Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Ок. Утре си купувам "Под игото на шльокавица", свалям си песента на Андреа, отивам на гроба на И. В. и започвам да се въргалям сексуално. Да ме санкционират. Дупките ми са зажаднели за рестрикции. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 От 5.07.2023 г. от 13:17, Andrew Cunanan. каза: Ок. Утре си купувам "Под игото на шльокавица", свалям си песента на Андреа, отивам на гроба на И. В. и започвам да се въргалям сексуално. Да ме санкционират. Дупките ми са зажаднели за рестрикции. Expand Отново се появява в медийното пространство със скандал! Ама тя си е скандална, де! Преди беше обсъждана за липсата на гласови данни, после за обърнатия микрофон, заради Кубрат, заради появите й по цици, където се показва и въргаля, за пиянство, сега това! Андреа е кралицата на скандала и голотата! Скандална жена с отворена уста! Много прилича на секс кукла в Докрай! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 От 5.07.2023 г. от 13:17, Andrew Cunanan. каза: Ок. Утре си купувам "Под игото на шльокавица", свалям си песента на Андреа, отивам на гроба на И. В. и започвам да се въргалям сексуално. Да ме санкционират. Дупките ми са зажаднели за рестрикции. Expand Пробвай нещо друго, тоя номер явно не минава. Никой не отразява кака Дора, само сигналточкабеге. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 мАдам защо споделя песента на краварката? Тоти тяло ли е новата Алфа? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 От 5.07.2023 г. от 13:27, DevilWish каза: Отново се появява в медийното пространство със скандал! Ама тя си е скандална, де! Преди беше обсъждана за липсата на гласови данни, после за обърнатия микрофон, заради Кубрат, заради появите й по цици, където се показва и въргаля, за пиянство, сега това! Андреа е кралицата на скандала и голотата! Скандална жена с отворена уста! Много прилича на секс кукла в Докрай! Expand И кое точно му е скандалното? Гроба на Вазов е на централен площад в столицата, тя не прави нищо особено там, подпира се на дървото до него? Още повече тоя сценарий сме го гледали, примерно с онова мекотело Рут да си показва междукрачието от къде беше че забравих, или траверса яхнал камбанарията. Точно затова никой не я отразява. Най-скандалното е колко зле мячи на сръбски. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Кой Джамбазки? Този дето го хванаха пиян зад волана? Да не завижда на Андреа, че може да ходи пияна на работа, а той не може? 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 От 5.07.2023 г. от 13:31, Lelqtian каза: И кое точно му е скандалното? Гроба на Вазов е на централен площад в столицата, тя не прави нищо особено там, подпира се на дървото до него? Още повече тоя сценарий сме го гледали, примерно с онова мекотело Рут да си показва междукрачието от къде беше че забравих, или траверса яхнал камбанарията. Точно затова никой не я отразява. Най-скандалното е колко зле мячи на сръбски. Expand По принцип предизвиква дискусии след себе си, скандална е. За нас може и да не е толкова скандално, ама виж го тоя дъртия нещастник Джамбазки. От 5.07.2023 г. от 13:40, pacho каза: Кой Джамбазки? Този дето го хванаха пиян зад волана? Да не завижда на Андреа, че може да ходи пияна на работа, а той не може? Expand Същия. Най-тъпото е, че присмял се хърбел на щърбел. Точно пък тоя очилат навляк. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 От 5.07.2023 г. от 13:27, DevilWish каза: Отново се появява в медийното пространство със скандал! Ама тя си е скандална, де! Преди беше обсъждана за липсата на гласови данни, после за обърнатия микрофон, заради Кубрат, заради появите й по цици, където се показва и въргаля, за пиянство, сега това! Андреа е кралицата на скандала и голотата! Скандална жена с отворена уста! Много прилича на секс кукла в Докрай! Expand Като бях малък си мислех, че е трудно да се открият 10-те разлики на картинките, отпечатани на края на вестниците. Сега от позицията на един млад господин, смятам, че дори по-трудно е да се открие кадър на Андреа със затворена уста в клиповете ѝ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 От 5.07.2023 г. от 13:40, pacho каза: Кой Джамбазки? Този дето го хванаха пиян зад волана? Да не завижда на Андреа, че може да ходи пияна на работа, а той не може? Expand Този, дето искаше връщане на задължителната казарма, а се оказа, че е направил всичко възможно да пропусне своята служба в името и бъдещето на Отечеството. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 От 5.07.2023 г. от 14:02, Andrew Cunanan. каза: Този, дето искаше връщане на задължителната казарма, а се оказа, че е направил всичко възможно да пропусне своята служба в името и бъдещето на Отечеството. Expand Егати боклука! Точно такива където нямат дупе да влезнат в казармата, но нали не става въпрос за тях и егото им - точно те претендират за казарма. Нека умре от яд - пропуснахме я и изобщо няма какво да правим там! Всъщност - да го духа! Без извинение! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 От 5.07.2023 г. от 14:08, DevilWish каза: Егати боклука! Точно такива където нямат дупе да влезнат в казармата, но нали не става въпрос за тях и егото им - точно те претендират за казарма. Нека умре от яд - пропуснахме я и изобщо няма какво да правим там! Всъщност - да го духа! Без извинение! Expand Първо го плюеш, а после му пожелаваш да бъде ощастливен, доставяйки на някого орални ласки. Аз бих му пожелал да гледа само отстрани със зейнала и пълнеща се с лиги уста. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 От 5.07.2023 г. от 13:31, Lelqtian каза: И кое точно му е скандалното? Гроба на Вазов е на централен площад в столицата, тя не прави нищо особено там, подпира се на дървото до него? Още повече тоя сценарий сме го гледали, примерно с онова мекотело Рут да си показва междукрачието от къде беше че забравих, или траверса яхнал камбанарията. Точно затова никой не я отразява. Най-скандалното е колко зле мячи на сръбски. Expand Перущица дава на прокуратурата Рут Колева заради снимките ѝ на паметник - bTV Новините BTVNOVINITE.BG Паметникът е издигнат по повод 100-годишнината от Априлското въстание Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 От 5.07.2023 г. от 14:10, Andrew Cunanan. каза: Първо го плюеш, а после му пожелаваш да бъде ощастливен, доставяйки на някого орални ласки. Аз бих му пожелал да гледа само отстрани със зейнала и пълнеща се с лиги уста. Expand Да праща децата си в казарма, като му е толкова зор. Всъщност той има ли деца? Нищо не знам за него, освен това което споменахте. И противния му фейс. Пък той тръгнал да плюе по Андреа. Та ние цял форум и другите в интернет... от няколко дни го коментирахме. Егати нещастника. Какво удоволствие? Пожелавам му да се задави с пенис!!! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Жалко, дадоха й гласност на болната Андреа. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 От 5.07.2023 г. от 13:46, DevilWish каза: По принцип предизвиква дискусии след себе си, скандална е. За нас може и да не е толкова скандално, ама виж го тоя дъртия нещастник Джамбазки. Същия. Най-тъпото е, че присмял се хърбел на щърбел. Точно пък тоя очилат навляк. Expand Дъртия педераст търси същото като кака Дора. Иначе в казармата сигурно е щяло да му хареса, бая е изпуснал 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 От 5.07.2023 г. от 15:05, Lelqtian каза: Дъртия педераст търси същото като кака Дора. Иначе в казармата сигурно е щяло да му хареса, бая е изпуснал Expand Така е. Опит за внимание. Ами прецакал се е сериозно като е изпуснал казармата... Много ... НЕЩА така да го кажа е изгубил. 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 От 5.07.2023 г. от 14:21, DarkChild каза: Жалко, дадоха й гласност на болната Андреа. Expand Само цяла седмица им отне да се сетят че не са хрупали жито по неин повод все още. И е било скучен ден, с нищо друго за запълване на виртуалните страници. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Никога не съм разбирал защо по-крайните консерватори третират т.нар "национални герои/народни будители" като че ли са някакви божества. Щях да разбера, ако семейството на Вазов бяха реагирали по такъв начин, но такива като Джамбазки какво общо имат? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 От 5.07.2023 г. от 15:12, Fast каза: Никога не съм разбирал защо по-крайните консерватори третират т.нар "национални герои/народни будители" като че ли са някакви божества. Щях да разбера, ако семейството на Вазов бяха изразили недоволство, ама такива като Джамбазки какво общо имат? Expand Търсят ПР на нечий гръб. И да се покаже като голям родолюбец, какъвто твърди, че е. Ама в случая - КОЙ ГО ПИТА? Кой го би през пръстите, че да го пише това? Както казахме - опит за внимание. Е, получи му се - днес, защото ако не беше клипът на Андреа, не знам с кого щеше да се зачекне? В поста си е визирал и клипът на Джордан и Лорена с който също имаше скандал. Има нещо много неприятно в този човек и го усещам винаги когато съм го засичал да дава интервю. Нека си гледа работата, но не мисля, че Андреа и нейното видео му влиза в работата. Дано Андра не остане длъжна, както обикновено! Тоя път не си струва да си мълчи, а да го насмете както прави с едно изречение! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 От 5.07.2023 г. от 15:12, Fast каза: Никога не съм разбирал защо по-крайните консерватори третират т.нар "национални герои/народни будители" като че ли са някакви божества. Щях да разбера, ако семейството на Вазов бяха реагирали по такъв начин, но такива като Джамбазки какво общо имат? Expand Безкомпромисният патриотизъм е психическо заболяване. Не че Дора не е опърдяла кайсиите за пореден път, но малко му трябва на някой душевно болен да запали в името на “Майка България”. Още повече, че никой не може да спори с него без да бъде изкаран национален предател и дегенерат. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Само Антонина, Андреа и Кама знаят как се прави скандал!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Мисля че от Петра започна трендът чалга + "вечни" писатели. Използвала е произведение на Гео Милев като текст. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 От 5.07.2023 г. от 13:30, BobiTo каза: мАдам защо споделя песента на краварката? Тоти тяло ли е новата Алфа? Expand Научила го е посредством какви методи да почиства работното си място преди и след посещение на клиенти. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Устата продължава да опитва да напомни за себе си. Сега пък е цъфнал в някаква трансфобска реклама, в която опонира драг кралиците да обикалят детски градини (сякаш някой тук е тръгнал да го прави..) 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 От 5.07.2023 г. от 16:03, Fast каза: Устата продължава да опитва да напомни за себе си. Сега пък е цъфнал в някаква трансфобска реклама, в която опонира драг кралиците да обикалят детски градини (сякаш някой тук е тръгнал да го прави..) Expand А "просто жените без пениси" харесват ли те, Уста? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари