Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Ок. Утре си купувам "Под игото на шльокавица", свалям си песента на Андреа, отивам на гроба на И. В. и започвам да се въргалям сексуално. Да ме санкционират. Дупките ми са зажаднели за рестрикции. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Ок. Утре си купувам "Под игото на шльокавица", свалям си песента на Андреа, отивам на гроба на И. В. и започвам да се въргалям сексуално. Да ме санкционират. Дупките ми са зажаднели за рестрикции. Отново се появява в медийното пространство със скандал! Ама тя си е скандална, де! Преди беше обсъждана за липсата на гласови данни, после за обърнатия микрофон, заради Кубрат, заради появите й по цици, където се показва и въргаля, за пиянство, сега това! Андреа е кралицата на скандала и голотата! Скандална жена с отворена уста! Много прилича на секс кукла в Докрай! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Ок. Утре си купувам "Под игото на шльокавица", свалям си песента на Андреа, отивам на гроба на И. В. и започвам да се въргалям сексуално. Да ме санкционират. Дупките ми са зажаднели за рестрикции. Пробвай нещо друго, тоя номер явно не минава. Никой не отразява кака Дора, само сигналточкабеге. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 мАдам защо споделя песента на краварката? Тоти тяло ли е новата Алфа? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 4 минути, DevilWish каза: Отново се появява в медийното пространство със скандал! Ама тя си е скандална, де! Преди беше обсъждана за липсата на гласови данни, после за обърнатия микрофон, заради Кубрат, заради появите й по цици, където се показва и въргаля, за пиянство, сега това! Андреа е кралицата на скандала и голотата! Скандална жена с отворена уста! Много прилича на секс кукла в Докрай! И кое точно му е скандалното? Гроба на Вазов е на централен площад в столицата, тя не прави нищо особено там, подпира се на дървото до него? Още повече тоя сценарий сме го гледали, примерно с онова мекотело Рут да си показва междукрачието от къде беше че забравих, или траверса яхнал камбанарията. Точно затова никой не я отразява. Най-скандалното е колко зле мячи на сръбски. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Кой Джамбазки? Този дето го хванаха пиян зад волана? Да не завижда на Андреа, че може да ходи пияна на работа, а той не може? 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 14 минути, Lelqtian каза: И кое точно му е скандалното? Гроба на Вазов е на централен площад в столицата, тя не прави нищо особено там, подпира се на дървото до него? Още повече тоя сценарий сме го гледали, примерно с онова мекотело Рут да си показва междукрачието от къде беше че забравих, или траверса яхнал камбанарията. Точно затова никой не я отразява. Най-скандалното е колко зле мячи на сръбски. По принцип предизвиква дискусии след себе си, скандална е. За нас може и да не е толкова скандално, ама виж го тоя дъртия нещастник Джамбазки. преди 6 минути, pacho каза: Кой Джамбазки? Този дето го хванаха пиян зад волана? Да не завижда на Андреа, че може да ходи пияна на работа, а той не може? Същия. Най-тъпото е, че присмял се хърбел на щърбел. Точно пък тоя очилат навляк. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 33 минути, DevilWish каза: Отново се появява в медийното пространство със скандал! Ама тя си е скандална, де! Преди беше обсъждана за липсата на гласови данни, после за обърнатия микрофон, заради Кубрат, заради появите й по цици, където се показва и въргаля, за пиянство, сега това! Андреа е кралицата на скандала и голотата! Скандална жена с отворена уста! Много прилича на секс кукла в Докрай! Като бях малък си мислех, че е трудно да се открият 10-те разлики на картинките, отпечатани на края на вестниците. Сега от позицията на един млад господин, смятам, че дори по-трудно е да се открие кадър на Андреа със затворена уста в клиповете ѝ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 21 минути, pacho каза: Кой Джамбазки? Този дето го хванаха пиян зад волана? Да не завижда на Андреа, че може да ходи пияна на работа, а той не може? Този, дето искаше връщане на задължителната казарма, а се оказа, че е направил всичко възможно да пропусне своята служба в името и бъдещето на Отечеството. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Този, дето искаше връщане на задължителната казарма, а се оказа, че е направил всичко възможно да пропусне своята служба в името и бъдещето на Отечеството. Егати боклука! Точно такива където нямат дупе да влезнат в казармата, но нали не става въпрос за тях и егото им - точно те претендират за казарма. Нека умре от яд - пропуснахме я и изобщо няма какво да правим там! Всъщност - да го духа! Без извинение! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 минута, DevilWish каза: Егати боклука! Точно такива където нямат дупе да влезнат в казармата, но нали не става въпрос за тях и егото им - точно те претендират за казарма. Нека умре от яд - пропуснахме я и изобщо няма какво да правим там! Всъщност - да го духа! Без извинение! Първо го плюеш, а после му пожелаваш да бъде ощастливен, доставяйки на някого орални ласки. Аз бих му пожелал да гледа само отстрани със зейнала и пълнеща се с лиги уста. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 40 минути, Lelqtian каза: И кое точно му е скандалното? Гроба на Вазов е на централен площад в столицата, тя не прави нищо особено там, подпира се на дървото до него? Още повече тоя сценарий сме го гледали, примерно с онова мекотело Рут да си показва междукрачието от къде беше че забравих, или траверса яхнал камбанарията. Точно затова никой не я отразява. Най-скандалното е колко зле мячи на сръбски. Перущица дава на прокуратурата Рут Колева заради снимките ѝ на паметник - bTV Новините BTVNOVINITE.BG Паметникът е издигнат по повод 100-годишнината от Априлското въстание Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Току що, Andrew Cunanan. каза: Първо го плюеш, а после му пожелаваш да бъде ощастливен, доставяйки на някого орални ласки. Аз бих му пожелал да гледа само отстрани със зейнала и пълнеща се с лиги уста. Да праща децата си в казарма, като му е толкова зор. Всъщност той има ли деца? Нищо не знам за него, освен това което споменахте. И противния му фейс. Пък той тръгнал да плюе по Андреа. Та ние цял форум и другите в интернет... от няколко дни го коментирахме. Егати нещастника. Какво удоволствие? Пожелавам му да се задави с пенис!!! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Жалко, дадоха й гласност на болната Андреа. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 час, DevilWish каза: По принцип предизвиква дискусии след себе си, скандална е. За нас може и да не е толкова скандално, ама виж го тоя дъртия нещастник Джамбазки. Същия. Най-тъпото е, че присмял се хърбел на щърбел. Точно пък тоя очилат навляк. Дъртия педераст търси същото като кака Дора. Иначе в казармата сигурно е щяло да му хареса, бая е изпуснал 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Току що, Lelqtian каза: Дъртия педераст търси същото като кака Дора. Иначе в казармата сигурно е щяло да му хареса, бая е изпуснал Така е. Опит за внимание. Ами прецакал се е сериозно като е изпуснал казармата... Много ... НЕЩА така да го кажа е изгубил. 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 47 минути, DarkChild каза: Жалко, дадоха й гласност на болната Андреа. Само цяла седмица им отне да се сетят че не са хрупали жито по неин повод все още. И е било скучен ден, с нищо друго за запълване на виртуалните страници. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Никога не съм разбирал защо по-крайните консерватори третират т.нар "национални герои/народни будители" като че ли са някакви божества. Щях да разбера, ако семейството на Вазов бяха реагирали по такъв начин, но такива като Джамбазки какво общо имат? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 6 минути, Fast каза: Никога не съм разбирал защо по-крайните консерватори третират т.нар "национални герои/народни будители" като че ли са някакви божества. Щях да разбера, ако семейството на Вазов бяха изразили недоволство, ама такива като Джамбазки какво общо имат? Търсят ПР на нечий гръб. И да се покаже като голям родолюбец, какъвто твърди, че е. Ама в случая - КОЙ ГО ПИТА? Кой го би през пръстите, че да го пише това? Както казахме - опит за внимание. Е, получи му се - днес, защото ако не беше клипът на Андреа, не знам с кого щеше да се зачекне? В поста си е визирал и клипът на Джордан и Лорена с който също имаше скандал. Има нещо много неприятно в този човек и го усещам винаги когато съм го засичал да дава интервю. Нека си гледа работата, но не мисля, че Андреа и нейното видео му влиза в работата. Дано Андра не остане длъжна, както обикновено! Тоя път не си струва да си мълчи, а да го насмете както прави с едно изречение! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 22 минути, Fast каза: Никога не съм разбирал защо по-крайните консерватори третират т.нар "национални герои/народни будители" като че ли са някакви божества. Щях да разбера, ако семейството на Вазов бяха реагирали по такъв начин, но такива като Джамбазки какво общо имат? Безкомпромисният патриотизъм е психическо заболяване. Не че Дора не е опърдяла кайсиите за пореден път, но малко му трябва на някой душевно болен да запали в името на “Майка България”. Още повече, че никой не може да спори с него без да бъде изкаран национален предател и дегенерат. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Само Антонина, Андреа и Кама знаят как се прави скандал!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Мисля че от Петра започна трендът чалга + "вечни" писатели. Използвала е произведение на Гео Милев като текст. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 2 часа , BobiTo каза: мАдам защо споделя песента на краварката? Тоти тяло ли е новата Алфа? Научила го е посредством какви методи да почиства работното си място преди и след посещение на клиенти. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Устата продължава да опитва да напомни за себе си. Сега пък е цъфнал в някаква трансфобска реклама, в която опонира драг кралиците да обикалят детски градини (сякаш някой тук е тръгнал да го прави..) 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 2 минути, Fast каза: Устата продължава да опитва да напомни за себе си. Сега пък е цъфнал в някаква трансфобска реклама, в която опонира драг кралиците да обикалят детски градини (сякаш някой тук е тръгнал да го прави..) А "просто жените без пениси" харесват ли те, Уста? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари