Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Кефи ме как новите зъбки на Галин и фаянса в банята ми са в един и същи нюанс и светят еднакво в тъмното. Тъкмо като отиде да заработва на Околовръстното след някоя друга година - няма да има нужда да си купува светлоотразителна жилетка, зъбите ще свършат същата, ако не и по-добра работа 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 минути, DevilWish каза: Важното е, да сме се появили правени с ЛЮБОВ! ❤️ Зависи каква любов - вагинална, анална, орална... 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Кефи ме как новите зъбки на Галин и фаянса в банята ми са в един и същи нюанс и светят еднакво в тъмното. Тъкмо като отиде да заработва на Околовръстното след някоя друга година - няма да има нужда да си купува светлоотразителна жилетка, зъбите ще свършат същата, ако не и по-добра работа Харесват ми, само, че много рано ако са били здрави е прибегнал до нови. Едно е да направиш избелване и чистене, съвсем друго направо нови. На него не съм му обръщал особено внимание. Например при Камелия си личи. Макар, че колкото и да се смееме, точно когато ти е по-жълт емайла са по-здрави. Иначе има много начини да ги поддържаш бели. Вече зависи веднага ли предпочиташ резултат, ако си медийна личност или пък не. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 минута, DevilWish каза: Харесват ми, само, че много рано ако са били здрави е прибегнал до нови. Едно е да направиш избелване и чистене, съвсем друго направо нови. На него не съм му обръщал особено внимание. Например при Камелия си личи. Макар, че колкото и да се смееме, точно когато ти е по-жълт емайла са по-здрави. Иначе има много начини да ги поддържаш бели. Вече зависи веднага ли предпочиташ резултат, ако си медийна личност или пък не. Камелия е връх във всяко отношение, който може да гледа нагло от високо такива като Джофрин. След всичките процедури е топ мацка в лице и изглежда на 30 години, а не на 52. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Това момиче много ми липсва, жалко, че се отказа. Дано е информирана, че Пашев направи киборг с нейното лице и го кръсти "Малката". 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Току що, Andrew Cunanan. каза: Камелия е връх във всяко отношение, който може да гледа нагло от високо такива като Джофрин. След всичките процедури е топ мацка в лице и изглежда на 30 години, а не на 52. С филтрите - да. Къде си я виждал Кама без тоновете грим? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Току що, DarkChild каза: С филтрите - да. Къде си я виждал Кама без тоновете грим? В мечтите си. 🥰 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Gloria 22 ч. · Шарен свят — в(ъв) Burano, Veneto, Italy. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Току що, DevilWish каза: Gloria 22 ч. · Шарен свят — в(ъв) Burano, Veneto, Italy. Пола с маратонки? И там е пренесла селския си манталите. Иначе, както някой отбеляза - повече е ентусиазирана за поредната екскурзия, отколкото за кариерата си. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза: Камелия е връх във всяко отношение, който може да гледа нагло от високо такива като Джофрин. След всичките процедури е топ мацка в лице и изглежда на 30 години, а не на 52. Днеска си станала с жълтата книжка 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 минута, DevilWish каза: Gloria 22 ч. · Шарен свят — в(ъв) Burano, Veneto, Italy. КоментираХ го вчера. Похвалих я за добре боядисанитв фасади. Това е нейното поприще! 1 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Днеска си станала с жълтата книжка Пак по-добре, че не е с жълтата пиш... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: Пола с маратонки? И там е пренесла селския си манталите. Иначе, както някой отбеляза - повече е ентусиазирана за поредната екскурзия, отколкото за кариерата си. Жената е ВЛЮБЕНА В ЖИВОТА! Хей, животееееееееее ти си цяло чудоооооооооооооооооооо! ❤️ преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Пак по-добре, че не е с жълтата пиш... За това трябва редовна хигиена, да не хваща сирене! 2 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Преслава: Слухове ни скараха с Галена преди години WWW.RADIOVESELINA.BG В ефира на "Вип Зона" по радио Веселина, Преслава коментира за първи... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 3 минути, hohster каза: Преслава: Слухове ни скараха с Галена преди години WWW.RADIOVESELINA.BG В ефира на "Вип Зона" по радио Веселина, Преслава коментира за първи... Нали не се бяха карали… “живота ни раздели”. Патки. Иначе сто процента Дора е виновна и затова сега се мазни на Преса толкова много 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Преслава призна спала ли е с мъжа на Галена - Клюки - Новини Бг NOVINI.BG Novini.bg - Актуалните новини - новините от днес и последни новини от България и света. Информация за най-важните събития в сферата на политиката, шоубизнеса, спорта и ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 6 минути, hohster каза: Преслава призна спала ли е с мъжа на Галена - Клюки - Новини Бг NOVINI.BG Novini.bg - Актуалните новини - новините от днес и последни новини от България и света. Информация за най-важните събития в сферата на политиката, шоубизнеса, спорта и ... "Не обичам да коментирам такива неща, но в последните дни чета безумната новина, че съм спала с мъжа на Галена и затова не си говорим. Това са пълни глупости и не знам кой болен мозък ги ражда въобще", заяви позицията си Преслава по повод жълтите новини, че е имала вземане-даване с мъжа на колежката си. Преслава ни чете! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 час, DevilWish каза: Жената е ВЛЮБЕНА В ЖИВОТА! Хей, животееееееееее ти си цяло чудоооооооооооооооооооо! ❤️ За това трябва редовна хигиена, да не хваща сирене! Ако магазинът е затворен и съседът има нужда от сирене за своите начос, откъде ще вземем тогава? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Току що, Andrew Cunanan. каза: Ако магазинът е затворен и съседът има нужда от сирене за своите начос, откъде ще вземем тогава? Въпрос на гледна точка! А съседът може да си отгледа сиренце сам ако толкова има нужда да консумира! Ако пък произходът е селски, сигурно може да си направи и сам! Нещо откакто съм станал тая песен ми се върти в главата.... Явно нещо ще се случва. Хммм... ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 А някога Калин Димитров - протежето на Калория, беше идеен автор: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Офицално "Спомени" е минала 100К в Топик и към днешна дата е най-успешната песен от пуснатите след "Мангава тут" там. Спомени - 112К Балканско за разкош - 105К Мълчете си - 62К 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 27 минути, Andrew Cunanan. каза: Офицално "Спомени" е минала 100К в Топик и към днешна дата е най-успешната песен от пуснатите след "Мангава тут" там. Спомени - 112К Балканско за разкош - 105К Мълчете си - 62К Как може тази песньовка да ми мине любимото "Балканско за разкош" ! Не е честно, "Балканското" е по-добра за мен, а "Спомени" и "Мълчете си" са най-слабите й песни от много години насам.... :@ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 час, DevilWish каза: "Не обичам да коментирам такива неща, но в последните дни чета безумната новина, че съм спала с мъжа на Галена и затова не си говорим. Това са пълни глупости и не знам кой болен мозък ги ражда въобще", заяви позицията си Преслава по повод жълтите новини, че е имала вземане-даване с мъжа на колежката си. Преслава ни чете! ❤️ Преси, мила, аз никога не съм казвал подобно нещо! Мога ли да бъда статист в следващия ти високобюджетен клип? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари