DevilWish Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 57 минути, Andrew Cunanan. каза: Една от последните песни, преди да си замине към Айтос. Преди да иде да души любовните миризми. 😘 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Джена тази година >>> 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 @SG вече В твоите очи е най-стриймвана песен на Деси, а не дуетът с Фики. Светът се лекува?! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 32 минути, Willy каза: Светът се лекува?! Слушат съветите на Д-р. Магда Стоянова - няма лошо! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 32 минути, DevilWish каза: Слушат съветите на Д-р. Магда Стоянова - няма лошo 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Дамян с пореден хит, набара кьоравото той... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LeBron Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Хита на 2023! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 2022 измина с кючеците на Кики,2023 явно ще измине с кючеците на противняка Дамян. Хайде дано от следващата години жанра се изчисти от такива цигании. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Fatmess окупира и форома. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Любима песен на Айтоския лицемерен Варел-Бидон-Троянски кон? 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 39 минути, xroflx9 каза: 2022 измина с кючеците на Кики,2023 явно ще измине с кючеците на противняка Дамян. Хайде дано от следващата години жанра се изчисти от такива цигании. Съвсем заслужено тогава ни удари вълната от Ковид, за жалост обаче българинът не си изчисти вкуса към нещо по-изискано и смислено, а хептен се вцигани и роминизира. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Мамка им, къде е клипът на "Не спирай"? Тия вече направо се насраха! Пак ме прегръщай, пак ме докосвай, нежно целувай - не, не, не спирай! ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 4 минути, DevilWish каза: Мамка им, къде е клипът на "Не спирай"? Тия вече направо се насраха! Пак ме прегръщай, пак ме докосвай, нежно целувай - не, не, не спирай! ❤️ Една от най-големите й бози. Последните два албума с Токича са слаби. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Една от най-големите й бози. Последните два албума с Токича са слаби. На мен "Всичко води към теб" ми е любим. Тази е добра. "ВВКТ" ми е любима и "Как предаде любовта" е уникална песен! ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 2 минути, DevilWish каза: На мен "Всичко води към теб" ми е любим. Тази е добра. "ВВКТ" ми е любима и "Как предаде любовта" е уникална песен! ❤️ Последните две са единствените слушаеми от този албум. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Любимия диван на счети. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Защо Галош в този клип се жени за дядото на Освалдо Риос? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 4 часа , Willy каза: @SG вече В твоите очи е най-стриймвана песен на Деси, а не дуетът с Фики. Светът се лекува?! Трябваше да си остане Да вдигнем шум. Сега ако някой незапознат реши да провери коя й е най-слушаната песен ще си създаде много погрешно впечатление за качеството на изпълнителката. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 27 минути, SG каза: Трябваше да си остане Да вдигнем шум. Сега ако някой незапознат реши да провери коя й е най-слушаната песен ще си създаде много погрешно впечатление за качеството на изпълнителката. Това трябваше да е най-стриймвания й хит. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза: Това трябваше да е най-стриймвания й хит. Да го бяха качили в Spotify и другите платформи - щеше да има поне 5 милиона. В YouTube вероятно ги няма, защото често е трит и качван наново. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 11 часа , asylum каза: Malina (@malina.official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 258 likes, 21 comments - malina.official on July 28, 2023 Малинажа не е мръднала. Предимството да изглеждаш на 60-годишна в лице още от младостта си. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Защо Галош в този клип се жени за дядото на Освалдо Риос? Защото Освалдо на 63 е твърде млад за нея. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Любима песен на Айтоския лицемерен Варел-Бидон-Троянски кон? Трудно ми е да приема, че тук е на 38 години. Колкото Галош сега. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 5 часа , BobiTo каза: Дамян с пореден хит, набара кьоравото той... При всичките тези наводнени села в България и унищожени домове и доказани нерегламентирани изсичания на горите над селата, да снимаш подобен клип е изключително цинично... може ли да са толкова елементарни? Грам не ме вълнува надписът накрая. У нас същите ман_ аляци и селски тарикати направиха куп пари от незаконна сеч. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 7 години откакто Лорена бейби разтресе държавата 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари