът на Андреа, не знам с кого щеше да се зачекне? В поста си е визирал и клипът на Джордан и Лорена с който също имаше скандал.
Има нещо много неприятно в този човек и го усещам винаги когато съм го засичал да дава интервю. Нека си гледа работата, но не мисля, че Андреа и нейното видео му влиза в работата. Дано Андра не остане длъжна, както обикновено! Тоя път не си струва да си мълчи, а да го насмете както прави с едно изречение! 

• Like 2

Сподели в други сайтове

От 5.07.2023 г. от 15:12, Fast каза:

Никога не съм разбирал защо по-крайните консерватори третират т.нар "национални герои/народни будители"  като че ли са някакви божества. Щях да разбера, ако семейството на Вазов бяха реагирали по такъв начин, но такива като Джамбазки какво общо имат?

Expand  

Безкомпромисният патриотизъм е психическо заболяване.

Не че Дора не е опърдяла кайсиите за пореден път, но малко му трябва на някой душевно болен да запали в името на “Майка България”.
Още повече, че никой не може да спори с него без да бъде изкаран национален предател и дегенерат.

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

От 5.07.2023 г. от 13:30, BobiTo каза:

мАдам защо споделя песента на краварката? Тоти тяло ли е новата Алфа? 

Expand  

Научила го е посредством какви методи да почиства работното си място преди и след посещение на клиенти.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Устата продължава да опитва да напомни за себе си. Сега пък е цъфнал в някаква трансфобска реклама, в която опонира драг кралиците да обикалят детски градини (сякаш някой тук е тръгнал да го прави..)

Screenshot_20230705-185722-408.png

• Haha 2
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

От 5.07.2023 г. от 16:03, Fast каза:

Устата продължава да опитва да напомни за себе си. Сега пък е цъфнал в някаква трансфобска реклама, в която опонира драг кралиците да обикалят детски градини (сякаш някой тук е тръгнал да го прави..)

Screenshot_20230705-185722-408.png

Expand  

А "просто жените без пениси" харесват ли те, Уста? 

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...